Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 9
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by stancutza
Hello zuzici!
N-am lipsit eu prea mult, dar am lipsit ceea ce nu-mi sta in obicei . De vineri seara i-am avut pe parintii mei in vizita si am stat cu ei, ei cu pitica...mama e de parere ca Sofia ma solicita "prea mult", dar e de acord cu mine ca nu am ce sa-i fac, in conditiile in care nu o rasfat, nu am obisnuit-o in brate etc. Dar are destul de des zile in care prinde somn tare putin ziua, si atunci e mai greu sa-i intri in voie, se enerveaza, plange, ma cheama, si trebuie sa-i acord toata atentia mea. Dar tot e bine ca seara dupa baie e linistita, ii e si foame si somn, asa ca tzitzi - si pana dimineata la 5, 5 jumate sau 6 nu mai am treaba cu ea.
Daca va puteti inchiupui, a racit din nou: mucisori ff putini, dar a ragusit! de ieri dimineata. Ieri spre seara se auzea ca un magarus, nu-i mai ieseau deloc vocalizele ei obisnuite. Totusi, se pare ca nu e mai grav de atat, deoarece a papat cu pofta si n-a facut nici febra. I-am dat Eferalgan ca antiinflamator, ser in nas si o sedinta de aerosoli "home-made". Dar ma intrebam cu un pic de necaz, ce fel de imunitate ii transmit eu cu lapticul meu, de a racit a treia oara in nici 5 luni???
Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008
Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei
Stancuta, pupici pentru Sofia mica sa ii treaca repede! In privinta lapticului tau, e cel mai bun pentru bebelina, dar uneori nici chiar anticorpii din el nu pot sa faca fata la atatia microbi si virusuri cate circula! Din racelile astea tot e un avantaj, ca i se stimuleaza sistemul imunitar care e atat de imatur la bebelusi, si incet incet incepe sa se mai maturizeze un pic...
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by jelimoni
vai tina..nu inteleg cum am reusit eu sa ratez poze cu scumpul de luca!!! m-am delectat acum si cu pozele de la botez, ce copii frumosi ai!!abia astept sa mai fac si eu un bebe!
Jelimoni
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
Tinna S. spune:
quote:
Originally posted by virgo
Fetelor , nasolie mare de tot : AM PIERDUT LAPTELE ! Asa , dintr-o data . De aseara si pana astazi n-am mai avut decat vreo 50-60 ml .
Acum ma chinui cu formula , ca e mort de foame copilul . Offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff ...
Virgo, ce rau imi pare sa aud ca nu mai ai laptic! Nu renunta sa il pui pe Cazimir la san, poate iti revine lapticul! Si incearca sa nu fii foarte stresata, pentru ca si asta e o cauza pentru care nu mai vine laptele...
A, si apropos, mie cand am avut mastita acum 2 luni si a trebuit sa opresc alaptarea pentru 24 de ore, mi-a zis dr. sa am mare grija cu laptele praf, pentru ca daca il introduc brusc in alimentatia copilului si opresc de tot alaptarea la san, pot sa ii produc o diaree naspa de tot... Mi-a zis sa ii dau un lapte hipoalergenic (i-am dat Nan HA)...
Poze Luca la botez NEW
Tinna S. spune:
Vad ca umplu paginile pe-aici, hi hi, ma duc si eu la nani, mai ales ca am fost azi noapte la o nunta si sunt capiata de oboseala desi n-am stat toata noaptea! A, si sa va spun ca la cununia religioasa am fost cu bebe in marsupiu, care a asistat la toata slujba f f lunga (de fapt mai bine de juma' de slujba a dormit cu capul pe mine)
toate zuzele si noapte buna!
Poze Luca la botez NEW
miki_baby spune:
Irinouk, iti trimitem multi pupici ca sa nu mai fii melamcolica.Te inteleg cum e...noi( eu si saara) vom pleca miercuri la bucuresti, iar timo vine dupa 2 saptamni. Imi va fi foarte greu fara el...chiar imi vine sa plang ca plec. Cat astepatam eu, dar acum cand realizez ca nu ne vom mai vedea live atata timp, mor! Asta e..ne luam cu treaba si timpul va trece mai repede!
Miri, doarme bine, nu ma plang! De la 8.30-9 pana la 5 dimineat, apoi pana la 7.
Jelimoni, bafta la invatat! Eu invat in timpul zilei..o scot pe Saara pe balcon sa doarma si eu prestez:) Si eu am niste emotii...parca mi se pare din ce in ce mai greu...am numai vise naspa...
Doc, multumim pentru sfaturi! Ce bine ca te avem aici:)
Miki de Saara Maria 7.01.2008
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
jelimoni spune:
quote:
Originally posted by miki_baby
Irinouk, iti trimitem multi pupici ca sa nu mai fii melamcolica.Te inteleg cum e...noi( eu si saara) vom pleca miercuri la bucuresti, iar timo vine dupa 2 saptamni. Imi va fi foarte greu fara el...chiar imi vine sa plang ca plec. Cat astepatam eu, dar acum cand realizez ca nu ne vom mai vedea live atata timp, mor! Asta e..ne luam cu treaba si timpul va trece mai repede!
Miri, doarme bine, nu ma plang! De la 8.30-9 pana la 5 dimineat, apoi pana la 7.
Jelimoni, bafta la invatat! Eu invat in timpul zilei..o scot pe Saara pe balcon sa doarma si eu prestez:) Si eu am niste emotii...parca mi se pare din ce in ce mai greu...am numai vise naspa...
Doc, multumim pentru sfaturi! Ce bine ca te avem aici:)
Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga
tot licenta miki??bafta mare!!pai te invidiez!!!da eu n-am ce face ca robi e un maaree terorist!!\ziua trebuie intretinut, distrat povestit si jucat cu el..daca adoarme e pt maxim o ora...si atunci mai strang prin casa ba un dus, ba mananc si imediat se trezeste...abia in 25 o am pe mama sa ma ajute..asta inseamna o sapt inainte de licenta...e buna si aia!pupici!!
MONI MAMI DE BEBE ROBERT!-5.01.2008)
POZE BEBE ROBERT
BOTEZ SI FILME ROBERT
www.flickr.com/photos/14883580@N05/sets/" target="_blank">poze nunta, burtica si bebe Robert
ce mare am crescut!!
Mitsu-bishu spune:
'na seara!
Iata vin si eu de pe meleaguri indepartate, fost-am la Marchizul de Sade, o porcarie autentica, vazusem filmul, piesa e la fel de perversa. Literally. Oricum, a fost fun pana la urma. Mi-am "tras" niste paste, ca numai d'astea mai am in casa...
docdecap, mai zi, mai zi, asteptam cu sufletul la gura!
miri_mik, A, sper ca ti-a trecut oftica pentru pataniile de la job... Daca tot te papa, poate si pupa tot acolo... madamele... De Sacha ma intristez mereu, pentru ca urmaream cu interes dimensiunile lui, mi se parea foarte interesant cum crestea el asa, ca din apa. Si va invidiam. Si Conrad a inceput sa faca mofturi la papa, dar in rest e vioi, rade, se smuceste de la tzitzi cu ura si inversunare si rade... Stirb si dulce, fix in ochii mei, ce sa mai zic, na? Sper sa nu o ia la vale cu greutatea...
jelimoni, am vazut poze cu voi doi, o minunatie! Mai ales aia in care Robi mic si plin de cute isi etaleaza bucutele in fata camerei si habar nu are, hihihi. Iar tu arati foarte bine, ce pensat si tuns?!
tina, bine ai revenit! Ce marfa sa fii profa... Si eu am licenta la anul si ... e tare greu sa aleg un prof... Esti o fericita ca ai mai multi studenti care au vrut sa fie indrumati de tine, adica isi pun, oarecum, viitoarea cariera in mainile tale... Sau au pretentia sa o scoata de acolo. Stiu ca nowadays lumea copiaza licentele si profii coordonatori numai ii ajuta sa le ajusteze, sau cel putin asa e pe aici, dar oricum e foarte tare sa faci parte dintr-un asemenea proces. Si nu ca student :D
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
Mitsu-bishu spune:
miiikiiii, abia astept sa veniti!!! Sa nu cumva sa nu ne vedem, ca ma supar!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
danonique spune:
buna dimineata!Sper ca azi nu imi voi bea cafeaua singura ca ieri.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
miki_baby spune:
Neata!
Noi suntem pe baricade, of course!
Jelimoni, da e licenta:( Eu o am saptamana viitoare si am un morcov...urias!
Mitsu, ne vedem, cum sa nu! Sa ratez eu ocazia sa-l vad pe fermecatorul bb Conrad in realitate? Chiar...eu am mai spus pe aici..cateodata mie mi se pare ca Saara seamana cu el, dar si cu Razvanel al Ramonei:))
Va doresc o zi de nota 20!
Miki