Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
irlandeza spune:
Angi
Shose
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008 PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
NataliaS spune:
Angi si Shose
sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa va bucurati de bebelusii vostri iubiti !!!
bebelusilor sarbatoriti azi si in zilele trecute!!!
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
irlandeza spune:
OF, nu prea am timp de calculator. Buburuza mea vrea tot timpul afara.Noroc ca e cald si bine. Si nu prea am timp sa recuperez capitolele pierdute. Sper ca sunteti bine cu totii.
Urez si eu bun venit celor doua noi mamici. Multa sanatate bebeilor, in special lui Matei care are nevoie cel ami mult de dragostea parintilor adoptivi.
Acum va pup, pic de somn. Noapte buna.
Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
PATRICIA ALEXIA - la o luna PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008
cati_magureanu spune:
Angi si Shose, La Multi ani , fetelor! sa fiti sanatoase si voi si puiutii vostri si numai bucurii sa va aduca!
Bun venit celor doua noi mamici!
Felicitari speciale pt. Miha! Ati facut un mare bine! cred ca nici nu realizati cu adevarat! Iubitul mic (il pup ca-l cheama tot Matei ca si pe baietelul meu)..Intotdeauna am avut o sensibilitate pentru copiii abandonati..tot timpul imi vine sa plang cand aud de ei, ii vad..si mai ales cand aud de cazuri de infiere (imi vine sa plang de bucurie ca inca o viata mica a fost salvata)...
Noi, daca nu ne reusea FIV-ul eram hotarati spre adoptie...am si fost si am vazut puiutii abandonati de la Giulesti..saracutii de ei..in ce conditii traiau...Eu, sincer mai fetelor, nu le inteleg pe fiintele astea care isi aleg ca si job, pe acela de asistent..sa ingrijrasca pe cineva...si s-o faca in cea mai mare scarba...Bai frate, daca nu-ti place ce faci, du-te nene ca mai sunt si alte ocupatii pe lumea asta...Stateau bietii bebelusii aia cu mucii pe toata fata (realmente)..unul saracu' abia mai respira...si nu se gasea nimeni sa il curete (noi ne dam de ceasul mortii cu batiste ale bebelusilor pentru un amarat de muc si-l vanam pana il scoatem si ei saracii...vai de viata lor)...stateau cu manutele intinse prin grilajele alea alea paturilor si le puneau biberoanele proptite intre barele de la grilajul patutului si ei sugeau ca animalele...Doamne, ce-am mai plans cand am plecat de acolo...plus ca se poarta cu ei ca si cand sunt niste numere acolo...
Of..si cateodata ii mai spun lui Matei al meu (il mai cert) ca nu mananca si arunc lapticul si ii zic ca sunt copii sarmani care nu au ce are el, copii abandonati .. cine stie ce lapte le dau...Noi luam numai organic...ca deh...da' ce sa inteleaga el la 5 luni :-)...
Mami de Matei
[url= "www.dropshots.com/CatiM"]POZE[/url]
Shose spune:
Fetelor multumesc mult de urari. Nu am mai intrat pt ca am avut pregatirile de botez ... de sambata gata, vom avea Pipeta crestina.
Va pup si maine intru sa mai recuperez din capitole.
Shose si Pipetzica (12.02.2008)
www.flickr.com/photos/10814074@N07/" target="_blank">Poze
Sunt mare
Povestea Nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
Angi si Shose!!!
Sa fiti sanatoase si mereu voioase alaturi de puiutii frumosi si iubiti! Si sa va bucurati de aceasta aniversare frumoasa!
Stancutza, de
Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
danonique spune:
Buna dimineata!Cred ca e cam devreme pentru voi sa va invit la o cafea dar ai mei mi-au dat trezirea la ora 6.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
LA MULTI ANI pentru ANGELIQUE si pentru SHOSE!Sa aveti parte numai de fericire alaturi de puiutii vostri.Pupici.
poze albert
danonique spune:
ALINA felicitari pentru cei doi dintisori ai Anei.Pupici!
poze albert
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
Buna dimineata!!!
Danutz, multumesc pentru urari! In dimineata asta pe langa dintsoci fii-mea are si muci din belsug....de-aia galbeni, infectiosi. Cred ca a prins vreun virusache din vantul de ieri... Aspiram si speram sa nu avanseze...
Am citit ieri ce fetita scumpa ai... Ce frumos i-a cantat ea lui Albert! Si e si ea doar un puiut mic... Draga de ea... Pupici multi pentru Vanessa iubareata!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei