Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Am citit ca majoritatea vreti sa mergeti in vacanta cu cei mici.Eu cred ca ii voi lasa la bunici si voi merge fara ei.Oare sunt o mama rea?Imi iubesc enorm copiii dar mai vreau si putina liniste.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Buna dimineata desi numai buna nu e
Toata noaptea m-am "distrat " cu Andrei cu febra peste 39
Doamne, uitasem ce nasol este sa ai un bebelus racit, cu febra, vomitat, muci, diaree ...etc
Ca sa fie tacamul complet virusul l-am luat toti 4 dar noi astia mai mari o ducem pe picioare insa Andrei pentru prima data a cedat si mi-a facut si temperatura .
E un chin
Sa aveti o saptamana mai buna ca a mea !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

MIKI mult succes la licenta!Eu am avut anul trecut licenta cand Albert era in burtica iar Vanessa invata sa alerge.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata!
Am lipsit motivat ieri, am avut musafiri pt ziua sotului. citesc din urma, sa recuperez, si revin
la toata lumea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Dana, cum sa fii o mama rea pentru ca vrei sa ai timp pentru tine???!! TOATE vrem asa ceva! Pai eu o s-o trimit tot timpul pe Saara la mama! Abia astept sa plec numai eu cu Timo! Vom avea o vacanta cu Saara si una numai noi doi!

Dar acum cand ma duc la mama voi iesi si eu cu prietenii FARA Saara! Abia astept! N-am mai iesit fara ea, dar stiu ca va fi ok cu mama, lus ca va dormi:DD

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Lala_D

Buna dimineata desi numai buna nu e
Toata noaptea m-am "distrat " cu Andrei cu febra peste 39
Doamne, uitasem ce nasol este sa ai un bebelus racit, cu febra, vomitat, muci, diaree ...etc
Ca sa fie tacamul complet virusul l-am luat toti 4 dar noi astia mai mari o ducem pe picioare insa Andrei pentru prima data a cedat si mi-a facut si temperatura .
E un chin
Sa aveti o saptamana mai buna ca a mea !

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Insanatosire grabnica!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Miri, felicitari pentru prima masa diversificata.

Mitsu, bine ai revenit, scapata de stress…asteptam poze noi cu bebe C….Acum le-am vazut…geniale sint flacaul Asta e tare de tot: http://good-times.webshots.com/photo/2436276420103156433cMFhrA. Da nici cele in care face nanic sau in care probeaza echipamentul de plaja nu sint mai prejos!

Elenuta, in cit timp si-a facut efectul lass baby?

Andreea, bine ai revenit! Mercic pt info legata de constipatie. Trebuie sa-I dai in fiecare zi? Simbata I-am pus eu supozitor…si nu as mai vrea sa o fac…

Stoisor, deci tot fara statuie a ramas tati? Hahahaha

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Neata! Vin si eu la o cafea virtuala... ca in relitate beau un ceai pt lactatie...

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Dana, al meu se intoarce de mai multe ori pe zi, de pe spate pe burta, numai pe partea stinga si numai daca il pun pe canapeaua de la el din camera. Altundeva nu vrea. Il pun cind ii schimb scutecul si il las sa se desfasoare un pic…

Sa va zic ce am patit ieri dupa-masa…l-am pus la el in patut sa doarma un picutz. A adormit instant…peste o ora ma duc sa-l verific, era treaz, se intorsese in pat, era cu picioarele la cap…isi trasese plapumioara peste fata, aparatorile de la pat peste picioare…si se zbatea sa “iasa la lumina de acolo…era foare mirat ca nu reuseste…

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

Uff, Lala, asa e, e tare nasol cu bebe bolnavior si cu febra... Si eu am uitat cum e, si sper din toata inima sa nu-mi amintesc prea curand... Multumesc lui DD ca Luca nu s-a pricopsit pana acum nu nimic...
Sanatate multa si sa treaca repede!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput