Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tinna S. spune:

quote:
Originally posted by anca.b

Buna dimineata!
Am lipsit motivat ieri, am avut musafiri pt ziua sotului. citesc din urma, sa recuperez, si revin
la toata lumea.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

La multi ani Anca pentru sotul tau!

Tinna si minunile mele Luca si Andrei

Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Neata zuzici!

Si eu sunt aici de ceva vreme, doar cu ochiul la voi nu si cu tastele :-)

Sofia s-a trezit la 6, a papat si a adormit ff greu la loc (la 8 jumate), abia dupa ce am pus-o in relax, relaxul pe jos si eu leganandu-l cu piciorul.

Miki, ce norocoasa esti ca Saara doarme ziua! Ai si tu timp de tine! Sa stii ca si eu vreau sa ne intalnim, sper ca nu aranjezi intalniri doar cu mamele de clopotei-baietei nu? :-))

Lala, suna groaznic viroza asta....brr...cu tot tacamul. Ser sa-i treaca repede, tu stii ce sa faci ca sa-l faci bine pe pletoselul frumos!

CESKA, pe unde sunteti? Tu erai in fiecare dimineata aici!!!

Gata, ma opresc din leganat si ma duc sa pap si eu ceva, in curand probabil va cere de mancare din nou asa ca nu am prea mult timp la dispozitie!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Noi vom pleca in concediu cu copii cu tot... De fapt nu prea cred ca o sa mai avem parte de concedii doar in doi, pentru ca nu avem cu cine lasa copiii... Inainte sa-l avem pe Luca, plecam des numai noi, si-l lasam pe Andrei cu soacra-mea... Dar acum ma indoiesc ca o sa mai vrea sa ramana cu doi copii, mai ales acum dupa operatia pe care a suferit-o asta toamna... Eu mama nu mai am, asa ca nu mai exista altcineva cu care sa pot lasa copiii...
Asta e, ne vom bucura de concedii impreuna toti patru... Au si vacantele astea farmecul lor, vorba lui Roli...

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

Stancutza, o sa stabilim o intalnire pentru toata lumea! Dar sa fie dupa examenul meu, adica 19 iunie, ca sa ma simt si eu bine, sa nu fiu stresata:). Si e bine...daca pic, voi ma incurajati si-mi revine optimismul:))

Eu sa intru pe forum si de la ai mei, ca au net, iar eu o sa-l iau pe Pinky.

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Eu l-am pus acum pe Luca in carut si l-am tras langa mine langa calculator, ca sa pot sa scriu ceva pe-aici... E asa de vesel, sta si rade la mine si se joaca singurel in carut cu manutele (i-am dat si niste jucarii), e asa de scump de-mi vine sa-l pap.

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Miki bafta la licenta... Tin pumnii... Hai ca mai e putin si scapi de stresul asta...
fata!

Poze Luca la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

La multe lunite pentru sarbatoritii de ieri:
SACHA
ANTHONY
EDITH
VICTOR
ADELINA
PAUL
MATEI
Si de azi:
ERIC
ADELA
YASMIN
RAZVAN
Si la multi ani! Gratiela!!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Roli, felicitari pentru achizitie! Vad ca va pregatiti intens de mersul in concediu. Bravo! Si eu visez la o vacanta in doi, dar nu se pune problema, deocamdata, ca nu am curajul sa-l las pe Stefan cu bunicile…I-am si zis sotului aseara ca urmatorul concediu adevarat va fi peste 4 ani, cind (Doamne, da!) bebe2 va avea 2 ani

Virgo, imi pare rau de lapticul tau! Asa s-a dus si al meu…peste noapte!! Fara nici o suprarare sau stress…pur si simplu intr-o dimineata n-a mai fost.

Anca, ti-au zis si fetele, nu toti copii se dezvolta motric la fel. Cind mergeti la controlul de 6 luni o sa-ti zica dr daca e ceva pt care sa te ingrijorezi. Pina atunci puteti face gimnastica la picioruse si la miini.
Aaaa, si are voie para. Sint borcanase cu para pt copilasi de 4 luni!!! Poti sa-I dai linistita

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki_baby spune:

quote:
Originally posted by Tinna S.

Miki bafta la licenta... Tin pumnii... Hai ca mai e putin si scapi de stresul asta...
fata!

Poze Luca la botez

Multumesc, Tinna! Sa dea Dumnezeu sa scap, ca mi s-a luat de invatat si de facultate!

Miki de Saara Maria 7.01.2008

Miki
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/" target="_blank">Saara
www.flickr.com/photos/timonyyssonen/sets/72157605039935204/" target="_blank">Vacanta la Riga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Neata fetelor,

Sunt chiauna: buburuza mea s-a trezit din 2 in 2 ore tzipand - de fapt, adevarate racnete - nu pot sa-mi dau seama din ce cauza; o sa vorbesc cu pediatra (ca tre' sa fac vaccinul) si sa-i spun.
Asta se intampla de 4-5 zile; inainte dormea "shnur"; nici acum nu se trezeste, dar somnul nu mai este continuu. Sunt tare necajita ca nu se odihneste cum trebuie

Recunosc c-am citit intr-o dunga, dar, din ce-am retinut:

Miri, lasa-i sa vorbeasca - mor pe d'astia, care n-au alta grija decat sa omoare si vecinul si capra

Lala_D, multi pupici pentru bb Andrei - sa-i treaca repede raceala

Bafta la licenta si/sau examene (Miky, Lavi(mishu), Jelimoni - sper sa nu fi uitat vre-o fata)!

Am vazut poze cu Conrad - o mandrete de baiat!

Vreau sa urez LA MULTI ANI CLOPOTZEILOR:
Razvan, Eric Alexandru (de marusca), Daciana Medeea, Yasmine Elena, Eric (de Eladea).

Multumesc pt urarile adresat ebuburuzei mele.

Imediat pun poze facute ieri!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput