Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Lala am vazut postarile tale dupa ce am trimis mesajul...imi pare tare rau...nici nu stiu ce sa zic, meteahna asta e tare rea si urata, si se scapa greu de ea...iar copiii sunt primii afectati...

Cati, frumos face Matei rostogoliri, si in plus e si tare frumusel, asa e iti seamana bine!

Am uitat sa va spun ca ieri Sofia s-a intors de mai multe ori, si foarte nonsalant de pe burta pe spate, de parca ar fi facut asta tot timpul :-) Intoarcerea pe burta inca nu a dus-o la capat, pentru ea pozitia "stat pe burta" inca nu e o optiune cred ca de aia s-a si intors invers asa usor. Sper astfel sa nu avem probleme noaptea, adica cand o sa se gaseasca pe burta si n-o sa-i placa, sa-si aminteasca ce a facut ieri :-)))

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Lala_20, ia iesi tu putin cu bubulina ta, la o mica plimbarica, doar voi doua, sa-ti limpezesti putin gandurile; face bine!

Ai trecut prin situatii mult mai grele (si critice) decat asta; sunt sigura c-o vei rezolva cum e mai bine pt voi doua (ca NUMAI voi doua contati)

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Fetelor ce sunteti in cautare de storcator de fructe recomand cu caldura storcatorul Jack la Lanne's de la telesophing
Face niste sucuri extra fara pic de pulpa, cu efort minim si se spala si usor
Plus ca nu trebuie sa prelucrezi fructele inainte, cu exceptia curatatii de coaja a portocalelor ( ca sa nu iasa amarui) in rest de exemplu eu pun marul taiat in jumatati, cu tot cu coaja, samburi etc
Super multumita de el sunt

O zi excelenta !
Lala.

Fratele mai mare!
Baby Andrei ! (27.12.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Ginnette lasa,nu-ti fa griji, ei mai viseaza probabil.Eu stiu ca este important sa nu le dezvoltam frica de intuneric insa.Ei nativ nu o au.
Lala imi pare foarte rau de cele intamplate,nu stiu ce sa zic, doar sa va trimit tie si frumoasei tale o imbratisare calda si succes in a te impune si a nu mai avea asa experiente.
Stancutza felicitari pentru acrobatia Sofiei!Noi inca stam de lemn tanase, piciorusele le ridicam din ce in ce mai sus insa.
Uf, am fost si eu suparata de colaborarea cu dr de fam si m-am racorit la doctori de care sa te feresti.Nu vrea dom'ne sa imi mai dea concediu medical, asa ca voi 'baga' un fara plata.
LauraD ce mai faci?Ocupata cu botezul lui Eleni?Te asteptam!

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)

Mergi la inceput

Chiar asa, LauuurrraaaaaaaD???

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Fetelor, v-am pupat; ma car acasa, la buburuza.
Week-end cat mai placut (ca n-am sanse sa mai intru pana luni).

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut. ne-am intors si noi de la baby expo! sint dezamagita. n-am gasit ceea ce cautam...asta e.

dana, bine ca te auzim din nou. stiam ca esti in tara. am crezut ca nu ai acces la net si astepam sa te intorci acasa ca sa ne vizitezi iar.

de ceska ce stiti? nici ea nu a mai intrat de ceva vreme.

Natalia, bine ca mai aflam vesti si de la tine.
asteptam pozele cu noua tunsoare.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

EMA nu ne-am mutat definitiv in Romania ci am venit doar pentru doua luni.Pupici lui MILAN.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

LA MULTI ANI ANA ANTONIA SI RALPH GABRIEL!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

lala, imi pare rau ca iar ai probleme. nici nu stiu ce sa zic. la cite ai patit tu si cite ai iertat...sincer, nu stiu daca merita sa mai faci eforturi...asta numai tu poti decide.

Povestea Nasterii

Mergi la inceput