Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 21
theli spune:
miha74, ati facut un lucru extraordinar!!! Sa va traiasca puiutul si sa creasca mare, sanatos si frumos!!!
Theli mamica de Maia
http://maia-nicolau.blogspot.com
ginnette spune:
Neata fetelor,
Am apucat sa citesc din urma (cam pe diagonala, conform obiceiului )
Ceska, subscriu la ce-au spus fetele (mi-a placut ce-a spus Ven - asa e, femeia tine familia unita) incearca (stiu, e greu) sa nu mai ai asteptari prea mari de la el; insa insista sa se ocupe de bb Benji (bine, nu impins la extrem: dak vezi ca nu-l intereseaza, n-o sa chinui copilul).
Si fii putin mai hotarata - mi-a placut si de Vali(honey), cu "amenintarea" : 'plec si nu ne mai vezi'.
Helene, cred ca-i faceam un vant socrellei de cadea in fund (da nu-i timpul pierdut, you know what I mean ) - si eu am chestia cu "sa va intre bine-n cap: e copilul meu si numai EU am drepturi asupra lui, restul, aveti doar obligatii" - da' eu sunt putin "dusa" - nu sunt buna de exemplu.
Miri, un pentru fata optimista - de cate ori citesc postarile tale (ca de altfel si ale Monicai (doc)), ma mobilizez.
Theli, Miha, bine ati venit printre noi; Miha, nota 20 pentru gestul facut - D-zeu sa ti-l rasplateasca inzecit. Am vazut bebelusi/copii abandonati si cine poate sa-i scoata din cosmarul ala, sunt adevarati ingeri (fara exagerari).
Roli Marc este absolut adorabil!
Dana (danonique) ce m-a impresionat 'grija' Vanessei fata de Albert; mi-am si imaginat tabloul!
Despre buburuza, n-a mai facut febra - i-am luat-o ieri dupa amiaza, aseara, azi dimineata: intre 37.2 si 37.4 - si nici nu s-a mai trezit tzipand. Bine, gingia de jos este complet alba si umflata si acum rade, acum plange.
Dr n-a venit ieri (de fapt m-am inteles cu ea ori ieri dimineat aori azi dupa amiaza); asa c-o intzeapa azi.
ANGI si SHOSE
Mai citesc si revin, ca m-am lungit ca o placinta
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Ellenuta spune:
ANGI
SHOSE
DRAGELE MELE DRAGI, SA FITI SANATOASE, NOROCOASE, FERICITE, SA AVETI PARTE DE TOT BINELE DIN LUME. FIECARE ZI SA FIE O SARBATOARE SI SA AVETI PARTE DE MULTE IUBIRE SI LINISTE ALATURI DE CEI DRAGI! SA DEA DOAMNE DOAMNE SA VI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ellenuta spune:
neata zuzici,
ati baut ?
miha ati facut un gest extraordinar prin adoptia lui matei. sa dea Doamne Doamne sa fie sanatos si sa se finalizeze cat mai repede adoptia.
moni te-am vazut! felicitari. iar roberticul e tare dulce .. numa' bun de dus la universitate!
roxanica sa va iasa usor dintisorii.
alina felicitari pentru cel de-al doilea dintisor.
zuzici multumim otr sfaturi cu socrela, sa vad cum decurg azi ostilitatile ..
puup
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
Ven spune:
http://www.kiddicare.com/content/ebiz/kiddicare/invt/hcbrvblkorsx/slex_desc.jpg
http://www.toystore.lv/up/slex4.jpg
'neata.
Am pus 2 linkuri, am descoperit un scaun de masa grozav pt. bebei. Nush daca se importa deja in Ro, dar mi se pare IDEAL (pacat ca eu am deja de la Markus, ca urgent mi l-as fi luat). Dar poate voi intentionati sa va luati.
Se numeste Brevi Slex.
La Multi Ani, Kristina si Shose!
AngeliquedeS spune:
VA MULTUMESC DIN INIMA!!!!
SHOSE
Eu acum plang ca citeam din urma povestea lui miha74 si a bebelui ei si mi se rupe inima. Sora mea are un baietel adoptat la 3 luni care e acum o minune de copi si de la ea si de la o alta prietena am aflat grozaviile care se petrec acolo, ca pana la un an nu ii scoate nimeni niciodata la plimbare, ei nu simt aerul de afara pana la un an, ca hrana li se da cu biberonul insa nu tinut in mana, ca nu are cine, doar rezemat de perna si proptit cu o patura, daca se descurca sa traga, bine, daca nu,iara bine si in loc de lapte praf integral li se da zeama in care a fiert orezul cu jumatatea de lapte praf obisnuita, ca nu li se schimba decat 2 maxim 3 pampersi pe zi ca iar nu are cine si ca sa poata sa mai fure si alea de acolo si tot asa.
Miha, sa va binecuvanteze Dumnezeu pe voi si pe toti care ati facut gestul de a adopta un copilas chinuit pt a-i face un viitor!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
emabucuresti spune:
Buna fetelor,
Miha bine ai venit, sa va traiasca coplilutii, Laura si Matei si sa fie sanatosi si fericiti!Si bebelusul meu se trezeste des noaptea sa pape, dar eu ii dau san.Eu cred ca daca il hranesti si noaptea o sa puna mai bine kg pe el, mai ales daca are nevoie.Ce greutate are ?
Theli bine ati venit, tu si bebe mic!
Jelimoni am vazut poze cu absolventa frumoasa, felicitari, absolventului insa ii statea si mai bine chipiul!
Alina023 nu raciti ca a venit vara, pai se poate?Pupici!
merci fetelor de raspunsuri referitor la borcanelele cu morcov.
Ginnette ma bucur ca buburuza nu a mai facut febra si nu s-a mai trezit suparici.
La multi ani Angi!la multi ani Shose!
Milan azi nopte dupa masa de la ora 3 nu a mai vrut sa adoarma in patutul lui si dupa insistente si vocalize,l-am luat la noi in pat unde a dormit pana la 7.30(dealtfel s-ar fi trezit din ora in ora sa mai pape putin).Uf, s-a invatat baiatul meu in patul mare,mi-e teama sa nu inceapa sa ne santajeze asa in fiecare noapte.
Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
ginnette spune:
V-am povestit de gemenele de 3 luni de la Gr. Alexandrescu; eu m-am "bagat putin in seama" cu chestiunea asta: cand a iesit prietena mea cu bb (ca asa le-am descoperit) m-am dus la spital si am vorbit cu un dr; se pare c-au facut demersurile sa o decada din drepturi pe jigodia aia (scuzati expresia) si fetitele sunt acum date in grja unui asistent maternal (am intels ca este o tipa destul de tanara, pana in 40 de ani); se pare ca le va si adopta pana la urma.
Deci se mai intampla si minuni - dar foarte rar, din pacate
In alta ordine de idei, Moni (jelimoni) l-am admirat pe Robert - tare dragals este!
Am dat mail la NESTLE (sa vedem dak imi si raspunde cineva) sa-i intreb unde gasesc biscuiti CERELAC - de la Miri citire.
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
ginnette spune:
Ema, mare grija cu micul santajist sentimental (am si eu una bucat aacasa )!
Odata ce ne prinde slabiciunea greu ii mai dezvatam.
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
andreea29 spune:
Buna fetelor!
M-am chinuit pana acum sa pun poze.Sper ca am reusit.
In fuga o felicit pe Miha pentru adoptie.
Va las acum ca trebuie sa ma duc sa il hranesc pe raducu
Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)