Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

angi, punct ochit, punct lovit!

deci, sunt un caz pentru ei. unii, care nus e simt amenintati pe piata muncii ma vad ca pe o comoara, altii...
sunt una dintre putinelecare vorbeste si franceza si flamanda, sunt venetica si am o scoala mai mult ca autohtonii; dar voi fi mereu, cu tot cu pasaportul belgian sau cetatenie, mereu si absolut a "buitenlander" sau "alochtoon".

ginette, nu ca nu stiu ce spui, dar aici nu pot aplica. odata pt ca in capul meu, subliniez in capul meu, am un handicap de limba. pt mine "perfectionismul" e strangul la gat dar nu ma pot dezbara. ce conteaza ca ceilalti vb franceza ca alienii, sunt de-ai lor. asa ca daca eu fac greseli in flamanda, e de neiertat. imi zic ele: a, pai vb bine, dar m-am intors cu spatele si-am auzit : ha, ce aiurea vorbeste! (si sa moaramortu' daca nu vad io progresele ce le-am facut in 3 saptamani)
dar deocamdata tre sa las urechile jos. sa prind un pic de crusta si sa-mi dau greata. vineri incep singura (o saptamana mi se pare ingrozitor de putin pentru training dar nu eu platesc instruirea). atunci sa vedeti voi diaree si alergatura la baie la greu.kikiki

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

buna dimineata!

Gratiela, La multi ani mamica frumoasa de Ozi si Tudor!

multumesc pentru raspunsuri. o sa ii dau ceva solid azi cu lingurita din curiozitate. niste pulpa de mar.

cat despre ridicat de manute am mai exersat cu el ieri si a inceput sa isi tina caputul. cred ca nu stia miscarea, cum ai zis si tu irinouka.

si mie mi a plecat barbatul pentru o saptamana la mare. are filmari. vreau si eu la mare, poate dau o fuga pentru o noapte maxim doua, cu tot cu bebone. dar imi e teama sa nu fie prea frig noaptea in hotel. voi ce ziceti? oare gasesc hotel in mamaia cu incalzire pana in 3 stele ca nu mi permit mai mult?

sa vedeti ce am patit... suna unu' la usa. eram cu bebone in brate. deschid. el : "parintii sunt acasa?" eu mirata procesez un pic si imi pica fisa. eu, jucand rolul de sora mare. "nu, nu sunt, dar puteti sa imi lasati mie oferta si i o dau mamei cand vine" :)))
vai ce m a amuzat!! nu mi venea sa cred! :))) ala a crezut ca-s sora-sa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca.Diana spune:

diseara va uitati la meci?! HAI ROMANIA! :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

La multi ani sotului tau ANCA.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Anca.Diana, super tare faza!! Poti veni linistita la mare, noaptea mor de cald in casa, bineinteles fara incalzire, sunt 25 de grade in casa, il tin pe Pupi in body cu maneci scurte si fara sosetele - apropo, Shoseeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Ceskaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROXANA(Ginnette) am admirat-o pe ADELA.E superba si are un zambet mortal.Pupici.

poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

quote:
Originally posted by danonique

ROXANA(Ginnette) am admirat-o pe ADELA.E superba si are un zambet mortal.Pupici.

poze albert

O pt tine, Dana, si multi pupici pentru micile minuni

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Fetelor,

Conrad tuseste, nu sec, dar ii haraie pieptul cand respira ca la fumatorii inraiti! Aseara tarziu a fost in parc cu tanti bona, ca mami era la teatru si el nu voia s-adoarma, s-a intors pe la 22:00... Era rece, dar bona a zis ca e aer proaspat cu miros de tei si ca e o placere... Numai ca de la 5 dimineata tuseste cu horcaieli, nu tot timpul, e drept. Dar cand il ridic in fundulet sa ragaie abia daca mai respira! Doc. are telefonul inchis si la cabinet nu raspunde nimeni... Ce sa fac?! Nu are mucisori, si are o usoara febra ce dispare din cand in cand...

Ah, am tras si eu cu ochiul la Buburuza mica si falcoasa, mai ce bine ii sta ei cu palarioara! Ptiu, sa n-o deochi, ce mare s-a facuuuut! Si rade cu gurita pana la urechi!

Virgo, da, am uitat sa confirm ca ma cheama Lavinia, hihi, si vreau sa fac canto... Ca hobby, nu for a living. A, voiam sa te felicit pentru revenirea lapticului si sa te incurajez!

Fetelor care beti cafea, se stie ca aceasta ajuta la eliminarea mai rapida a lichidelor din organism... Deci... Pentru binele lapticului... Ma rog, al vostru si al bebeului... Evitati-o. Si eu mai beau cate un 3 in 1, dar asa, din an in Paste, sau cand ies in oras mai dimineata tarziu...

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

A, si in rest Conrad e bine-merci, se joaca cu papusa Emily acum si mai trage cu ochiul la mine cand tastez, l-am asezat pe o perna asa, la 30 de grade, sa ma vada tot timpul si nu zice nimic, imi mai arunca cate un zambet apoi isi vede de treaba... Nice... Asa, deci cum spuneam, e vesel, jucaus, chiuie, rade, dar tot sclifosit la papa e... Mi-e frica sa nu se deshidrateze, ca e o calduraaaa la mine-n camera! Am inchis geamurile, evidement... Nu stiu ce sa fac... Sa ma duc la spital, la urgente? Sau sa ma duc la farmacie sa ii iau niste Panadol, ceva, de capu' meu?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Am uitat sa va spun cum am incercat sa progresam cu diversificarea;
ieri, am incet sa-i fac supa (cu legumele pasate) - am pus, juma' de morcov, un pastarnac mic, cateva frunze de patrunjel, o frunza de salata, una de loboda si (mare greseala) una de tzelina; rezultatul: un mare ESEC!
Cred ca de la tzelina, s-a-mprastiat un gust ciudat in toata supa si s-a lasat cu tzipete, cu scuipat si in final, cu plansete.
Asa ca azi, i-am zis mamei sa-i scoata frunzele, sa=i faca doar morcov + pastarnac - sa vedem ce iese.
Plus ca m-am chinuit: eu am aparat de fiert in aburi "petit teraillon" - de fiert este super bun, insa la mixat, din cauza ca e putina cantitate, nu se paseaza si bucatelele raman pe peretii bolului. Asa c-am recurs la strecuratoare.
Voi cum pasati legumele?

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput