Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by AngeliquedeS

A cazut Pupicu din pat!!!

Acum a trecut o ora si parca tot mai frica mi se face!! eram langa el pe pat si ziceam ca nu e nici o pb, chiar dc se rostogoleste pe burtica are loc. si in secunda doi s-a intors pe burtica si inca odata s-a mai intors si a aterizat pe parchet!!!! A inceput instantaneu sa urle, l-am cules de pe jos, parca nici nu stiam cum sa-l apuc si l-am pus la san. a mai urlat putin si s-a potolit. acum e ok, nu si-a rupt nimic, rade si gangureste ca de obicei. dar nu va spun cum ma simt, parca tot mai adanc sapa in mine vinovatia si am impresia ca nu stiu sa am grija de el ca sunt mama denaturata. Am nevoie de incurajari, va rog sa nu ma acuzati ca de ce nu am fost atenta ca asta stiu si eu... stiu ca acum trebuie sa il urmaresc dc nu are simptome de somnolenta si daca nu vomita... patul nu e inalt, are doar 40 de cm... oare a mai patit cineva asa ceva?

Au mai patit Gatta si Micsunea. Puiutii au fost bine. Urmareste si tu sa vezi daca face vreun cucui (nu stiu daca ai covor sau nu, daca ai covor sau mocheta nu cred ca e cazul de cucuie) plus ce ai mai spus si tu. Si eventual, pentru linistea ta, du-l la pediatru. Dar eu sunt sigura ca Pupiliciu' n-are nimic.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Angi, ufff, ce sperietura! bine ca nu a patit nimic Pupi. daca nu face febra si nu varsa, totul e ok. , lucrurile astea se intimpla, oricit de atenta ai fi. bine ca nu a fost nici patul inalt. au inceput sa fie plimbareti puiutii nostri, acum ca au invatat sa se . nici n-o sa-i putem tine toata viata.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Angi, stai linistita ca sigur nu a patit nimic Pupi scump.Oricui i se putea intampla si o sa se mai intample de astea nu ai tu grija.Pupam tare tare sa treaca sperietura.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by stancutza

quote:

Acum a trecut o ora si parca tot mai frica mi se face!! eram langa el pe pat si ziceam ca nu e nici o pb, chiar dc se rostogoleste pe burtica are loc. si in secunda doi s-a intors pe burtica si inca odata s-a mai intors si a aterizat pe parchet!!!! A inceput instantaneu sa urle, l-am cules de pe jos, parca nici nu stiam cum sa-l apuc si l-am pus la san. a mai urlat putin si s-a potolit. acum e ok, nu si-a rupt nimic, rade si gangureste ca de obicei. dar nu va spun cum ma simt, parca tot mai adanc sapa in mine vinovatia si am impresia ca nu stiu sa am grija de el ca sunt mama denaturata. Am nevoie de incurajari, va rog sa nu ma acuzati ca de ce nu am fost atenta ca asta stiu si eu... stiu ca acum trebuie sa il urmaresc dc nu are simptome de somnolenta si daca nu vomita... patul nu e inalt, are doar 40 de cm... oare a mai patit cineva asa ceva?

Au mai patit Gatta si Micsunea. Puiutii au fost bine. Urmareste si tu sa vezi daca face vreun cucui (nu stiu daca ai covor sau nu, daca ai covor sau mocheta nu cred ca e cazul de cucuie) plus ce ai mai spus si tu. Si eventual, pentru linistea ta, du-l la pediatru. Dar eu sunt sigura ca Pupiliciu' n-are nimic.

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Si Andrei a cazut ieri de pe canapea e adevarat dar tot aia e. Era in grija lui Bogdan
A fost doar speriat, nu a patit nimic.

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Hey zuzici dragi.

Abia acum mi-a adormit si mie puiutul.Ne-am jucat, am vorbit, am gangurit, am papat si acum facem nani. Asa zile.... tare-mi plac.

Va multumesc din suflet pentru raspunsurile voastre. Eram disperata ieri, chiar nu mai stiam ce sa ii fac.
Am dat si cu ulei de masline fiert, si nu se vedea nici o schimbare.

Cati, si noi tot Pampers Swadlers am folosit. Dar am trecut la nr 3 si.... Swadlers nu mai exista. Am vazut Baby Dry...dar nu-mi plac. Asa ca acum folosim Luvs.
Creme am si de la Burt's Bees si Desitin care are concentratie destul de mare de oxid de zinc.Degeaba...nimic nu mai mergea.

Ieri insa, vorbind cu mama pe messenger, dupa ce i-am zis de funduletul lui AJ, mi-a zis sa ii iau Vit. A lichida (cica s-ar gasi in Romania la sticlute).Asa ca, la 6 seara am iesit si am intrebat la 2 farmacii daca au.Nu aveau (normal... ca de obicei, nimic nu gasesc la astia)... asa ca i-am luat Cod Liver Oil care e un supliment de Vit A si D ( aici exista o crema A+D folosita pt diaper rush ) si i-am dat aseara si azi si vad ca deja e mult , dar mult mai bine.

De lasat cu funduletul gol, il las. Ma rog, nu cu orele, cic at stam in pat si ne jcuam. Otherwise, incepe sa urle, vrea in brate sau in leagan sau in carut ...si... nah, trebuie sa-i pun ceva, caciface oriunde si pe orice si exact cand nu te astepti.

Ma gandesc ca toata roseata asta e din cauza ca face kk mult prea des,dupa parerea mea, no matter what the doctor says.Ieri cred ca mi-a facut de 7-8 ori. Pai cum sa nu te iriti???

Sper sa treaca repede, sa nu-l mai deranjeze, ingerashul meu iubit.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Irinouka ma bucur din suflet ca finally ati dat peste cineva care v-a oferit un tratament that works. Pupici dulci lui Rares si imbratisari tie, mami. Inca putin si treceti peste nesuferita asta de dermatita.

Angi scumpa...pupici lui Pupi. Nu ai de ce sa iti faci mustrari de constiinta. Esti o mama perfecta si ar trebui deja sa stii asta. Uita-te la scumpetea ta, si-ai sa vezi ca am dreptate.
Faptul ca a cazut, ehehei... e doar inceputul a numeroase lovituri,cazaturi,julituri,etc.... ce cu siguranta vor urma, oricat de mult am incerca noi sa-i protejam.
Daca stau sa imi aduc aminte cum eram eu si de cate ori am cazut si mi-am julit genunchii (de-aia acum nu pot purta nimci deaspura lor, caci am o gramada de semne de buna purtare) ... ma ia cu rau la stomac. Sper ca AJ sa fie un delicat si sa nu ia dupa mine.

Lala 20 eu una chiar nu stiu ce mai faci acolo. Sincer. Eu ti-am mai scris tie acum ceva timp un mesaj lung...in care iti descriam sentimentele mele ca(,) copil... cand tata venea acasa beat si-o lua pe mama la pumni, eventual mai trantea si mese , scaune, etc... eu ma bagam intre ei...si... un pumn adresat mamei nimerea in capul meu sau in alte parti.
Ia-ti fata minunea mica si fugi!!! Dar fugi si nu te uita inapoi, crede-ma.
Nu se va schimba. Trust me.

Pe tata singurul lucru care l-a facut sa se "schimbe" a fost ... o paralizie pe toata partea dreapta... care l-a speriat de moarte si l-a facut sa se lase de tigari, de baut, de prieteni. Dar... tot mai facea scandal..chiar daca nu mai ridica palma.
Ma rog... fa cum crezi.

POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem

Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CameliaH spune:

quote:

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Tu urmareste-l dar iti sa stai linitita ca nu are nimic. Toti copiii cad din pat mai devreme sau mai tarziu, oricut i-am pazi si atenti am fi. Ioana mea a cazut in cap din patul ei de bebelus cand avea 7 luni nici acum nu-mi explic cum. Patul avea salteaua la cel mai de jos nivel iar ea era micuta micuta de inaltime (prematura fiind). Dormeam cu totii si deodata se aude buff si urlete. Bineinteles ca nu a avut nimic. Mai incolo primul lucru pe care trebuie sa-i invatam este cum sa se dea jos din pat si inrest asta e, ii pazeste Doamne Doamne.

www.ralucamihu.com/matei

Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinouka spune:

pup si multzu de incurajari si de (re)primire. ce dor mi-a fost de voi...

il astept pe dl sotz ca sa-i facem baie palugelului si sper sa pot scrie repede-repede.

ange, sigur nu a patit nimic pupi cel mic si activ. pup sa va linistiti!

lala, e al naibii de aiurea ca iar ai probleme acasa dar, ce sa zic, cumva era de asteptat. cum a spus si ginette, imi pare rau daca ce spun suna cam brutal, dar asta nu e barbat langa care sa ramai. si fii fara de grija, n-ai cum sa ramai fara copil daca te desparti de el. spre binele tau, ar fi nimerit sa faci pasul asta, daca tot ai de gand sa il faci. cu cat mai curand, cu atat ai sanse mai mari sa ramai cu fata. pup si sper ca macar de data asta sa iei decizi potrivita. problemele nu vor inceta niciodata. doar vor deveni tot mai nasoale.

ereena, imi pare tare rau de vestile proaste despre tine, dar ma bucur ca bebe matei e asa-ntr-o forma de zile mari!

uuuuuuuuuuffffff, chiraie a unspea minune a lumii, ma duc sa-l impac, pupam!

irina de bebe rares

http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

La multe lunite si multi ani pt. Ralph Gabriel si Ana Antonia. Multa sanatate.

De 2-3 zile am inceput si noi diversificarea. Intai i-am dat budinca de orez in lapte, mai lichid, apoi i-am luat la borcanel, mai gros. Iar de 2 zile i-am dat si morcovel cu cartof, tot din borcanel. Ambele i-au placut f. mult, nici nu apuca sa termine de inghitit si deja casca gura si "maraie" ca mai vrea. I-am dat un jumatate de borcanel la o masa. Si ca sa vedti si voi ce "flamzila" e si ca sa va distrati i-am facut si 3 poze : http://good-times.webshots.com/photo/2860879550102887153PkUBTa

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Lala_20, trebuie sa iei "taurul" de coarne. Ori la bal, ori la spital. Sunt intru totul de acord cu Ginette. Nu ma mai repet. Daca nu-i pasa de familie, sa ramana singur, cu "prietenii", poate asa o sa-si dea seama ce pierde.

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patrick's Day - 17.03.2008

PATRICIA ALEXIA Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput