Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Mesaj telegrafic de la Marta: pregatiti paharele de whisky, ca si ea bea in cinstea noastra. Rugaciunile au ajutat-o, in mare totul e bine. Se externeaza azi si va da ea mai multe detalii. Acum fug, ca la 11 am tren spre Tusnad. Va pup.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by ane2200

Mesaj telegrafic de la Marta: pregatiti paharele de whisky, ca si ea bea in cinstea noastra. Rugaciunile au ajutat-o, in mare totul e bine. Se externeaza azi si va da ea mai multe detalii. Acum fug, ca la 11 am tren spre Tusnad. Va pup.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

iuuupiiii, ce bine, ce bine!!!!

Raresu are si el o maseluta...am zis?! daca ma repet inseamna ca m-am tampit. Nare rosu in gat in schimb are rosu la fund si cu tantum verde m-am delectat si io zilele astea. Mi-a mai trecut, da acu ma inec ca mi-e uscat gatu.

Martha, o frumoasa. Stiam io ce zic

Mada, tinem pumnii sa fie bine

mai pasari migratoare, va tin pumnii sa fie cum vreti voi. Da daca pleaca toata lumea aici cine mai ramane?!

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Marta, ma bucur ca e asa cum ne-am asteptat sa fie, adica binisor spre bine. Tinem pumnii sa treaca de tot! Doamne ajuta!

Mada esti urmatoarea care trebuie sa ne aduci vesti bune de bebelina. Capul sus ca totul va fi foaaaaaaaarte bine, ok?

Val, ganglioni are si Vlad de mititel, de la doua luni, dupa primul vaccin. Dr. mi-a spus ca sunt de la vaccin si atata timp cat e in perioada de vaccinare nu trec. Eu m-am multumit cu explicatia asta si nu am cautat sa mai aprofundez. Daca e bine copilul nu il port pe la medici degeaba.

E bestial ghiocelul Silviu, felicitari Alexa pentru costumatie.

Am vazut si pe Martha cea vesela si cu zambetul pana la urechi.

Ma bucur ca au mai scris mamici care au disparut de multa vreme din peisaj. Poate se mai indura si celelalte disparute sa ne arate macar poze cu minunile lor.

Pupici la toata lumea si sanatate la bolnaviori!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Am pus si eu cateva poze noi cu Vlad.

Si aici il puteti vedea pe Vlad muncind cot la cot cu tati

Pupilici.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elpower spune:

Salutare!

Ma bucur mult ca e bine cu Marta!

Astept vesti bune si despre bebelina_roz!

Imi pare rau de bolnaviori! Parca se terminase sezonul bolnavicios, ce-o fi cu bolile astea de nu pleaca in alte galaxii?

Pe aici pe la noi sunt copilasi cu vomitat in jet si diaree. Doi dintre ei zic ca de la ciresele cumparate. Asa ca fiti atente ! Dr. recomanda sa le dam in chec sau fierte. Eu i-am dat Theei, dar n-a avut nimic. Presupun ca au fost stropite cu ceva ce nu s-a dus la spalat, ca altfel nu-mi explic.

In rest, toate bune! Ne mai innoim vocabularul cu cate un cuvant, le perfectionam pe cele deja stiute, avem personalitate, vrem numai sa ne cocotam, preferabil pe toate tricicletele din parc, intr-un cuvant, creste.

Nu stiu daca am zis, dar am dus-o la circ si a fost cuminte. Interesata, atenta. Nu ma asteptam. Bine am fost doar la partea a doua, dar totusi si aia a durat o ora. A fost frumos.

Daca vreti sa vedeti cum ni se acopera chelia de perisor, va invitam aici.

Am vazut si eu poze cu copilasi frumosi, spunand poezii, ajutand tatici... Ce mai copii mari, ajutoare de nadejde.

Ela si Thea, darul meu de la Dumnezeu - 26 martie 2007

Poze Thea-Ioana
Thea-Ioana slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Va multumesc pentru impresiile legate de plecari prin tari straine. Aveti mare dreptate. Am fost plecata 1 an in Franta (aveam numai 18 ani ce-i drept) si am venit de doua ori acasa si tot mi s-a parut greu. Nu aveam insa pe nimeni cu mine. Acum as fi cu sotul si maria deci s-ar mai schimba situatia. As fugi de aici ca sa-i dau Mariei o sansa , sa avem parte de un tratament mai bun si as ramane pentru mult mai multe motive. Mai vedem. am spus ca putem pleca pana face Maria 2-3 ani apoi e mai greu pentru ea.

MARTA- ma bucur ca esti mai bine dar imi pare tare rau ca pierzi timpul aiurea prin spitale.

LORADIN- imi pare rau ca Ana e bolnavioara. Trebuie sa faci cumva sa-i continui tratamentul pentru gat. mergi cu ea la medic si vezi ce-ti spune... poate ii schimba tratamnetul, poate iti da si tantum verde care la Maria chiar a avut efect... Iar cu mancatul... Da-i laptic daca vrea si lichide. mai mult nu poti face. va slabi dar dupa ce se face bine se pune pe mancat si recupereaza ce a pierdut numai sa nu dati iar in vreo alta boala. Si Maria care nu-i o mancacioasa recupera repede ce slabea in perioada cand avea probleme cu gatul si era efectiv in greva foamei.

PAXELA- am vazut ghiocelul. Super dragut. sa va traiasca. Cat despre serbari prost organizate... n-aveti ce face mai sunt si de astea.

VAL- nici Maria nu mmanaca mancarea in bucatele mari.Azi i-am dat o grisina (nu era prima data) dar probabil a rupt o bucata mai mare si si-a facut greatasi a vomitat. era in carut in drum spre parc.Prin bunavointa Elyannei maria a fost azi imbracata in bleo cu hainutele de la gemeni. Masa de pranz e tot pasata... Mananca nepasat mamaliguta cu branza cu smantana, cascaval ras, piept de pui la cuptor dar taiat f fin, si uneori biscuiti, grisine dar daca rupe bucati mai mari vomita.

Ce bine ca am citit pana la sfarsit sa aflu ca marta e bine si vine azi acasa... Felicitari si ai grija de tine draga Marta....

ELPOWER- ce frumos ca ai dus gaza la circ... Eu nu m-am gandit sa o duc, nici nu stiu daca ar sta. E moarta dupa animalute dar le vrea aproape... si cu ocazia asta a si primit un pupic de la un catel drept pe botic. in fericire nu a patit nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Fetelor multumesc pentru raspunsuri.

Imi era tare dor de voi. Am vazut si eu poze si ma tot minunez ce frumosi sunt si ce mari au crescut copilasii nostri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikkyy spune:

buna seara tuturor! cred ca in sfarsit in multe din casele noastre e liniste LA ORA ASTA-adica majoritatea piticilor au adormit

in legatura cu plecarea cu strumfii la mare am si eu o intrebare: voi luati ceva crema cu protectie pentru ei? eu as cam lasa-o asa fara nici o crema pentru ca sunt convinsa ca au o gramada de chimicale in ele....dar nici nu as vrea sa o prinda soarele -pastrand orele de expunere la soare - bebeii au pielea asa de "cruda"...
SOMN USOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Ce bine-i cu copilul acasa, dar si ce epuizaaaaaaaant! Saraca mama, nu stiu cum rezista si nu se plange de loc.

Uraaaa ma bucur tare mult de vestile bune primite despre Marta. Daca tot se simte mai bine poate mergeti in clubul ala de zicea ea si beti wisky-ul iar noua ne aratati poze, ne multumim si cu atat, daca mai mult nu se poate.
Asteptam si de la Mada vestile bune despre bebelina-roz, ca sigur bune or sa fie

Vazut un ghiocellllllllllllll tare frumos si finutel . Felicitari Alexa pentru costum, foarte inspirit si fain realizat. A meritat munca.

Vlad – super harnicut si un rasfataaaat. L-am vazut si in filmuletul in care era plimbat in basculanta, ce relaxat si bine se simtea el acolo.

Vazut Marta mica frumoasa si Thea cheliutza (si noi tot cheliuta suntem, dar o sa v-o arat doar dupa ce-i creste parul lung si cret , ca sigur trebuie sa fie cret ca sa nu ma mai oftic cand vad carliontii baieteilor).

Val – si Maya are un ganglion micut iar eu am unul de cand ma stiu, care asa cum a zis si iunia s-a si osificat, il mai palpez din cand in cand sa vad daca mi l-a furat cineva . Dr. Mayei a zis ca nu-I nimic grav, ca probabil e de la vaccin si ca o sa dispara. Avand si eu unul, chiar n-am intrat in panica. Mancare bucatele mai mari – Maya papa banana, castravete - ii place sa i-l dau ei in mina si rontaie din el, mai rar si inghite, iar cand isi umple prea tare gurita il scuipa. Cred ca-I place ca e rece ca are niste gingii imflamate, urmeaza urmatoarele 3 maselute, nu stiu cand dar gingia e rosie si umflata. Ii plac deasemenea, feliutele de dovlecel fierte (astazi le-am pus deasupra pilafului cand era orezul aproape fiert si le-a mancat cu asa o poftaaaa), morcov fiert (tot rondele), paine, covrigei, biscuiti, para, capsuna. Cam atat imi trece prin cap acum. In schimb nu vrea sa manance carnita, indiferent cat de bine este fiarta. Trebuie sa i-o tai fin, fin, ca daca o simte o scuipa.
Si mai arata-ne-o si noua pe Maria, n-o mai tine pitita, ca ne e dor de ea.

Felicitari Andrei pentru maseluta si Elenei pentru poeziile de la serbare, asteptam maine sa ne puna mami poze cu voi.

Loradin - e mai bine Ana??? pentru amandoua si pentru toti copilasii bolnaviori.

B_Zara – parca o descri pe Maya mea in masina. Si ea vrea in picioare sa se uite pe geam. Noroc ca nu tine asta decat 10-15 minute, inca masina are efect de somnifer asupra ei, asa ca dupa vizionarea peisajului de la geam o pun repede in scaunel si doarme pana acasa. Sper ca si drumul pana la mare sa fie la fel.

Noapte buna tuturor

Crina si Maya Georgia

1 Anisor

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loradin spune:

neta,

multumesc mult pentru sfaturi si incurajari!

Ma bucur nespus de tare pentru Marta! Eu nu beau dar daca e nevoie trag si eu o duscca!

Acum despre Ana....au disparut toate bubitele ca si cum nu ar fi fost.Recupereaza mancarea intre-un mod superdistractiv.Ar manca si jucariile.M-am linistit! Nu stiu ce a fost.Se pare totusi ca a fost reactie de la medicamente.Maine vine iar dr sa o vada.Trebuie sa rezolvam problema gatului(daca o mai fi o problema)A slabit dar la cum mananca acum cred ca rezolvam si pb greutatii.O grija o mai am insa.Nu stiu care din ele i-au provocat eruptia.Sa vedem ce zice si dl dr.

Chiar daca dr nu a fost in Bucuresti nu am stat cu ea in casa asteptandu-l.Insa am preferat sa ma duc cu ea la particular deorece data trecuta cand am fost la urgente a trebuit sa o tin afara in masina pentru ca toti copii bolnavi stateau intr-o incapere tusind si stranutand.Am vrut sa evit asta insa se pare ca nu a fost o idee stralucita.Va trebui sa culeg informatii ca data viitoare sa nu mai trec prin ce am trecut.Chiar nu stiu unde m-as putea duce cu ea .Astept idei si de la voi.

oricum m-au linistit mult mesajele voastre.Nu am crezut ca poate trai cu un biberon de lapte pe zi.Dar citind ceea ce mi-ati scris am realizat ca nu e un capat de tara.Acum e ok!

Pup tot stupul si nu ma uitati la petrecera in cinstea Martei.Vb mai des cu ea.Pupati-o din partea mea!

Mergi la inceput