Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (54)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
miri_mik spune:
helau!
pup in viteza! si zic asa:
bine ati venit theli si miha74! va primim cu drag in randul nostru si asteptam multe povesti cu copii extraordinari:)
ellenutsa, lasa-l mama, ca e surmenat. un meci cu baietii... noi avem probgram: duminica dimineata e sfant, merge la antrenament. are si el nevoie s amai scape de gura lui, si io sa mai stau si singura:)))
docdecap, pumpizez:) foarte bine pus apb. hai la mine sa-mi faci un coaching. sa pot sa-mi "asimilez colegii" si gandurile melesumbre legate de ei.
pe de alta parte... inca maine in dublu, de vineri sunt singura. e greu. e mult. tre sa fii atent la tzashpe lucruri deodata. e plin de emigranti care vor sa treaca in anglia, cu pasapoarte si vize false iar noi, blegii de la check-in purtam toata responsabilitatea. e o fauna umana (ha) de toata frumusetea (barbati cu 3 perechi de c..., femei cu ceva intr epicioare, scarbe date dreaq) sisi oameni de treaba, dar cantitate neglijabila. deci tineti-mi pumnii:) ceea ce e bine totusi e ca dimineata nu mai fac pe mine ca tre sa iau mashina, ci ca tre sa ajung la servici. deci condusul merge. fac porcarii in trafic dar le fac cu cap:)))
acu, sacha! iupiiiiiiiii, sacha mananca. prima zi cu biberoane aproape rase. ne place la nebunie marul cu banana si cu biscuiti:)azi... 100de grame si inca 50 de laptic. recoooooooord! in rest, inca doo bibe de 200 cu buni. nu mai suge decat noaptea. din pacate lapte cu adrenalina, doarme agitat dar, rabdarica, cu rabdarea se aseaza toate in peisaj.
ps. ceska... deduca ca sunt necazuri in paradis. trec. sunt tensiuni noi dar firesti. si da, nimeni niciodata nu va putea avea grija de benji mai bine decat tine. (inutil sa pretinzi de la tatic sa-l ingrijeasca la fel)
muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuua!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
stancutza vad ca noi suntem huhureze pe aici ..
ma duc si eu la nani caci mi-e tare somn, m-am trezit azi la 7 fara 20 si nu mai am reusit sa adorm ..
noapteee bunaaaa ..
PS: fetele .. astept si datele vostre sa va trec pe listuta.
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina023/alina023.jpg)
alina023 spune:
quote:
Originally posted by ceska777
Danonique,
inca beau cafea sa ma tin pe picioare, mersi ca v-ati facut griji pt mine!
Stancutza,
m-ai emotionat cu mesajul tau, sa dau iar in plans! Vreau sa cred ca l-a dat doar peste cap venirea pe lume a lui Benji. ..dar de ce nu e asta o experienta unica? A fost de fata la nastere, vede cum creste, cat de scump e, ca are un fiu ...Am avut rabdare (ati mai prins iesiri de ale mele impotriva sotului aici dar erau blande in fapt in fata lui) am discutat in ultimele zile, am vb cred singura cu un perete prin care nu pot sa trec. Zice ca ma iubeste si pe mine si pe copil dar NU vad sa o arate... Eu una pt familia mea trec prin foc, inot sapte oceane, ma lupt cu toti numai sa ne fie bine....Ce poate fi asa de greu??? Sa imi dea o mana de ajutor din cand in cand ca sa isi stie sotia mai putin frustrata de treburi casnice, sa stea cu fiul lui pt care va fi un model in viata si pe care are sa il invete o gramada de chestii noi si frumoase....Avem tot ce ne trebuie si pt restul vom munci...avem conditii sa fim fericiti. O familie mica modesta dar fericita!!!! NU e prea mult ce vreau pt noi, NU e imposibil ce cer!!!! Numai ca singura nu am cum sa le fac pe toate!!!!! In plus sa ma enervez, sa ma consum pt neimplicarea lui....copilului vreau sa ii ofer o copilarie fericita, intr-o familie intacta daca se poate, sa nu port mereu o masca in fata lui(pt ca va simti acum sau mai incolo ca sunt nefericita) si a lumii.....Eu stiu sa lupt dar trebuie sa vad ca am pt ce si nu vad cum ma incurajeaza el sa lupt pt noi ca familie....
Ma bucur atata ca exista de ex pt Mikibaby un Timo, si eu simt cumva ca intr-un colt de inima il mai iubesc pe Tobias, ca nu pot fara el dar ca o floare neudata ce se usuca o sa creasca si peste coltul asta de inima iarba si balarii....si nu vreau asta inca..... oare???
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2605877940102658297CCRSyN
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ceska, draga noastra draga, spun si eu la fel ca celelalte zuze, ca imi pare tare rau ca esti intr-o situatie atat de neplacuta. Nu esti singura, dupa cum ai vazut probabil. Asta in mod sigur nu este o consolare dar cred ca poate fi o explicatie.
Nu vreau sa sune ca un cliseu al unei sotii frustrate, dar asa cum au mai spus si alte fete, barbatii se aseamana tare mult intre ei la anumite aspecte: libertatea de a face ce/cand/unde vor (in limite, dar nu foarte stranse), egoismul ce deriva din asta si nu in ultimul rand vor atentia noastra exclusiva, daca se poate. Ori un bebe mic (foarte iubit de tatic, nu intelege gresit) cere atentie foarte multa din partea mamei; primul an de viata al lui bebe este si cel in care mamica simte si traieste aproape exclusiv prin el. Taticii se simt exclusi din ecuatie (chiar daca noi ne gandim ca facem exact contrariul) si (mai ales la primul copil) pentru multi dintre ei socul este foarte mare.
Cand am ramas insarcinata cu Luca, soacra mea m-a tot bazait la cap cum ca este prea devreme si nu suntem pregatiti pentru un bebe. Ma gandeam ca vrea sa il protejeze inca pe fii-su si ca o spune cu rautate. Nu a fost asa. Eu am fost pregatita insa sotul meu nu. Acum, la Ana, este cu totul alta mancare de peste (cu toate astea inca avem probleme mari, dar nu de genul celor pe care le-a generat nasterea primului copil). Acum ma ajuta mult mai mult si il vad ca este mult mai implicat si mai...altfel (in sensul bun). Ramane sa il duc si la psihopupu cu capul, sa ne punem de acord cu anumite principii de viata si de convietuire si...gata casnicia perfecta (heheheeee...ce bine ar fi sa fie asa de simplu...).
Concluzie: Poate gresesc...dar...renunta in a mai avea asteptari de la el o perioada INSA nu renunta la a-i cere sa te ajute cu Benji si la a-l implica. Pur si simplu renunta (macar pentru cateva zile) sa te mai astepti ca vei primi si feedback-ul pe care il doresti tu. Cu alte cuvinte...incearca sa nu te mai consumi/gandesti ca nu te ajuta. Fa-o pentru linistea ta si a lui Benji. Faptul ca tu esti in starea asta, suparata, trista, furioasa, frustrata, jignita, dezamagita, nu te ajuta nici pe tine, nici pe Benji si nici pe sotul tau. O persoana calma si putin detasata poate sa analizeze altfel problema si sa ii gaseasca mult mai usor rezolvare (uita-te la mine acum ce lucida par...si citeste mesajele mele de acum o saptamana, sa vezi ce diferenta
![](icon_smile_big.gif)
Eu sper din suflet ca tu si sotul tau sa va rezolvati problemele, incet dar sigur si durabil. Este mult mai dificil pentru tine si din cauza ca nu esti acasa. Si vorbeste cu noi! In mod sigur iti va face bine si...poate chiar vei primi sfaturi sau pareri care sa te ajute, macar sufleteste. Mesajele tale au fost foarte triste si nu am recunoscut-o pe Ceska noastra. Chiar daca tu ti-ai mai exprimat nemultumiri la adresa sotului...nu am mai citit mesaje asa de triste scrise de tine.
Noi iti suntem alaturi si o sa vezi ca veti trece cu bine de perioada asta mai dificila!
Pupici dulci la Ceska suparici si la Benji scump!!!
Alina, mami de Ana Antonia
![](copilas.gif)
![](punk.gif)
Poze botez Ana 02.03.2008
poze Luca nazdravan
![](bonjovi.gif)
poze Ana mica
![](hippi.gif)
Povestea nasterii Anei
![](bibe.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ellenuta/Ellenuta.jpg)
Ellenuta spune:
miriculeeee fata, pe sacha papaciosul si pe bruno fotomodelul!!! tinem pumnii sa nu-ti scape niciun ticalos! la ochii tai de vultur, nu cred ca are vreunul sanse. ma bucur ca nu mai ti-e frica de "volan" ..
cat despre sotul meu .. s-o da el pe brazda ... daca nu .. "devortz" nene .. si gata .. de zeci de ori
PS: bruno papa biscuiti?? se pot da (ma rog din aia fara gluten)? io intelesesem ca de la 8 luni in sus. cand incepe cresa??
Elena de
Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by Ellenuta
stancutza vad ca noi suntem huhureze pe aici ..
ma duc si eu la nani caci mi-e tare somn, m-am trezit azi la 7 fara 20 si nu mai am reusit sa adorm ..
Mai era si Miri...mai Miricut dar mult curaj iti mai trebuie tie acolo! dar lasa ca le arati tu, o sa ramana bouche bee in curand! Imi amintisem azi de colegela tale cu pufnetu'n nas si batu'n cur, ce ma enerveaa persoanele astea carora le putet totul...le multumesc si pe aceasta cale parintilor mei, care m-au invatat sa fiu amabila fara prefacatorie si de la care stiu ca vorba dulce mult aduce, si multe usi deschide...inca...
Pupa si falcoselul mic din partea mea, se da pe brazda piticotul diversificat!
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
alina023 spune:
Miri iubita, felicitari pentru bebe Sacha papacios, pentru soferie brici si pentru stare de spirit uuuuuuaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!! Ai un optimism inepuizabil si molipsitor chiar si atunci cand iti faci griji pentru ceva! Sunt convinsa ca te vei descurca absolut excelent si atunci cand vei fi singura in fata tuturor specimenelor pe care le-ai enumerat. Le vii de hac, nu-mi fac griji. Mirika noastra-i vijilenta!
Pupam fata si baietii si tinem pumnii in continuare!!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
veronicka spune:
mihaadoptia unui copil e un lucru divin. sa va dea Dumnezeu sanatate si sa il iubiti precum copilul vostru(dar sunt sigura ca deja o faceti)am citti de sistemul de alaptat de la medela , ala care se lipeste tubul de sfarcul mamei adoptive si sunt multe mame care au reusit pe urma sa il si alpteze pt ca prin stimulare vine lapticul.cred ca ar fi cel mai bine pt el,dar daca nu vine laptic macar are parte de afectiune ta(ti-am zis asa poate te intereseaza,daca nu oricum faci un lucru inaltator) chiar plang mereu cand ii fac baie lui Marc si il ingrijim cu atata grija, il stergem intre degetele, cute....cand ne gandim cu sotul meu la copii din orfelinate cum sunt ei ingrijiti acolo(iar m-a apucat plansul)si mi se rupe inima stiind ca niste femei plictisite ii bat de numa'. o cunostinta mi-a povestit cum batea la ei pana se satura....criminala
Veronica -mami lui Marc-Andrei
alina023 spune:
Stancutz, Ellnutz, pup si fetele dragi!!! Merg acushica la un tutun mic (nu dati prea tare si evitati fatza, va rog!) si revin apoi ca oricum nu-mi este somn inca...
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul
(14 Feb 2003)
poze Luca nazdravan
poze Ana mica
Povestea nasterii Anei
miri_mik spune:
ellenutsa, noi mancam biscuiti cerelac, is gata facuti pudra, de la nestle. si mai avem betterfood start. si da, sunt fara gluten. la tanti mergem din iulie, deci de la fix 6 luni. cu desfortsu, nici in gluma!
stancutsa:) pusi:)) asa-i la noi, vorba ta, oameni carora le pute tot. dar azi am prins curaj. am facut chestii efectiv, nu doar s ama uit si sa astept sa-mi zica cineva daca e bine sau nu? probabil sunt pe drumul bun dar mai dureaza inca mult pana am sa ajung la rutina necesara. dar nah, s-a incheiat azi ziua frumos cu o vizita in cabina pilotilor:)
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
stancutza spune:
quote:
Originally posted by veronicka
mihaadoptia unui copil e un lucru divin. sa va dea Dumnezeu sanatate si sa il iubiti precum copilul vostru(dar sunt sigura ca deja o faceti)am citti de sistemul de alaptat de la medela , ala care se lipeste tubul de sfarcul mamei adoptive si sunt multe mame care au reusit pe urma sa il si alpteze pt ca prin stimulare vine lapticul.cred ca ar fi cel mai bine pt el,dar daca nu vine laptic macar are parte de afectiune ta(ti-am zis asa poate te intereseaza,daca nu oricum faci un lucru inaltator) chiar plang mereu cand ii fac baie lui Marc si il ingrijim cu atata grija, il stergem intre degetele, cute....cand ne gandim cu sotul meu la copii din orfelinate cum sunt ei ingrijiti acolo(iar m-a apucat plansul)si mi se rupe inima stiind ca niste femei plictisite ii bat de numa'. o cunostinta mi-a povestit cum batea la ei pana se satura....criminala
Veronica -mami lui Marc-Andrei
Vai Veronica ce spui tu acolo
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](plang.gif)
![](icon_smile_disapprove.gif)
![](hailabataie.gif)
Stancutza,
![](mamica.gif)
![](copilas.gif)
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei