Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)
Raspunsuri - Pagina 11
radcarmen spune:
Loradin, ma bucur tare ca e bine Ana. Un
pe nasuc la carliontata!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
florin-a spune:
Plecam la interviu pt job in Norvegia!Doamne Ajuta!Fetele tineti-ne pumnii sa reuseasca al meu sot!
radcarmen spune:
quote:
Originally posted by florin-a
Plecam la interviu pt job in Norvegia!Doamne Ajuta!Fetele tineti-ne pumnii sa reuseasca al meu sot!
Asa creste veverita mea
Baftaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!! Doamne ajuta!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
mada_rozz spune:
Am venit si noi de la eco,cu vesti bune ![]()
A masurat din cap in picioare,pe toate partile si unghiurile posibile si a zis ca e f bine.Deci,nici urma de Down...pliul nucal e 1,6,nu 3 cat a spus Dr.Klein
.Si surpriza mare pentru mine,ca voi deja stiati
a fost ca e fetitzaaaaaaaaaaaaa!!!
Nu ca sunt fericita,plutesc de fericire si asta in mare parte si voua 

.Sunt numai buna de cinste.
Va pup si va multumesc de un milion de ori pentru sprijin si pentru vorbele bune,nu stiu ce m-as fi facut fara voi,sincer.

Mada
13+
si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)
http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png
elpower spune:
![]()

!!! Ce ma bucur, Mada! Asteptam
sanatoasa de la semnatura! Sa fie cu noroc si sa aveti parte de o fetita sanatoasa si papacioasa pe langa voinicutul Mark!
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
elpower spune:
Thea noastra nu e bine. Dupa ce mi-a facut toata noaptea temperatura am mers de dimineata la medic si ne-am intors cu diagnostic "Angina virala + Stomatita aftoasa". 

Eu de unde sa visezz ca fi-mea seamana cu mine si tolereaza durerea? Ar fi trebuit, dar ea manca, tipa, nu dadea niciun semn ca ar fi asemenea bazdaganii in gatutul ei. Asa ca dupa ce am aflat ca poate exista otita fara dureri, am vazut ca poate exista si puroi in gat fara dureri 

. Ca dr. zicea ca e cel putin de o saptamana asa, cu gatul in pioneze. De acum inainte sa ma invat minte si sa ma impacientez la primul semn. Acum mi s-a parut mie saptamana trecuta ca e un pic ragusita, dar ...
Asta e! Ne-a dat asa:
- Cloracef 125 4.5 ml din 8 in 8 ore
- Nurofen 3.5 ml de trei ori pe zi
- Ophtamesone-N picaturi nazale de trei ori pe zi
- Nistatin o jumatate de tableta la 8 ore
si va inchipuiti cat chin e sa ii var alea pe gat de trei ori pe zi, timp de 7 zile de acu' incolo. Da' sper sa fie bine ca pana acum nu mai facu febra. Doar ca nu mananca si...
... kilogramele cu care ne laudam sunt, de fapt, 11.8, si de data asta e canareala pe bune, la pielea goala si tot tacamul. Si, apropo, am vazut si eu control ca la carte, desi la usa dr-ului asta mai asteptau nu stiu cati alti micuti. Jos palaria!
Acum e un picut afara cu mama.
Va pup si ma duc sa bag un descantec, ceva
sa gonesc "boalele"![]()
Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007
Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow
Elena.2006 spune:
Ela goneste-le sau fa-le ce stii tu numai sa nu mai dea pe aici...Sanatate multa!
Ma bucur ca sunt vesti bune si de la Mada si de la Marta!
Va pupam cu drag pe toti.
Elena M.&Adrian Atit de mare
mami_alexia spune:
[size=2]FELICITARI, MADA!!!!!!![/size=2]
MAMI(Adriana) &
ALEXIA(28 aprilie 2007)POZE ALEXIA
Ne nastem uzi, goi si flamanzi..dar greul de-abia dupa aceea incepe...
florin-a spune:
io ce sa mai zic......
Mada-ma bucur enorm pt voi!!De cand am aflat am stat cu gandul numai la tine
Martalucru valabil si pentru tine iubita!
interviuFlorin a sosit cam abatut in sensul ca el zice ca numai la o intrebare nu a stiut sa raspunda, prezentarea a fost ok insa sta mai prost la comunicare engleza.Si cica ar fi auzit-o pe tipa romanca care acompania norvegienii spunand NEXT YEAR-iar apoi unul din ei zicand better english.A expl. el ca nu a fc niciodata engleza in scoli si ca acum are prof cu care se mediteaza dar....in fine .om vedea dc nu raspund sapt viitoare e clar.Iar tre sa ma limitez la costume de 6 ron pt veveritza ca mai mult nu imi permit!Mama ei de viatza!!
madybulancea spune:
Buna seara...abia la ora asta pot sa imi trag si eu sufletul!
Eu am fost toata ziua la fac si am dat ultimele 5 examene,3 scris si 2 proiecte la care am muncit in ultimele 2 zile,am terminat si anul II,sper sa il fii terminat cu bine si sa nu am probleme la anul si sa imi dai licenta linistita!
RAzvi e mai bine,mai ia si maine din tratament,papa mai bine,doarme mai bine,in rest se joaca non stop,alearga,e disperat sa il scoatem afara,ii plac f mult copii,sa se joace cu ei,progrese are ,se vede ca a crescut,intelege tot ce ii zice,ne recunoaste in poze,vorbeste acolo pe limba lui,zice doar mama,tata(mai rar), papa,pa, da, da din cap la nu, knd vrea apa imi aduce bibe mi-l pune in mana si apoi da din mana si eu tre sa inteleg ca nu mai este apa,dak vede sticla mi-o aduce el...si altele!nu mai stiu acum!oricum se catara peste tot...
Mada ,MArta imi pare tare bine ca totul s-a rezolvat!va pupic!
Ela multa sanatate!
Florin-a succes la interviu,de fapt tre sa te intreb dak a fost bine???
Loradin ce ma bucur ca acum sunteti mai bine!va pup...
Am vazut-o si eu pe Martha de flopici...moaaamaaaa m-am indragostit!!!
gata fug la somnic,las toate asa dezastru k nu am chef acum!
as vrea sa il tund pe razvi maine,dar park mi-e teama!
noapte buna!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan