Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns NataliaS spune:

Ufff Ven ce m-ai dat peste cap cu biserica aia care arde...nasol de tot, din ce cauza - furtuna?ca pe aici e un soi de furtunica...

Mai...vad ca e frecventa faza cu sotii care sunt "departe" ...si io intru la categoria asta -al meu saracu' m-ar ajuta el la cate ceva, dar e departe la propriu tot mai mult...acum de ex e in delegatie am vb vreo 8-10 min si a trebuit sa inchida, ca intrase asociatul lui pe mes si aveau de pus la punct amanunte pentru intalnirea de maine dimineata...dar cand e acasa ma ajuta - daca trag de el of course, nu de bunavoie si nesilit de nimeni...Ana de regula cade in sarcina lui cu baita de seara, lapte, jucat, citit povesti, strans in baie...iar in timpul zilei cand e pe acasa strange masa si spala vasele; ca doar si eu gatesc si pun masa - asa e echitabil, nu?...si cu toate astea...acum vreo saptamana i-am spus foarte trista ca simt ca se casca o prapastie intre noi si nu vreau si trebuie sa luam masuri, ca nu mai comunicam asa eficient...etc...vreti sa stiti solutia lui? - o partida super reusita , dupa care ma intreaba razand a doua zi daca am mai fost trista in seara trecuta...eu - nu am fost, de ce sa fiu? m-am simtit super si am fost chiar happy, el - nu credddd, dar cum cum stam cu prapastia? parca se adancea ... Ma enerveaza cateodata de-mi vine sa-l strang de gat...dar tot il iubesc, mi-e drag si uit de toate cand face faze din astea dragutze...

Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Alina, asa, zi-i si tu Ceskai, ca bine zici, parca le zici din carti! De Monica nu mai zic, ca ei ii sorb fiecare cuvintel, si de multe ori, asa, involuntar, in timp ce scriu ma gandesc oare ce ar zice psihologul nostru drag despre cutare sau cutare pb. a mea.
Miri, pup fata noastra viteaza, curand implinita pe toate planurile ;) Intreb si eu, insa: biscuite?? Fara gluten, nu?
Si eu vreeeeaaaaaauuuuuu! Am innebunit cautand, NICAIERI nu se gasesc....

Bun venit fetelor noi!

Miha, Doamne Doamne va va rasplati pt. fapta voastra, dar cred ca Matei va rasplateste zilnic prin simplul fapt ca exista, nu? Dar de ce a avut scor Apgar 4? Stii cine e mama lui? De ce a fost abandonat? Doamne, ce oameni pot exista pe suprafata pamantului, vorba bunicii mele dragi "Nu stiu cum ii rabda pamantu', mama!"
Sper ca nu te supar cu intrebarile mele. Daca da, nu-mi raspunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Ooooffff, Veronica...ce fel de oameni sunt aceia? Nu se pot numi oameni..sunt bestii fara suflet!! Dar asa cum spune si Stancutza, Dumnezeu ii vede si isi vor primi pedeapsa!

Mihaela, sa va traiasca Mateiut mic si sa va aduca multe bucurii!! Sunteti niste oameni deosebiti si ati facut cel mai mare bine pe care il poate face un om pe lumea asta! Bravo!!!! Te asteptam cu mare drag sa be povestesti despre puii tai si iti uram bun venit din inima!

Ven, regret tare mult pierderea bisericii din Bistrita.. Si eu ma gandesc uneori daca nu cumva se adeveresc prezicerile din Biblie. Parca prea se intampla multe si mari nenorociri in ultimii ani... Sa dea Doamne Doamne sa nu fie asa si sa dea Doamne Doamne sa traiasca intr-o lume mai frumoasa copiii nostri! Poate ca ei vor reusi sa faca lumea asta mai buna....

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

ven, cerelac nestle. precis gasiti si acolo; sunt din colectia de cereale. avem si orez de pus seara in beberon cu gust de vanilie, aceeasi gama, cu urssuletul albastru pe ele.

miha, da, ce fel de mama biologica o fi avand matei, nu dau cu pietre, nu cunosc. dar ma gandesc aa, ca necazul cuiva e totusi fericirea voastra! sunteti niste oameni extraordinari!

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Hai sa va mai spun si despre noi...

Ana are deja al doilea dintzoc si cred ca ii ies si cei de sus ca-i tare plangacioasa de doua zile. Baga jucarii in gurita sa le rontzaies si deodata incepe sa planga in hohote. Puiuta mea iubita... Mi-e asa de mila de ea...dar stiu ca nu am cu ce sa o ajut prea mult. O iau in brate si o mangai si ii mai trece...uita..
A inceput sa pape ceva mai bine (exceptie ziua de azi in care cred ca au durut-o tare gingiile) dar am observat ca prefera borcanelele si nu piureul de legume facut de mine. Dar nu ma las ca-i facut cu legume de la tara si cu piept de pui de tara si stiu sigur ca sunt sanatoase.

Eu ieri m-am simtit fff rau. Dimineata nu m-am putut ridica din pat de ameteala, stari de voma, de lesin... Am avut noroc ca am fost la ai mei si nu singura cu copiii acasa ca nu stiu cum m-as fi descurcat. O sa-mi fac analize la sange...banuiesc ca-i o amenie mai severa (vitaminele nu ne plac...facem mofturi...).

Azi l-am dus pe Luca la gradi si mai erau doar 2 copii asa ca de maine Luca intra in vacanta mare. Cred ca de saptamana viitoare ma mut cu copiii la ai mei, la aer curat de tara. Ma gandesc sa incep serviciul de la 1 sau 15 Iulie si voi face naveta (la fel ca si sotul...m-am decis sa il iau si pe el ). Nu-mi va fi usor sa fac naveta dar cel putin copiii vor sta la aer curat si nu aer infect de Bucuresti. In plus la ai mei am aceleasi conditii ca si aici (vor avea si net in curand asa ca nu va pierd nici pe voi).

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

fetelor azi am avut festivitatea uitati aici niste poze...
http://community.webshots.com/album/563765890gfoIdK

am citit asa pe fuga, am retinut-o pe MIHA felicitari pt matei, sa-i dea doamne doamne multa sanatate sa creasca mare si puternic!!toata admiratia mea pt voi!
ceska imi pare rau pt situatie...voirba alinei..inmcearca sa nu mai ai asteptari..ca de acolo vin si frustrarile!asa am facut sie u si e mult mai bine..il iau cu incetu te rog ajuta-ma...te rog fa aia ca asa nu ma refuza..daca ii fac reprosuri sare ca un cocos..asa ca mai bine dresam fara sa-si dea seama

MITSU IMI PARE TARE RAU SA AUD DE INFECTIE, BIETU CONRAD!SPER SA FI FOST TOTUSI GRESITE ANALIZELE..OFF

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

m-am tinut cat am putut, da' a venit somnu' cu dureri de cap, asa ca o comit mai devreme

Angi, mami draga, sa fii iubita si sa fii o mama asa cum iti doresti tu, sa va aiba DD in paza si sa rasara soarele in fiecare zi cu bucurie!! si sa stii ca e o criza mica la 30 ani, da' mie mi-a trecut repede!

Shose viteaza, fericita cu Pipe mica in brate, si apoi cu Pipe mai mare in brate, si apoi cu bb de Pipe in brate (sau cine stie, si de la fratele/sora de Pipe)

pupici multi de la noi!!!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Cred ca am ramas singura pasare de noapte pe aici asa ca ma retrag si eu la somnic...

Va pupacesc cu mult drag si va doresc noapte linistita si maine sa aveti o zi frumoasa!!!

Si sa nu uit:

Angi si Shose LA MULTI ANI!!!!! Sa ne traiti, sa aveti parte de multe bucurii, copii sanatosi, sotiori iubitori si numai si numai zile senine!!!

poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

Vreau sa va intreb, la voi cata mancare papa bb-ii? Adica la masa de pranz cat le dati, ma intereseaza ff mult cantitatile, va rog.

Noi azi am papat morcovel din borcanas Hipp si ala i-a placut!!

De la Hipp, borcanele de 125 gr, unul +130 ml lapte, la pranz. Seara un borcanel mai mic, cu budinca de orez si fructe si 130-180 ml lapte. E o mancacioasa. Asa mananca din prima zi in care am inceput diversificarea. Si ai dau cu lingurita. Daca ai dai supica si e mai mult spre lichid decat piure, atunci poti sa-i dai din paharelul cu cioc, dar eu stiu ca doar de la 6 luni in colo se foloseste aceasta "cana" .

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008
http://community.webshots.com/album/563728534WTGFje?start=0
PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jelimoni spune:

LA MULTI ANI ANGI SI SHOSE!SA FITI FERICITE SA AVETI PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA!

MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)

POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT

www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert

ce mare am crescut!!

Mergi la inceput