Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 12
Rebiana27 spune:
Pup toate fetele... asa nocturn... ca acum am gasit putin timp.
N-am apucat sa citesc nimic din acest capitol, grabindu-ma sa scriu si eu cate ceva dupa atatea luni de absenta.
Luca este bine... flacaul in toata regula cu 4 maselute si o urma de a cincea, insa cu 8 dintisori. Toata ziua "vorbeste in limba lui" si se incapataneaza sa nu repete dupa mine anumite cuvinte. E vesel si smecher, ceea ce imi bucura zilele, pe langa miile de momente in care nu numai ca nu sta locului dar si strica tot ceea ce prinde. Stiu ca nu va spun ceva nou, asa fac majoritatea copiilor, dar pe mine ma epuizeaza.
De astazi sunt in vacanta deci tata isi ia si el concediu... asa ca pentru 3 luni vom fi aproape numai noi doi. Oo!
O sa ma apuc sa citesc din urma si sper sa descopar vesti dintre cele mai bune despre voi... A, si pentru ca timpul meu va fi ceva mai putin aglomerat de hartii si hartiutze, teste si alte cele promit sa intru zilnic pe forum!
Rebiana, mami fericita de
Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)
www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">
Eu sunt Luca-Andrei!
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...
Rebiana poate insemna asta dar si asta
elyanne spune:
Mada ma bucur mult-mult-mult de tot pentru voi. Felicitari iubita 
Io ti-am zis ca-i bine si ca-i fetita... am globu de cristal in sifonier... si matura dupa usa ![]()
Marta ma bucur mult-mult-mult de tot si pentru tine
Florina io sunt in urma cu cititul si recunosc ca citesc din 3 in 7... am vazut tarziu ce si cum... asa ca am ratat incurajarile... Dar tin pumnii sa fie favorabil raspunsul lor... poate-poate se razgandesc... mama ei de engleza... ca doar o invata de nevoie daca e cazul 
Sanatate bolnaviorilor! A venit vara... astia chiar nu pricep...
Mandra mea tuseste rau si fornaie... inca n-are febra... sa vedem ce o mai fii... asa de final de gradi...
Am cateva poze de la serbare... daca ma mai pus linku nu ma injurati, da's ramolita...
http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008/photo#5211384308302735154
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
martutza spune:
VA MULTUMESC DN SUFLET VOUA PENTRU TOATE GANDURILE,MESAJELE SI RUGACIUNILE PENTRU MINE SI LUI D-ZEU CA VA ASCULTAT.
sa va zic finalul in detaliu:
-tumoara nu e canceroasa dar trebuie urmarita ecografic la fiecare 6 luni de acum incolo forever
-rinichiul este malformat congenital (rasucit in jurul ureterei) si din cauza asta functioneaza prost si sa marit;e predispus la infectii si pietre motiv pentru care trebuie sa fac urocultura din 3 in 3 luni forever.
Rezolvarea lui e chirurgicala dar, dupa spusele dr.:"acum nu are rost;nu face ocaua cat daraua"...recuperarea ar fi lunga si neplacuta si mai pot astepta.
La radiografie sa vazut o neregula si la coloana asa ca de maine 3 zile merg la reumatologi pentru investigatii.Tineti pumnii.
Va multumesc la absolut toate pentru tot.A insemnat enorm pentru mine sa va simt alaturi.
Mi-a fost tare greu fara Victor in spital si am iesit doar pentru ca m-am enervat vineri dimineata si m-am dus la asistente sa le cer sa trimita dr.la mine pt ca "sunt o fiinta cu neuroni nu o valiza uitata in salon si am dreptul sa stiu daca are sens sa mai raman in spital."
In 10 min dr m-a chemat si mi-a explicat pe rez de laborator si pe radiografii cum stau lucururile.
Concluzia: daca se poate rezolva fara spitalizare mai bine te tratezi acasa sa nu ajungi in spital ca e vai si amar.
Mada m-am gandit la tine si am fost tare fericita cand am citit mesajul tau.D-zeu fie cu noi si de acum incolo.
Tzuna si Radcarmen - mult succes.Eu mi-am mai acordat 2 ani de stat in tara;daca nu merge fuga-fuguta in Canada ca numai rezist mult aici si, cum zicea si Manuela,Victor merita o viata mai buna.
Pupici multi pentru Martha-zambicioasa,Vlad-cu ocheari de soare,Silviu-ghiocelul,Theuta-bucluta calare pe ponei si pe catel careia ii doresc muuulta sanatate si gingasei Elena care e asa cum o stiu :adorabilaaaaa.
Sanatate Anei si lui Rares si celorlati puiuti si mamici care au probleme.
Bucatele de mancare:carne fripta sau fiarta,banana,nectarina,mar,cirese-din fructe musca singur (mai putin din cirese pe care le-ar baga cu sambure cu tot),paine,sticks,grisine,castravete,rosie,biscuiti,covrigi.Am inceput cu biscuiti de la Baby Star si apoi cu sticksuri si am vazut ca se descurca asa ca acum in fiecare saptamana mai bagam ceva nou sub forma de bucatele.
Ganglioni-si Victor are si dr a zis ca din cauza faringitelor si rinitelor sunt asa si mi-a recomandat sa merg cu el la mare pentru cura heliomarina.O sa mai caut si alta opinie ca nici eu nu am liniste.
O veste de ultima ora.De pe 23 am alt job si pana pe 1 sept cand incepe Victor cresa nu am cu cine sa-l las aici asa ca ne mutam la Ploiesti pana in toamna.Nu stiu cat de repede bagam net asa ca voi folosi telefonul la greu sa va dam vesti despre noi prin intermediul Iuniei,al lui Anne si al lui Gabi pe care o vom stresa oricum zilnic cu telefoane sa ne recomande locuri de joaca in acel oras de care nu vreau sa ma lipesc. ![]()
Mai incerc sa bag ceva poze si mai revin saptamana asta.
inca odata MULTUMESC.VA IUBESC PE TOATE.
NOAPTE BUNA SI ZILE SENINE.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
madybulancea spune:
Buna dimi....L-AM TUNS PE RAZVIIIIIII!!!!DAR nu am poza k nu pot sa le descarc,mi s-a stricat cardul de memorie si nu am cablu de date!
Marta ma bucur pentru tine!sanatate multa!
haideti la cafea!
nu stiu ce sa ii fac lu razvi de papa,pentru pranz!ce idei mai aveti?
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
paxela spune:
http://picasaweb.google.com/stanescualexa/20080615/photo#5212378449352840082 poze noi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
madybulancea spune:
http://good-times.webshots.com/photo/2053152930101726224dsSWzr uitati poze cu baietelul meu tunsulici!!!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
ioanaradu spune:
buna!
se baga careva la o cafea de pranz?
eu cu trebi ... si cam atat.
matei ... cu muci, mai nou si cu tuse. ne dispera!
i-am dat panadol, eferalgan, eurespal, stodal. acum suntem pe robitussin ca nu mai vrea sa ia eurespal si stodal si olinth - pufuri. si totusi mucii curg. sa vedem ce s-o mai intampla in 2-3 zile.
voi ce le-ati mai dat pt muci??? ca dr mi-a zis pe rand: panadol, eferalgan si siropelele pe care vi le-am enumerat.
de mancat ... mai mananca ... mai nu. cu fructele nu e prieten si sunt foarte trista din cauza asta. i le mai ascundem prin cereale, dar tot nu prea vrea. mananca ciorbita, cu carnita e cam certat, dar il mai pacalim.
in mare e bine, dar se poate si mai bine!
acum mare intrebare:
mai sunt pici doar cu 2 dinti?????
ca lui matei nu i-au mai iesit alti dinti deocamdata, chiar daca gingia se vede umflata si tot ii asteptam sa iasa ... si asteptam ... si asteptam ...
marta ma bucur ca esti bine. cand vad ce povestesti tu imi vine in minte o vorba: cate bube rele, toate-n fundu' babii mele!
da' stiu ca v-ati gasit super perioada sa va mutati la ploiesti. banuiesc ca faceti naveta. multa bafta!!! mai ales acum ca se lucreaza pe dn!!! noi facuram 4 ore si jumatate vineri.
oricum, experimenteaza tu ... ca te mai sunam si noi sa ne dai stiri proaspete despre dn. MULT SUCCES la noul job!
mada FELICITARI!!!!! ma bucur foarte tare pt tine si pt bebelina_rozz. 

va pup!
mamica lui
Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
roxanici spune:
quote:
Originally posted by ioanaradu
voi ce le-ati mai dat pt muci???
Sinupret solutie(secretolitic) ajuta la eliminarea mucilor...pe nas, pe gura... 15 pic/3 ori pe zi insa vreme indelungata... cam o sapt i-am dat io. La noi a functionat mereu, adica ii curgeau mucii garla...
Si mucii lui rares nu trec niciodata mai repede de o sapt jumate. Cam in 2 e curat la loc. Vibrocil daca e infundat, apa de mare, nazomer cu echinaceea (asta cica e bun ca le reface mucoasa pe-acolo)
Sanatate!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ralualexandrei spune:
Marta ma bucur enorm pt tine ,acelasi sentiment il am si pt Mada,ufffff ce bine cand totul se termina cu bine.
Noi suntem bine,obositi dar bine,sambata am fost la stadion,a fost Campionatul national de rugby,ai nostri au intrat cu toate trei echipele in finala,au luat locul intai la juniori,am fost mandra de toti de parca ar fi fost toti copiii mei
Au jucat frumos,matur ,o placere sa-i urmaresti cat suflet si pasiune pun.
Maria a fost cu mine a salon cand m-am coafat pt nunta si a facut deliciul tuturor.
Duminica ne-a dus sa vedem un teren si i-am luat pe Maria si pe Edy ,apoi in parc si la terasa pana la 10 aseara cand au mancat si au cazut franti.
La terasa Edy a avut ceva nevoi mirositoare ca i-a mutat nasul lui ta-su din loc,a zis ca daca nu-l iau pe fi-su el sigur lesina,noroc cu masina finilor ca ne-a servit drept loc de schimbat.
Cam atat de la noi,in rest vazut pozici cu ghiocei,cheliutze,va pup pe toti ca sunteti niste scumpi.
Ioana eu le dau Vibrocil pt muci.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3