Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 9
darene spune:
Ginette,Danonique .
Pielea mai multa de la subratul drept ma ingrijoreaza.
Khalid are deja un dintisor iesit de 3 zile care creste incet incet.Nu a facut febra dar saliveaza si mai mult si se inneaca cu saliva cateodata.In plus da cu limba in gingia de jos unde e dintele.
Poze Khalid
www.youtube.com/watch?v=ZhFqjfn-35w" target="_blank">video - Khalid razand
Elena,mamica de Khalid 21.12.2007
emabucuresti spune:
buna fetelor,
Mitsu iti tin pumnii sa reusesti sa vezi ce e cu analizele lui bebe Conrad, sa fie totul ok ori de nu, sa o rezolvati repede.Sanatate multa!
Ramona imi place blondul tau, te maturizeaza un pic dar iti sta bine.Eu asa platinate imi fac doar suvitele , tb sa ai curaj sa porti culoarea asta.Oricum la iarna se va potrivi si mai bine,fiin d o culoare rece, afara sa fie zapada, o sa fii o diva sexy.Eu am tenul prea deschis sa abordez un look total platinat,dar pe tine te prinde! L-am vazut si pe Razavanelul care se face un frumos pe zi ce trece, seamna cu mamica lui doar!
Ven l-am vazut pe boier!Ce viata de bebe!Adoarme asa singurel stand el in sezut?daca da, ai un copil tare cumintel!
Stoisor si mie imi e tare teama de papa solida, of sorry de spreietura ta.cand ma gandesc ca al meu se ineaca si la san, cred ca ce m-asteapta...Doamne-ajuta
Andreea trece si tu la semnatura data nasterii si numele puiutului tau.Pupici!
Stancutza sper ca si Ellenutza a aprecit gluma si nu s-a suparat, caci tare mishto a fost- aceea cu sotul si mama lui, hihi, ce-am ras.
Acum lasamd gluma la o parte Ellenuta si Carmen nu mai fiti necajite pe soacre, sa va spun eu una(carmen tu mai stii cate ceva): eu cu mama nu m-am inteles in ultimul timp, pana la punctul cand 2-3 saptamani nu a mai dat pe aici,in conditiile in care era la noi zilnic si ne-a ajutat foarte mult la inceput.Care era chestia, de la atata ajutor dat mie, se cam urcase cu nasul pe sus si avea impresia ca fara ea, ce ne-am face noi.Bine, cu sotul se intelege super, intre noi era probl.Acum a inceput iar sa ne caute, sa vina , sa ne invite la masa, sa se ofere sa vina cu pita si sa ne prepare chestii, insa a fost o perioada cand ne-am descurcat si singuri si bine ne-a prins.
Aha, am citit ca si tu te-ai amuzat Elle,las'ca te-ai plictisi rau fara eau, si pare-mi-se ca si tu tii un pi asa la ea.Si oricum ea e topita fara scapare dupa voi si mai ales dupa Eva!Aaa, vezi ca iti pasa daca-si ia sau nu medicamentele, Hai ca tu tii la ea!
Miki Baby si RamonaB "la multi ani inainte" pentru casniciile voastre frumoase.
Darene l-am vazut pe Khalid ,tare frumusel este el, si are si ochii verzi!,acum in privinta cutisoarelor, nici ale noastre nu sunt perfect simetrice,nush ce sa zic,dar nu cred ca ar trebui sa te ingrijorezi.Felicitari pentru dintisor!
Ginnette nu te mai stresa, bine ca vinde dr. diseara si te lamureste ce si cum.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ramonab spune:
Emma
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV
emabucuresti spune:
LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
DAVID ALEXANDRU DE CARMEN
MARIA
DAVID
MIHNEA
DARIA MARIA
EDUARD CRISTIAN
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!
ginnette spune:
quote:
Originally posted by emabucuresti
buna fetelor,
Ginnette nu te mai stresa, bine ca vinde dr. diseara si te lamureste ce si cum.
Face bine la moral sustinerea; uite o pt ca esti o draguta!
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
emabucuresti spune:
Honey, am vazut poze noi cu AJ si tot dand click am ajuns si la cele din primele lui zile,si zic asa;Ce blondut e, dar cat de blondut si buflei putea sa fie cand l-ai nascut.Ce piersicuta frumoasa!Unde ii e perisorul blond de atunci?Stiu, i-a cazut, se schimba, in curnad majoritatea clopoteilor vor fi niste mici cheliosi, cu cateva exceptii- Sofia de Stancutza,bebe Andrei de Lala, bebe Matei de Ereena si alte cateva exceptii pe care nu mi le amintesc acum, sorry.
Apropo Ereena ce mai faci?Ai trecut la fapte in rezolvarea problemutei cu operatia? Succes si vindecare grabnica atunci!
veronicka spune:
mikipediara mea a zis ca ar cam trebui sa manance si treaz ca sa simta masa ca placere. in schimb un neonatolog de la Cluj ff bun i-a zis cumnatei sa ii dea semiadormit pt ca nici nepotul nu vroia sa manance. sper sa trecem cu bine peste cele 6 lunute de alaptare exclusiva. eu sunt pregatita sa ii dau di din bibeeron laptele meu numai sa manace dar inca nu am cedat
sper sa ne treaca si noua fitzele si sa revenim la mancarica cea mai buna de pe lume
Veronica -mami lui Marc-Andrei
emabucuresti spune:
CarmenE l-am vazut si pe blondinul tau cum doarme el mai nou, cu capsorul in aparatorile patului si cu funduletul in sus.Dulce!Si zi asa,nu se supara daca il prinde somnul in pozitii dintr-astea,ce baiat cuminte!
ramonab spune:
David, Maria, Mihnea, David Alexandru, Daria Maria, Eduard Cristian
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/video/3092126630102497651vZxAhV
emabucuresti spune:
Vorbea CatiMagureanu despre cantecele de bebelusi si mi-am amintit ca imi place mult un lullaby song de la radio itsi bitsi,se cheama Sleep Baby Sleep si este cantat de Larson Nicolette.Noua ne place foarte mult.