Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (87)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Incerc sa scriu un mesaj...si nu merge netu'...

Mergi la inceput

Am intrat si eu sa felicit cele 2 mamici, Marta si Mada ca ne-au tinut in tensiune...insa pt asa rezultate, se merita!!
Pupam pe cele 2 fete, pardon,3, ca era sa uit pe bebelina_rozz

Eu nu prea am avut chef de nimc azi, de cand am vb cu prietena pe care o voi cununa luna viitoare.Ea e gravi in 9-10 sapt, si au hotarat sa se casatoreasca mai repede, pt a nu se vedea burta.Pana aici, stiati.
Insa astazi imi spune ca ea nu e hotarata sa aiba un copil(are 29 ca mine), ca nu vrea sa renunte la viata, ca si-a propus o groaza de lucruri(are un job fff bine platit), ca isi propusese shopping la viena in toamna si excursie in egipt la anu',ca ea nu vrrea o viata plina de renuntari...Ca de unde stie ea ca e un parinte bun?
Ca nu are chef sa stea cu o "grija" timp de 25-30ani...Ca ea vrea sa-si permita oricand o iesire, nu sa stea dupa fundul unui mucos...
M-au intristat asa de tare vorbele ei...
Ma gandeam mai devreme cu acum 2sapt bb-le ei avea 3cm, un omulet in miniatura...pe care mama lui nu-l prea iubeste...
Al meu sot mi-a tot zis sa nu ma mai stresez atata...dar parca nu pot

Sper sa nu va suparat si pe voi, si daca am facut-o, imi cer scuze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si cata dreptate ai Carmen,asa si eu am plans de suparare cand sor-mea a facut avort.Dar asta e sunt vietile lor, alegerile lor,pe care eu cred ca or sa le regrete.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

FELICITARI MADAAAAAAAAA!!!!

io sunt ametita in continaure, va citesc zilnic dar nu apuc sa sintetizez mare lucru...

sanatate multa tuturor bolnaviorilor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by carmenefr

Am intrat si eu sa felicit cele 2 mamici, Marta si Mada ca ne-au tinut in tensiune...insa pt asa rezultate, se merita!!
Pupam pe cele 2 fete, pardon,3, ca era sa uit pe bebelina_rozz

Eu nu prea am avut chef de nimc azi, de cand am vb cu prietena pe care o voi cununa luna viitoare.Ea e gravi in 9-10 sapt, si au hotarat sa se casatoreasca mai repede, pt a nu se vedea burta.Pana aici, stiati.
Insa astazi imi spune ca ea nu e hotarata sa aiba un copil(are 29 ca mine), ca nu vrea sa renunte la viata, ca si-a propus o groaza de lucruri(are un job fff bine platit), ca isi propusese shopping la viena in toamna si excursie in egipt la anu',ca ea nu vrrea o viata plina de renuntari...Ca de unde stie ea ca e un parinte bun?
Ca nu are chef sa stea cu o "grija" timp de 25-30ani...Ca ea vrea sa-si permita oricand o iesire, nu sa stea dupa fundul unui mucos...
M-au intristat asa de tare vorbele ei...
Ma gandeam mai devreme cu acum 2sapt bb-le ei avea 3cm, un omulet in miniatura...pe care mama lui nu-l prea iubeste...
Al meu sot mi-a tot zis sa nu ma mai stresez atata...dar parca nu pot

Sper sa nu va suparat si pe voi, si daca am facut-o, imi cer scuze.

poze cu Teodora

povestea nasterii Teodorei aici

Carmen si Teodora Ioana ,8 martie 2007

Carmen, da nu mai fi mama draga suparata. Mai "este" si dintr-astea
io o chestie nu inteleg...nu il vrea dar il face?! sau nu il vrea si a si facut avort....
ca daca e prima varianta e numa bine ca dupa ce o sa il aiba o sa il indrageasca si o sa stea dupa fundul unui "mucos" si o sa fie si in limba dupa el, muahahahaha

Iunio, da ce ai de nu te poti aduna?!
cred ca dupa ce terminam toate concediu asta de 2 ani tre sa inchidem subectu asta ca o sa prinda panza de paianjeni

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mada, felicitari pt rezultate si pt bebelina rozz!!
Martutza, asa de mult ma bucur ca esti bine... sa-ti dea Domnul sanatate si viata lunga sa te bucuri de Victoras si de "suriorul" lui viitor!
carmen.... no comment... multe dintre noi gandim ca la varsta asta tre' sa avem un copil si ne hotaram viata in functie de aceasta dorinta iar altii isi stabilesc acest "proiect" in functie de multe alte planuri.... ce sa zic... trist...
roxi, mi-era dor de stilul tau si LA MULTI ANI cu ffff mare intarziere!!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Pozele noastre
Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

BAI IAR MA SUPARATI?????????///IAR ATI DISPARUT??????TRECETI LA RAPORTT.....HAI REPEDE SI DEGRABA!!!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Neata!
Am venit si noi la un cappucinno.a facut careva??Io fac numai ceai si capucinel, cafea s-o faca cine-i place...

Mergi la inceput

Aseara cand a venit sotul, i-m povestit si lui, nu-i venea sa creada cat egoism poate fi intr-o viitoare mama, ca-i transmite si copilului asemenea stari negative...A, inca n-a renuntat la sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Neata !
Ia sa vin si io la raport.Si noi avem muci...i-a dat eurespal ca si tusea un pic si ii mai bag ser fiziologic cand ma lasa...ca de...nu e asa de simplu.

In rest marailei, caraieli, nopti nedormite, apar 2 dintisori si inca nu au spart gingia.E asa de umflat acolo si parca si vanat.De, or trece si astea!De mancat nici nu trebuie sa am mari pretentii, nu?!

Asa, cum zicea si Roxi, e clar ca panza se face tot mai deasa pe aici...

Carmen poate reusesti sa o convingi cumva tu, nasa...Ceea ce nu inteleg eu e de ce , daca nu isi doreste inca, l-a mai proiectat?Pe mine asta ma nelinistetste.Dar fiecare reactioneaza cum i se pare lui normal...
Madi am vazut freza lui Razvi, dar voi l-ati tuns destul de mare, daca pot sa spun asa...oricum ii sta bine.

Mada ma bucur pentru voi, sa fiti sanatoase amandoua!

Marta multa putere de munca, nu cred ca iti va fi usor, dar trebuie sa treci cu bine peste pentru Victor.

Mergi la inceput