Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea29 spune:

Acum poate

Andreea,mami de Raducu (30.01.2008)

Mergi la inceput

Deci am incarcat pozele pe webshots,am urmat instructiunile Ellenutei de aseara si se pare ca tot nu apar.Trebuie sa ma credeti pe cuvant ca e frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Andreea, nu cred c-ai reusit cu pozele; cand te lasa "shefu'" sa mai incerci

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Andreea nu vad link ul cu pozele.

Danonik merci frumos, am cautat mult pana sa gasim numele acesta si ne place tare mult.Este un nume de origine slavona, cum sunt de altfel si familiile noaste(a mea si a sotului).

Ginnette asa-i ,tu ai vorbit acum ceva vreme despre situatia trista a gemenelor abandonate in spital.Ma bucur ca a fost decazuta din drepturi.Stii ca spuneam atunci ca aceasta procedura de decadere din drepturi ar trebui simplificata, insa statul tot incearca sa dea sanse peste sanse naturalei, ceea ce face adesea ca parintii adoptivi sa lupte cu obstacole.
Insa cine isi doreste cu adevarat sa adopte si sa lumineze viata unui copil abandonat,reuseste, si pentru asta o felicit inca o data pe Miha.Eu citesc la topicul -adoptia sau a iubi copii fara limite -si ma bucur mult pentru cei care reusesc sa adopte.Sunt niste suflete mari!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Se pare ca nu s-a trezit.Trebuie sa fac ceva special la Profil Personal in afara de activat album poze ca sa apara link-ul la semnatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamarza spune:

MIHA felicitari pt. sufletelul tau.ai si de ce sa fii mandra.nu toate familiile ar face ce ai facut tu.sa iubesti neconditionat un copil care nu e al tau care nu stii ale cui gene le poarta.........m-au dat lacrimile pt. ca si eu cand am fost in maternitate am avut in salon o' mama ' care si-a abandonat acolo copilul si a fugit cu unul care cred ca era tatal.copilul a ramas cu noi in salon si urla de foame.eu am avut prea mult lapte de ma dureau sinii si l-am alaptat cit am mai stat in spital desi tare greu ma miscam.am avut ceva rupturi tare serioase si niste cusaturi aiurea de tot.de atunci ma tot gindesc la sufletelul ala.Dumnezeu sa-l ocroteasca acolo unde o fi.si pe al tau de asemenea

Mergi la inceput

Andreea dai copy linkului site-ului unde ai poze si apoi dai paste la semnatura, unde ai trecut numele tau si data nasterii lui bb.

Mergi la inceput

Asta e varianta simpla, si iti va aparea www.flickretc..pozelevoastre,
cealalta varianta nu am invatat-o

Mergi la inceput

Mai suportati-ma un pic

http://url=http://community.webshots.com/album/563767233wPlClW?start=0

Mergi la inceput

Andreea am vazut pozele cu printisorul tau cu ochi albastri.Seamana cu tine, parerea mea, si amandoi sunteti tare frumusei!

Ginnette cum sa fac sa nu ma mai pacaleasca sa-l iau in pat? Cred ca o sa ma joc un pic cu nervii vecinilor, in caz ca se va auzi pana la ei ca zbiara.Era mancat,l-am pus iar la tzitzi, nu mai vroia, dar nici somn nu-i mai era.L-am plimbat, eu,l-a luat tati, nimic.Intre noi in pat a adormit insa imediat. I-o fi fost oare cald? O sa fac mai racoare la noapte.

Mergi la inceput