Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 7
stoisor spune:
LALA 20 incearca sa te aduni si vorba fetelor ia taurul de coarne ,fata ta e mult mai importanat decat el nu??si nu cred ca e o imfulenta buna un turmentat si un scandalagiu,nici o lege din lume nu cred ca ia bebele de langa mama,nu cred nu stiu sigur dar nu cred asa ceva,asa ca linistea unei mame si a bunicilor vor fi deajuns pt bebe ...parerea mea
Angi sus capu si nu va fi asta ultima data ,sigur i mai asteapta pe pitici multe busituri si din pacate nu vom putea fi pe faza sa i protejam bine ca a fost numai atata,pusic pt PUPI mic si mamica suparici
in seara asta mama e la mine asa ca sunt happy....
Sara Ioana 15.02.2008
POZE CU BEBELUSA SARA 0-3 LUNI
ALBUM ZUZE
ASA A INTRAT SARA IN VIATA NOASTRA
NUNTA MAMI SI TATI
PRIMA MEA ZI DIN VIATA SI BOTEZ SARA IOANA
POZE SPECIALE
stoisor spune:
irlandeza ce dulcica i Patricia cu morcovelul pe la gurita....iti vine sa o papi toata si are niste ochisoriiiiiiiii MORTALI PUSI PT PAPICIOASA
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
am din nou o intrebare la voi...........voi va pierdeti rabdarea ,nu stiu daca suna bine,adica nu ati avut mom cand sa va vina sa busiti in plans si chiar sa o si face-ti??sa va lase nerviiiiiii/?cum proceda-ti daca da??eu una ies din camera ei ,ma duc pe hol,ma tot uit la ea,intru in celalalt dormitor si revin in 3-4 min max 5 dar tot plangand si apoi toata ziua mi neagra ca ma invinovatesc ca m-am pierdut cu firea si defapt i puiul pe care l-am asteptat atat dar nu ma pot abtine
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
helooooooo ,umplu singura paginile??nu mai e nimeni???,fata mea doarme,mama o pazeste ,eu stau aici ca cucu....
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
nu vreti sa puneti data nasterii a bebeilor la semnatura in dreptul numelui/??majoritatea o avem, dar mai suntem si fara si e mai usor va rog .....uite ce ma roade pe mine acum,dar eu ma ghidez dupa voi cu papatu,care ce....cat..cum...cu rostogolitul... si tot fug la lista si caut sa vad cat timp are bebele cu pricina sa ma orientez
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
stoisor spune:
nu mai joc cu voi relelor,...cand i varza nu i butoi si cand i butoi nu i varza ...asai???
somn usor clopotei ca pe zuze m-am suparat
glumeam
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
honey79 spune:
Fetelor,n-o sa va vina sa credeti ce tocmai mi s-a intamplat.
Iesisem afara pe terasa,cu bebe in carut si eu cu un suc si telefonu' s-o sun pe preoteasa.
Si, n-apuc bine sa incep discutia cu preoteasa, ca-mi apare o pustoaica la 13-15 anisori la poarta terasei (am burglar gates); eu la telefon, preoteasa vorbea, eu de-acum nus tiam cum sa scurtez convorbirea, pustoaica la poarta bolborosea ceva.
Intr-un final ii zic pa pa la preoteasa si-o intreb pe gagica care-i treaba.
Si ea, speriata, imi zice ca o urmareste o femeie, ca ea fuse la un job interview si ca de-atunci o tot urmareste madama. Eu vazui cand aparu pustoaica la poarta ca un truck alb trecea alene pe strada, dar nu m-am gandit aiurea, nah.
Ca de la job interview, pustoaica isi suna parintii care trebuiau sa vina s-o ia si n-au venit si acum madama.... incepu sa-i puna tot felul de intrebari ciudate:unde sta, cu cine e,etc.
Era pustoaica freaked out.
Eu acum cu bebe in carut, ce sa fac? Mi-a cerut apa.Am intrat cu bb in casa, m-am incuiat am luat o sticla cu apa , am iesit si i-am dat-o.
Deja incepusem sa-mi fac tot felul de scenarii:daca gagicuta a venit doar sa ma distraga si... whoever was in the truck... vine asa, pe langa casa, pisiceste si ma ataca?
Intre timp, ne indreptam spre poarta de la strada, moment in care the truck trece din nou, alene 10-15mph .
I-am zis pustoaicei sa mearga across the private properties, si daca apare iar madama, sa mearga la usa cea mai apropiata.
Acum sunt incuiata in casa si cu phoneul langa mine si the rifle la-ndemana.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali
cati_magureanu spune:
Pup Irinouka! Ma bucur ca tratamentul lu' madame Leventer a inceput sa dea roade pe pielicica Rareselului..micutul de el...mi se frange inima cand aud de bebelusi/copilasi suferinzi...ca se chinuie saracutii si nu stiu sa zica ce-i doare...
Mai tine-ne la curent...
Oooff, mai Angi, ce sperietura teribila trebuie sa fi tras si tu si bietul Pupi! Mai, nu-ti face mustrari de constiinta..lucrurile astea se intampla...oricat de atenta si de protectoare ai fi..Astia mici sunt ca argintul viu...acum sunt intr-un fel in secunda urmatoare altfel..Doamne, cred ca mi-ar fi crapat inima de sperietura..Uuff, bine ca nu da Pupi semne ca ar avea ceva...Oricum, eu as proceda prin a ma duce cu el la pediatru la un control, asa cum au zis si fetele..Suna maine pediatrul si da o fuga sa-l examineze...ca sa stai si tu linistita ca ai si opinia medicului..
Honey, ma bucur ca AJ este mult mai bine...Si eu zic ca tot de la scaunele dese a facut rash-ul...Bb M face, in general, o data pe zi, dar zilele trecute mi-a facut si mie de vreo 3 ori (cantitati mici ce-i drept)..insa 7-8...nu mi-a facut nici cand era mi, mic..
Oricum, bine ca s-a ameliorat..continua sa-i dai cu chestia aia si aeriseste-l cat mai des...
Lala_20, draga de tine..prin cate ti-a fost dat sa treci...Nu stiu de ce unii oameni nu stiu, pur si simplu, sa aprecieze ce au..Abia cand nu mai au le mai vine mintea la cap insa, de multe ori, este prea tarziu...Unii nu se invata minte niciodata...
Nici eu nu sunt o cunoscatoare in ale legislatiei romanesti in problema asta, insa cel mai bine contacteaza un avocat, expune-i situatia si ia in considerare sfaturile lui...Este cel mai bun sfat pe care ti-l pot da..vorbeste cu un avocat ca sa fii bine pregatita din punctul asta de vedere sa ai toate informatiile care-ti trebuie...Si nu arata in fata sotului tau ca-ti este teama vreo secunda ca o sa-i ramana lui copilul..fii sigura pe tine .. dar pentru asta trebuie sa ai in spate niste informatii solide pe care numai cineva care cunoste bine legea ti le poate da...
In rest, hotararea tu o iei..Stiu ca este foarte greu sa te "rupi" de langa omul pe care, poate, il mai iubesti si care, in plus, este si tatal copilului tau dar, decat sa ai o viata de cosmar .. OPinia mea personala: e mai bine pentru un copil sa creasca cu un tata violent si alcoolic, sa participe la scene domestice violente de-a cursul copilariei sale (caci eu nu cred ca se va schimba ceva in bine..din contra) sau fara tata dar linistit si inconjurat de dragostea ta si a parintilor tai? Ori este tata cu adevarat ori mai bine isi vede de traba lui, cu prietenii si bautura lui...
Sorry ca m-am descracat putin..no ofense...Si tatal sotului meu din aceeasi categorie a facut parte lasand-o pe mama sotului sa-l creasca singura de la o luna sau doua...si poate a fost mai bine asa...decat asa un sot si tata mai bine lipsa...
Ereena, imi pare tare rau de ce se intampla cu granuloamele alea..ca trebuie sa ajungi la operatie iar..Sper sa se rezolve cu bine si problema asta si cea cu lapticul pt. micul Mateias!
Mami de Matei
http://www.dropshots.com/CatiM
stoisor spune:
honey ce se mai intampla .....zici ca urmaresc un film
Sara Ioana 15.02.2008
ALBUM ZUZE
NUNTA MAMI SI TATI
POZE SPECIALE
honey79 spune:
A plecat mai tipa. Si imi pare rau ca inca o data am aflat cat de natanga sunt. Daca mi-a trecut mie prin cap sa ii cer numaru de telefon al parintilor sa-i sun sa vina s-o ia de la mine. Sau sa-i dau ei telefonu sa ii sune. Dir-ar sa fie de treaba.
Am petrecut-o cu privirea pret de vreo 3 case. Sa zic ca ar mai fi avut alte 3 case pana und esta ea ( a zis ca sta down the street).
Acum imi astept sotul si m-oi duce sa vad daca dau de casa unde-a zis ca sta, sa vad daca a ajuns cu bine acasa.
Saracul copil, a venit la mine pentru ajutor si eu n-am fost in stare sa i-l acord. Vai de capu' meu de bleaga ce sunt.
POZICI DE TOT FELU'
POZE ANDREW-JOHN
ANDREW LA 2 LUNI-POZE NOI
FILMULETE ANDREW-JOHN
BOTEZ ANDREW
My silly cats
Cum crestem
Mamica de Andrew - John (21 Februarie 2008)
Vali