Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 13
Tinna S. spune:
Hai ca bbL nu ma mai lasa... Ma cheama datoria... Va pup!
Tinna si minunile mele Luca si Andrei
Poze Luca la botez
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
ginnette spune:
Tina, Anca.b, un pentru voi; saru'mana de laude !
Anca.b. eu i-am luat jucarii (de plus) de la b e b e l u s u l . t a u sau de la b e b e l i n o .
In rest, i-am mai luat de la 'fisher price' (catzelul vorbitor si forma de biscuiti)
Am uitat sa spun c-am vazut poze si cu Robert (de Jelimoni) si Octi (de Cynthia) - frumusei foc!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
AngeliquedeS spune:
Neata, va invit la o cacao cu lapte dc nu va place cafeaua ca mie
Azi incepem diversificarea si vreau sa filmam! Abia astept sa vad dc papa!
Am vazut poze de clopotei de Irlandeza, jelimoni si ginnette, frumosi foc, mai mult nu am apucat dar recuperez eu...
Pupicu meu scoate untul din mine, binecuvantez inventia care se numeste portbebe. pt ca atunci cand ieseam din casa ajungeam invariabil sa ma intorc cu el in brate chinuindu-ma sa imping la carutz. asa imi pun portbb-ul in cosul de la carut si pc, cand nu am incotro il bag acolo si gata!
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
miri_mik spune:
buna dimineata!
ce senzatia! parca n-am mai baut cafea cu voi de o vesnicie asa de dimineata!
vin sa constat ca CESKA tot nu e aici si-mi pun intrebari...
p-orma vroiam sa-i spun lui ginette ca buburuza este absolut delicioasa! mai ce ochi mari are si ce bine se distreaza! nu-mi vine sa cred ca are deja 6 luni!!!
tinna, io nu ma mai stresez cu ce porcarii fac la volan. pe bune. acu mi-e frica sa merg la servici. sa nu fac porcarii. e un stres mare si cum sunt in postura ingrata a incepatorului tre s alas urechile in jos... iar eu numa asta nus tiu sa fac cu gratie:(
roli! La multi ani! si o petrecere ca in povesti!
vacanta in doi? vai ce lux:) noi nu pupam asa ceva. am doua bunici dar in nici una nu am icnredere...dar nici nuc red ca pupam vacanta anul asta... nah, sa vedem.
vin sa plang pe la voi:( ma dispera bruno:( refuz sa cred ca sunt o mama rea, dar sunt poate putin cam autoritara, insa nu gasesc calea de mijloc. partea proasta e ca si domnul sot incepe sa se sature de magariile lui. .. de cate ori nu-i convine ceva, vrea s ane loveasca. incerc sa nu ma enervez, incerc sa ii explic, e circ la fiecare gest care-l facem contra lui. si nu vrea pe olita:( nu zice nici ca vrea, fuge princ asa s anu-i schimbam scutecul. i l-am pus pe nas sa vada ce urat miroase, el radea cu gura pana la urechi pfuh pfuh... cand a facut pe olita (de trei ori in toata viata lui) am facut dans tribal, ritual de aruncat caca la toaleta... degeaba, nu merge:( acu de dimineata am vazut negru in fata ochilor:(uuuuuuuuuuf!
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png
grati.ela spune:
Multumesc din suflet fetelor care m-au felicitat cu ocazia implinirii a "numai" 36 de ani. M-ati emotionat rau...atatea ganduri frumoase! Sunt o babutzea printre voi dar vreau sa pacalesc lumea cu asa bebe mic. Va sunt recunoscatoare pentru ca ati fost alaturi de mine in grozavia asta cu dintisorul Ozanei...dr a vazut radiografia si a zis ca poate obtura canalul si sa-i reconstruiasca dintele...
bebelutzilor care serbeaza astazi implinirea de noi lunitze! Sa fiti sanatosi puiutzi mici!
mami de Ozi (22.05.99) si Tudorash (29.01.08)
http://www.flickr.com/photos/23738993@N08/
ginnette spune:
Miri - nici mie nu-mi vine sa cred c-are juma' de an!
O "idee" de sfat, a propos de lasat urechile'n jos: eu n-am facut asa ceva la nici-un loc de munca (si am schimbat trei in 10 ani de cand lucrez); am mers pe principiul: voi aveti nevoie de mine (chiar dak uneori a fost si reciproca valabila, dar n-am lasat sa se vada) si trebuie sa ma-nvatati; dar asta nu insemna ca va trec cu vederea "superioritatea" intentionat adresata mie.
Acum, e drept ca in Be nu e ca in R
o; dar, eu zic sa nu te lasi "intimidata".
Cat priveste parte cu cretzu' mic, aici chiar nu stiu ce sa zic (ma uit si ma gandesc cu groaza ce m-asteapta )
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
virgo spune:
Haideti ca am vesti bune , a mai revenit lapticul !!!!
A fost o combinatie de raceala / deshidratare . Azi noapte a supt dujmanul ca o lichitoare ! Ma durea sanul !
Totusi , mergem pe ideea de supliment . Ca e clar ca sanul nu-i mai ajunge . Ne mai chinuim cu bibe .
AngeliquedeS spune:
Grati, e o veste fff buna ca merge obturat canalul, e mult mai bine sa-l reconstruiasca decat sa-l inlocuiasca, mai ales ca e vorba de "vitrina"
Miri, nu am apucat sa iti spun, imi pare tare rau pt toate pb pe care le intampini la serviciu. Dar am o intrebare pt fetele de "afara", as vrea sa imi confirmati sau sa ma contraziceti: eu am refuzat sa plec in germania la tata pt ca indiferent cum ar fi tot venetica te vede lumea si indiferent cat de desteapta, de capabila etc, etc ai fi, tot chioras se uita la tine. Dc faci greseli - pai da, normal, ca e o Auslanderin, dc stralucesti prin ceea ce faci - ia te uita, o Auslanderin, ce tupeu pe capul ei! Or eu sunt cu capul, ff orgolioasa si f mandra de mine si nu as putea suporta asa ceva, cred ca m-as bate cu aia parte in parte...
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
andreea29 spune:
Neata,fetelor!
Iar am ramas in urma cu forumitul..Am avut si eu o zi cu sotul meu si nu am mai avut timp sa intru.Acum iar am ramas singura
Fetelor,eu nu mai pot cu constipatia asta.V-am zis ca i-am cumparat lui bebe Raducu o solutie de la HUMANA.Ei bine,surpriza!Nu mai vrea sa bea ceai.Iar ca sa-si faca efectul trebuie sa il bea pe tot ma gandesc,laptele de seara nu il bea pe tot..nu mai stiu ce sa fac.,..nu mai suport sa il vad cum se chinuie sa faca kk..e mai rau decat la colici
Docdecap,mi-au mers la suflet cuvintele tale de aseara!
Miri,ma amuza povestile tale despre sofat.Dar sa stii ca esti foarte tare ca nu te lasi cu una cu doua.Eu am carnet de un an si ceva si nu am condus niciodata singura!Asa ca da-i inainte!In scurt timp o sa te simti super stapana pe tine la volan si nu o sa mai ai incidente
Irinouka,te inteleg ca esti trista.Se poate si mai rau.Eu asa ma simt in fiecare saptamana cand pleaca sotul.Asa ca...
anca.b,da eu incerc sa-i dau in fiecare zi.Se pun cate 4 lingurite ,cel putin asa scrie pe hartie.Dar nu prea mai am succes.Doar in prima zi cand i-am dat a facut kk,ieri nu a mai facut.Poate azi...Aaaa,si la multi ani pentru sotul tau!
Mai citesc din urma si poate mai revin