Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (53)
Raspunsuri - Pagina 15
Mitsu-bishu spune:
Anca.Diana, hihihi, "bery, bery" funny! Pe mine ma ia toata lumea din bloc cu "saru'mana", "dv.", etc. Bine, eu am fata de 30 de ani... Speaking of which...
Grati.ela! M-ai surprins tare! Bine, ma asteptam sa ai ceva anisori peste 30 avand in vedere ca esti ditamai profa da' nu araaaati.... Pupam mamica proaspata ca o floricica!
Lavi, de baby Conrad
Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!
ginnette spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Fetelor,
Conrad tuseste, nu sec, dar ii haraie pieptul cand respira ca la fumatorii inraiti! Aseara tarziu a fost in parc cu tanti bona, ca mami era la teatru si el nu voia s-adoarma, s-a intors pe la 22:00... Era rece, dar bona a zis ca e aer proaspat cu miros de tei si ca e o placere... Numai ca de la 5 dimineata tuseste cu horcaieli, nu tot timpul, e drept. Dar cand il ridic in fundulet sa ragaie abia daca mai respira! Doc. are telefonul inchis si la cabinet nu raspunde nimeni... Ce sa fac?! Nu are mucisori, si are o usoara febra ce dispare din cand in cand...
Ah, am tras si eu cu ochiul la Buburuza mica si falcoasa, mai ce bine ii sta ei cu palarioara! Ptiu, sa n-o deochi, ce mare s-a facuuuut! Si rade cu gurita pana la urechi!
Lavi, de baby Conrad
www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
Multe pentru 'vizionare'.
Cat despre tuse, nu stiu ce sa zic (ca n-am trecut prin asa ceva); sunt sigura ca-ti dau fetele "patite", vre-un sfat.
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
Mitsu-bishu spune:
ginnette, incearca sa le bagi intr-o punga si sa dai cu ea de pereti Serios acum, eu m-am gandit sa le bag in pungi d'alea mai groase si sa pasez cu lingurita... Sau sa fac cantitati mai mari, sa mearga la blender. Si restul pap eu sau bag la frigi' pentru a doua zi.
Lavi, de baby Conrad
Povestea nasterii
Ne facem mari!
NOU!
ramonab spune:
Neata, uite si eu cu cafeaua pe aici, mia-m luat si eu Inka, nush care bea de asta pe aici da stiu ca m-a facut curioasa asa ca mi-am luat si eu.Ihm e buna tare.
In primul rand sa ii zic feciorului meu sa cresti mare si frumos si sa fii la fel de cuminte.
Acum si pt: Eric Adela Yasmin.
Lala sa va faceti bine repede.
ooo Virgo ce ma bucur ca ti-a revenit lapticul.
Ancab la multi ani pt sotul tau.
Of, ma cheama fecioru, revin ca mai am niste pozici de vazut a lui jelimoni si Roxana.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ginnette spune:
Lavi,
buna ideea cu datu' de pereti - in felul asta schimb si zugraveala, dak am noroc si se sparge punga - fac mozaic d'ala de pe vremea lu' impushcatu'
Cred ca solutia este sa fac o cantitate mai mare si s-o bag la frigider (si mai este mancare proaspata, din partzi -off, )
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
danonique spune:
MITSU si Albert a tusit fara febra si i-am dat un sirop pt tuse de la farmacie.Am chemat acasa un kineziterapeut pt bebe care i-a scos mucisorii din gatut.Poti incerca sa vezi daca iese ceva cu ser fiziologic si batista bebelusului.Multa sanatate.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
RAMONA ii dorim si noi La multe lunite lui RAZVAN.Sa cresti mare si sa iti bucuri parintii care te adora.Pupici.
poze albert
danonique spune:
ROXANA(Ginnette) am admirat-o pe ADELA dar am uitat sa o felicit pentru cele 6 lunite implinite.La multe lunite printeso!
poze albert
ginnette spune:
quote:
Originally posted by danonique
ROXANA(Ginnette) am admirat-o pe ADELA dar am uitat sa o felicit pentru cele 6 lunite implinite.La multe lunite printeso!
poze albert
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
danonique spune:
Noi ne pregatim pentru mancare.Eu ii dau numai borcanase de la Hipp si Nestle si admir toate mamicile care isi fac timp sa pregateasca acasa mancarica.
poze albert