Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Ceska, imi pare rau ca ai necazuri. sper din tot sufletul sa le rezolvi, pentru linistea ta si a lui benji. n-o sa-ti dau nici un sfat, pt ca nu stiu exact care e problema, insa iti doresc sa ai mult curaj si rabdare pentru a rezolva problema

Dana, ce frumos ca Vanessa a inceput sa se ocupe de Albert. O sa vezi ce mare ajutor vei avea in ea de acum incolo.

Ema, sint borcanele numai cu morcov la hipp

Natalia, vacanta frumoasa!

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Theli, Maia, bine ati venit!!!

quote:
Originally posted by theli

Buna fetelor!

Ne primiti si pe noi in gasca?
Suntem Theli si Maia (n.12 februarie 2008)...

http://maia-nicolau.blogspot.com

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Theli, ca sa fii trecuta in listuta, ne dai datele tale, si una dintre fetele care au parola de la contul comun o sa te treaca

quote:
Originally posted by theli

Am uitat sa va intreb: cum facem si noi sa ne trecem pe lista?

Theli mamica de Maia

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Miha, feliciari pentru noul membru al familiei voastre! A fost greu sa adopti? (ma refer la hirtogarie, chestii legale...mama naturala stie unde a ajuns copilasul?)

quote:
Originally posted by miha74

Seara buna!

indraznesc sa va scriu asta seara, desi va citesc de vreo 2 saptamani... pentru ca de atunci avem un bb acasa.
povestea noastra pe scurt - ar fi trebuit sa fiu mamica de martie 2008, dar am pierdut sarcina la 12 saptamani in august anul trecut ( a doua pierduta), asa ca ne-am hotarat adoptie - si am si reusit (plasament deocamdata) si de doua saptamani familia noastra are un nou membru - MATEI.
am mare nevoie de voi (desi mai avem o fiica de 11 ani, Laura), intrucat suntem cu un pas in urma, pana la 4 luni si o saptamana Matei a stat in spital, fara baiata seara (adica spalat in chiuveta) mancare mai putina...ca sa nu ne ingrasam, avem niste paranteze de toata frumuseta, dar nu ne pasa suntem dispusi sa facem totul pentru el.

Datele pentru listuta: DN eu : 21 octombrie 1974, DN Matei 16.01.2008, scor APGAR 4, 3000g, 50 cm, spital Polizu

Miha, mami de Laura (30 septembrie 1997) si MATEI (16.01.2008)

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

Neatza!

sunteti un grup minunat si multumim de primire.

nu ma deranjeaza sa va povestesc ...atat cat stiu si eu ...despre Matei. Ei bine ati citit bine scor apgar 4, s-a nascut cu o hipoxie (creier neoxigenat), si a stat mititelul 2 saptamani la reanimare. Naturala lui (ca mama mi-e greu sa o numesc) cred ca a vrut sa il nasca acasa, pt ca a venit la spital in ultimul moment, a vrut sa isi dea data false, dar au chemat politia...si au resusit sa obtina datele ei, era minora. Dar este totusi un lucru pozitiv (atentie ca eu sunt o optimista convinsa) ca s-a dus cand a devenit majora (adica in mai) la DPC si a declarat ca vrea sa il dea spre adoptie, ceea ce foarte multi nu fac si de aia raman prin spitale, luni, ani...devin handicapati acolo, ca nu ii ingrijeste nimeni

aici am intervenit noi, si intr-o zi de vineri 16 mai (exact cand facea 4 luni) l-am vazut, facut cerere, alergat la primarie intrat la comisie si l-am obtinut in plasament. A durat o saptamana sa il putem scoate din spital (hartogarii), saptamana in care eram vesnic la spital, ca sa ne cunoastem reciproc. Ce sa va zic, ca termina ce era in biberon si plangea, de foame....intr-adevar ti se rupe inima, si exact asa se intampla nu ii iau in brate sa le dea sa manance.

"Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate." (Jack Penn)

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANGI SI SHOSE!!!!Sa fiti fericite, iubite si implinite alaturi de iubitii vostri !

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Buna dimineatza!!!

Multumim de primire!
Datele noastre (pentru a fi adaugate in lista):

Data nasterii 12.02.2008 (ora 11.00), 37saptamani, cezariana.
Maia - 3050g,51cm,Apgar 9, Dr.Silviu Predoi Life Memorial Hospital (Medlife).

Va pupam pe toate!

Theli mamica de Maia

Mergi la inceput

Miha, ce bine ca si-a dat acordul pt adoptie femeia aia! va doresc tot binele din lume. ati facut un lucru extraordinar si DD va avea grija sa va rasplateasca.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha74 spune:

anca.b - deocamdata suntem la inceput de drum, il avem in plasament 90 de zile, asa zice legea pentru a ne acomoda si sa fim siguri ca vrem si putem! Dar noi stom siguri ca EL este.

si acum despre noi- venit acasa, inceput sa zambim, baiata in fiecare seara si ii place tare mult, plimbat afara ( a trebuit sa iesim ca si cu un nou nascut, ca nu il vazuse soarele niciodata).

ellenuta- L-am scos din spital cu 4900g...si am fost luni la pediatru si avem 6300g...daca manancam pe saturate!
am uitat sa intreb pediatru de masa de noapte...de fiecare data imi aduc aminte dupa ce inchid usa . Dar am incercat azi noapte... si la ora 1 jumate si-a cerut drepturile

veronicka - am citit si eu despre acel sistem, sunt totusi un pic reticenta, am sa intreb si pediatru.

i-am facut o groaza de analize, ieri am fost chiar speriata ca ne-a iesit la CMV igG-ul pozitiv, dar IgM-ul negativ...si se pare ca e bine. Vineri ma duc iar la pediatru.

Gata, ca ma cheama datoria, o sa va mai povestesc, dar ca o concluzie nu mi-a lasat deloc impresia ca ar fi un copil cu probleme, e un dulce, are o privire....naucitoare, reactioneaza la stimuli si il iubim din tot sufletul.
si mi-a facut tare bine sa va povestesc despre Matei..sunt atat de mandra de el
O sa va pun si poze in curand.

Pupici,
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Am uitat data mea de nastere: 7.05.1980...

Theli mamica de Maia

Mergi la inceput