Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 5
danonique spune:
ANCA nu as fi rezistat fara internet asa ca mi_am facut abonament aici si mi_am adus laptopul cu mine.Pupici.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
danonique spune:
LALA imi pare rau ca ai probleme.Sper sa se rezolve totul si sa va fie bine tie si puiutului tau.Sfaturi nu prea iti pot da.Numai tu poti decide ce anume vrei pentru viitorul tau.Pup.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
LaLa_20 spune:
offff!nu ma tine aici decat teama ca nu care cumva sa nu-mi pierd copilul...nu pot sa ma duc sa intendez divortul...stand aici cu el...cand ar afla ar fi foarte violent,el este in postnatal da merge si la munca...ma gandesc ca daca ar spune asta la tribunal as avea si eu de suferit,eu nu am nici un venit(dar isi pot asuma parintii mei raspunderea)dovezi nu am decat un certificat medico-legal si daca o mai exista in arhiva politiei o amenda...martori poate ar fi un vecin doi care au auzit tipetele...ca le este frica sa se bage,poate o prietena doau care il stiu din trecut ca tot asa a fost.
Ma gandesc daca plec acuma,fara sa-mi fi facut ceva vizibil( ma jicnit si mi-a luat toti banii din casa,asa crede el)...poate fi considerat abandon de domiciliu...deci e asa complicat si eu nu vreau decat copilul nu-mi trebuie nimic,oricum apartamentul e cumparat de el inainte sa ma cunoasca si chiar daca nu mi-ar trebui...
Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!
LaLa_20 spune:
Deci eu vreau sa plec...da mi-e frica sa nu-mi pierd copilul.dana
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
Ereena spune:
buna seara, zuzici si bebici
nu am mai intrat de mult sa vorbesc cu voi dar nu am prea avut chef .acusi va spun si de ce : granuloamele de fir pe care le am in dotare s-au suprainfectat si necesita interventie cat de curand .asta inseamna somnic pt mine cu o dragalasenie de anestezie totala, taiat, recusut cu spitalizare minim 24 de ore. ce sa mai, de-abia astept distractia asta. problema este ca nu mai pot alapta mai bine de 24 de ore iar donsoru' nu pune gura pe bibe iar mie mi-e teama ca nu pot stimula lactatia suficient cat sa nu se termine aici fericirea unica de a-mi alapta minunea mica . Asta e, am ajuns si aici ,trebuie sa trec si peste asta ,cu Dumnezeu inainte .
astazi am fost la vaccinul de 4 luni, iubirea mea a plans cam 30 de secunde apoi in carucior a marait putin si a adormit. il doare piciorusul pt ca se joaca pe salteluta si cand loveste il ia un usor plans . la masuratorile oficiale ne-a iesit cam asa: 7900 gr si 68 cm .adica o crestere de 500 gr si 3 cm intr-o luna .eu am schimbat medicul acum o luna automat si cantarul,dupa calculele mele ar avea mai mult de 7900 .va spun si logica .la ex-medicul:)))la 3 luni avea 7250gr dupa 2 sapt la actualul avea 7400 fara sa scadem body si papmers adica vreo 100 gr ,de unde am banuit eu o pierdere a catorva sute de grame intre cantare. eh, nu zic eu ca 500 gr de nu e bine, dar uite asa va povestii ca sa ma mai lungesc un pic cu vorba ca doar am lipsit ceva vreme si v-o fi fost dor de mesajele mele.
stancutza, madalina
ma duc sa consolez puiul indurerat
Matei-Florin 24.01.2008
POZE NOI
ALBUM ZUZE
ATAT SUNT DE MARE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI
www.youtube.com/watch?v=dXBSwBRXcE0" target="_blank">NU TE VOM UITA
CameliaH spune:
Lala imi pare rau de situatia prin care treci. Vorba Stancutei, grea si rea meteahna are sotul tau. Se poate scapa dar daca vrea si el, trebuie cooperare altfel... Vroiam doar sa iti spun ca sunt alaturi de tine si te incurajez sa treci cu bine si peste incercarea asta. Si vroiam sa-ti mai spun ca daca se ajunge la divort din ce stiu eu, dar poti sa intrebi si un avocat doar in cazuri de fapte fff grave ale mamei dovedite fara tagada nu i se incredinteaza copilul. Altfel cel putin in Romania fara discutie copilul ramane la tine si tatal este obligat sa plateasca pensie alimentara copilului si in cazul in care tu nu ai servici cred ca si tie. E greu sa cresti copilul singura, dar nu imposibil si oricum mai bine decat in mediu de violenta si alcoolism.
Iti doresc sa-ti dea Dumnezeu gandul cel bun si sa te indrume in asa fel incat sa fie bine pentru toata lumea.
www.ralucamihu.com/matei
Maria si Ioana (01.02.2002)
Matei (04.02.2008)
Toate bune!
www.stardome.ro - Case ca peste o suta de ani!
LaLa_20 spune:
Camelia...multumesc de incurajari...mare lucru nu ar avea ce sa ne plateasca...in cartea de munca are trecut minimul pe economie...defapt el castiga o treime din realizari...fapt ce nu poate fi dovedid...oricum eu nu vreau decat copilul...atata timp cat am 2 maini si 2 picioare o sa muncesc sa nu-i lipseasca nimic puiului meu...astept sa apara acasa(azi,maine),sa se trezeasca si sa vedem e alba sau neagra...
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare
ramonab spune:
Lala20, imi pare rau ca ai asa probleme mari cu sotu tau.Nush ce sa te sfatuiesc.Tu cunosti cel mai bine situatia, eu pot sa iti spun numai sa rezolvi in asa fel incat sa fie bine pt tine, ca daca faci sa fie bine pt tine va fi cu siguranta si pt copil.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
ramonab spune:
Ereena, las ca treci tu si peste asta, bebicul tau e bine, sanatos si frumos.Daca nu va vrea cu bibe, incearca cu lingurita, copiii alaptati la san refuza de cele mai multe ori biberonul. La fel face si al meu, da am insistat mult, ii dau culcat pe o perna si incerc sa ii distrag atentia in timpul asta.Si mai ales am obesrvat ca daca laptele nu e destul de cald nu-l vrea deloc.Trebuie sa nimeresc si eu temperatura care ii place lui.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
AngeliquedeS spune:
A cazut Pupicu din pat!!!
Acum a trecut o ora si parca tot mai frica mi se face!! eram langa el pe pat si ziceam ca nu e nici o pb, chiar dc se rostogoleste pe burtica are loc. si in secunda doi s-a intors pe burtica si inca odata s-a mai intors si a aterizat pe parchet!!!! A inceput instantaneu sa urle, l-am cules de pe jos, parca nici nu stiam cum sa-l apuc si l-am pus la san. a mai urlat putin si s-a potolit. acum e ok, nu si-a rupt nimic, rade si gangureste ca de obicei. dar nu va spun cum ma simt, parca tot mai adanc sapa in mine vinovatia si am impresia ca nu stiu sa am grija de el ca sunt mama denaturata. Am nevoie de incurajari, va rog sa nu ma acuzati ca de ce nu am fost atenta ca asta stiu si eu... stiu ca acum trebuie sa il urmaresc dc nu are simptome de somnolenta si daca nu vomita... patul nu e inalt, are doar 40 de cm... oare a mai patit cineva asa ceva?
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...