Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Danonique nu te-am uitat, chiar am tot intrebat de tine.Ma bucur ca sunteti bine, cu acomodarea am inteles ca a fost mai greu. Asteptam sa ne mai zici ce ati mai facut.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

ROXANA si RAMONA ma bucur ca nu ne-ati uitat.Acum suntem bine dar prima saptamana a fost foarte grea.Copiii se trezeau foarte des noaptea iar ziua numai in brate trebuia sa ii tin.De vreo doua zile se pare ca si-au reintrat in ritm.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

Buna fetelor,

LA MULTE LUNITE SI LA MULTI ANI
ANA ANTONIARALPH GABRIEL
SA FITI SANATOSI,NOROCOSI SI FERICITI!

Danonik nu te-am uitat, stiam ca vei vizita Romania.Sau te-ai mutat de tot aici,sorry nu am inteles exact.Pupici Vanessei si lui Albert!
AncaB si Ginnette multumim frumos de aprecieri!Pupici!
Ramona nu m-am vopsit nu neaparat pt ca alaptam si mi-era frica de vopsea,stiu ca nu s-au gasit dovezi care sa arate ca ar fi wrong pt bebe si lapte, ci mai ales pentru ca puiul meu nu sta fara 'tzitzi' si mananca in continuare des, poate cere si la 1 orajuma' papa.L-am lasat o data cu mama si cu bibe de lapte muls si a mancat ca hapsanul, se ineca cu laptele, nu i-a ajuns si a facut circ, a speriat-o pe mama.De atunci nu l-am mai lasat.La salon tb sa stau minim 3 ore sa-mi iasa blondul meu suvitat.Insa in curand voi merge si tati va fi cu el in apropiere si daca tipa, ies din salon cu alea alea pe cap si-l alaptez in masina,hihihi1
Irinouka ma bucur mult ca va merge bine tratamentul si urez sanatate multa lui Rares si sa tineti dermatita in frau!
Virgo sanatate multa lui Cazimir, sa se faca baiatul bine si sa se plimbe pe meleagurile romane!
Ginnette nu stiu ,zic si eu, poate buburuza ta e un pic suparata pentru ca ziua nu esti cu ea, si sa refuleze asa un pic noaptea cu oftatul si plansul?Facea asa si ianinte sa incepi serviciul?
Honey sorry pentru funduletul lui AJ.Poate o fi patit asta din cauza ca la voi in Texas este deja foarte cald?Nu dau sfaturi caci nu stiu, pe asta n-am avut-o, dar teoretic stiu ca cremele cu un pic de zinc sunt pentru nappy rush.De asemeni in Capraru am citit despre ungerea cu ulei.

Ema cu bebe Milan(07.02.2008)
http://www.flickr.com/photos/25353433@N07/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Ema, alta chestie care ma pune pe ganduri (pe langa ca s-ar putea sa-i fie cald) - ca-mi simte lipsa; dar face asa cam de luni, pana atunci n-am avut probleme (eu am inceput munca la 1 mai). Dak asta este cauza, e nashpa, pentru ca n-am decat s-astept sa-i treaca de la sine (off, )
Si-acum, tot ajung acasa la 3:30 ; dar cand o s-ajung la 6?!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LaLa_20 spune:

hello zuzici!!!
cred ca de mine chiar a-ti uitat...Eu am vacut capitolul...
Va citesc din umbra,cu pozele sunt la zi...Dar am o stare de kko si nu ma vad in stare sa postez nimic.
Probleme cu sotii?NU se implica?Eu tocmai cand credeam ca s-au dus problemele mele...am dat cu capul de sus.Sotul meu ma ajuta in general la curatenie,sta cu fata...era cat de cat ok,dar se pare ca de la un timp viata noastra intima s-a dus naibii,familie nici nu zici ca mai are...ieri chipurile a iesit cu noi afara:am fost in parc si apoi la terasa...si de acolo nu am mai reusit sa-l iau,ne-a trimis acasa ca vine si el intr-o ora,de unde l-am cules la 2 noaptea din scara blocului(se tot chinuia sa urce da se ducea dadura pe scari,noroc cu Lucky ca l-a auzit si m-a trezit)mort de beat,azi la 10 s-a trezit ca se duce la munca(taximetrist) si la munca a plecat...acu are telefoanele inchise,a lasat pe alcineva pe masina si sa dus sa bea cu"prietenii"de aseara(asta am aflat eu,ca el nu mai este de gasit)tare mi-as lua copilu si as pleca da nu stiu ce sa fac...

Cea mai optimista mamica!
Laura de Bianca Mihaela(15.12.2007)
Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

In viata toti oamenii sunt trecatori,dar nu toti trecatorii sunt oameni!!!

Mergi la inceput

Sper ca nu v-am deranjat cu postarea mea...da m-am mai descarcat si eu ca evident prietenii nu sunt de gasit cand ai nevoie de ei...

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Off mai Lala_20, numai de'astea n-aveai nevoie!

Eu zic sa rupi pisica'n doua, mai ales c-ai trecut prin intamplari mai urate (dak mi-aduc bine aminte); este clar ca nu va merita si n-are rost sa-ti faci nervi si sa te consumi si el sa se distreze (eu l-as fi lasat acolo, pe scari si i-asi fi trimis si cainele sa-l linga pe bot ).
Dak nu merge cu IGNORE (cu conditia sa priceapa la ce ii dai IGNORE - cum spunea monica (doc)) atunci eu zic sa-ti vezi de viata.

Mii de scuze dak am fost "din topor"; tot ce-am zis este ce-as face eu; evident, decizia este a ta.

Si eu ti-am zis "domnitz adin poveste sa te-arati".

Mii de pentru tine si ce-a mai curajoasa bubulina de la odiseea noastra!

Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Hello zuzici!

Imi place ziua de azi...e a doua dimineata la rand cand gaza mea a acceptat sa adoarma la loc dupa masa de la 5/6, si am dormit iarasi amandoua pana aproape de 10...boierie! Dar - sa nu mai spuneti nimanui - asta s-a intamplat in patul nostru mare, la ceva distanta de mine, dar oricum, stia ca sunt langa ea! Nu-i nimic, am ajuns la concluzia ca pentru putin sdomn, de-al meu sau de-al ei, nici un sacrificiu nu e prea mare!!!!

Acum doarme in carut, a adormit in parc, la finalul plimbarii, si o mai las putin.

Aseara va citeam in paralel pe voi si pe fetele care dezbateau problema intarcatului. Mai fetelor, sa vedeti acolo probleme...copii de un an jumate-doi care sug noaptea la o ora, sauc care dorm toata noaptea pe mami, cu tzitzi in gura! Sau copilasi neintarcati, in conditiile in care bebe2 e pe drum! Daca va intereseaza problema, uite aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=118745&whichpage=1 ... eu una deja m-am cam speriat...

Vreau sa dau si eu ceva strigari:Ereena, Lauricile, Tinna, Lala_20!!!

Roli, se cunoaste ca ai puiul mare plecat de acasa...ai putut sa stai mai mult cu noi, si ma bucur, eu invat din postarile voastre, ale mamicilor cu bebe2!

Honey, m-am intristat cand am auzit de fundicul rosu al lui AJ, si eu m-am gandit ca e din cauza caldurii...asa cum ti-au spus si fetele, tine-l dezbracat sau cumpara-i scutecele de panza, chiar daca o sa te chinui cu spalatul lor. Toaleta minima cu apa si sapun neutru, iar pentru vindecare, eu una mai mult decat crema cu galbenele nu stiu ce sa recomand. Eu am incercat odata o crema cu oxid de zinc pe Sofia si i-a descuamat pielea, nu stiu de ce.

Irinouka, ma bucur ca ai revenit, si ma bucur sa simt ca ti-a revenit cheful de viata din nou! Mi-a fost foarte mila de Rareselul chinuit, si de tine bineinteles, cred ca e groaznic sa-ti urle puiul noaptea si sa nu stii ce sa-i faci. Bine ca ai dat de tanti asta, ma bucur tare ca merge tratamentul!

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Nu ginette nu ai fost din topor...chiar am nevoie de cateva vorbe din astea ca sa ma trezesc la realetate...
Stancutza multumesc ca ai intrebat de mine,am postat putin mai inainte...din nefericire nu cu vesti prea bune

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput

Of cu problemele mele am uitat sa urez LA MULTI ANI! sarbatoritilor de astazi,asa ca LA MULTI ANI! puiutilor!!!

Povestea nasterii
Printesa mea
Bibi se face mare

Mergi la inceput