Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008(52)
Raspunsuri - Pagina 2
roli25 spune:
Neata,
Sunt chiauna, Andrei a papat la 3, la 6.30 si de atunci abia acum a adormit. Dar macar n-a stat cuminte sa se joace cum avea el un bun obicei. Tzipa dupa mine sa-l distrez ca se plictisea. Prin urmare sunt franta. Si nu pot sa stau. Tb. sa gatesc sa am mancare pt. Marc in weekend si sa fac curat ca luni e ziua lui Marc si nu pot sa chem pe nimeni in mizeria asta.
Irinouka ce ma bucur ca ai revenit si ma intristez ca aud ca Rares are dermatita atopica. Suntem colege de suferinta. Ambii copii ai mei au asa ceva. Acum sa-ti zic ce mi-a zis mie dermatoloaga care e o tipa superbuna (ma trateaza pe mine de la 12 ani ca io-s alergica la toate kturile) - cica dermatita atopica nu e o boala, ci o stare de fapt, asa te nasi, asa mori si se activeaza la diversi stimuli din atmosfera, alimentatie, produse de igiena/cosmetica, apa, etc.
Evident copiii mei au pt. ca si eu si sotu suntem alergici, deci e o mostenire de prost gust sa-si spun asa.
A avut si Andrei saracutzu o ditamai eczema pe piept de se scarpina pana ii dadea sangele cand il dezbracam si reusea sa ajunga cu manutzele. Mie mi-a dat gel de facut baitza de la La Roche Posay si o crema Aderma de la Avoine Rhealba. Iar pt. perioadele bune in care nu are bubitze de nici un fel sa-l intretin cu crema Baby de la Sebamed.
Si mi-a interzis total orice alt produs cosmetic de bebe. De asemeni mi-a intrzis total uleiurile de orice fel ca nu lasa pielea sa respire.
Una peste alta, nu e o fericire ca au copii nostri asta, dar nici o nenorocire, caci o putem tine in frau daca suntem atente.
Rareselu.
Honey nu mai da cu pudra la fundulet ca favorizeaza iritatia. E f. buna crema de galbenele si Bepanthenul si mai e o crema Petrini care se prepara la oa anume farmacie din Cluj...daca ti-ar putea trimite vreo fata din Cluj... e fantastica, eu i-am vindecat lui Marc fundul cand era aproape carne vie si cu altceva nu mergea. Pana se vindeca tine-l cat poti fara pampers.
Roli mamica de Andrei(16 ianuarie 2008) si Marc(9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
roli25 spune:
quote:
Originally posted by virgo
Gagici , raport de Cazimirus bolnavus : e mai bine !!!!
A dormit azi noapte rupt , pana pe la 3 , cu Olynth Aromatherapy . Mirosea ca la magazinul naturist , dar copchilu' a dormit respirand mai mult pe gura . Si a mers !
Azi dimineata s-a chinuit nitel sa suga , avea nasul infundat . Am sunat ieri in Olanda la circa si i-am intrebat ce dau ei bebelusilor pentru mucozitati si au spus ca este o varianta a Otrivinului ( Olynth la noi ) de 0,025 unitati . Se poate administra copiilor peste 3 luni si 6 kg , dar nu mai mult de 4 ori/24 ore si 5 zile . Asa ca am pus mana pe Olynth pentru copii peste 2 ani ( 0,050 unitati ) si am facut solutie cu ser fiziologic . In doua secunde i s-a desfundat nasul si a mancat cu pofta 100 ml de laptic ! Acuma doarme .
Sanatate micutzului Cazimir si mersi de pontul cu Olynth
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">PRIMA VACANTA IN 4
roli25 spune:
quote:
Originally posted by madalina28
Cati poate ne trimiti si noua pe mailul comun diversificarea ta,sa vedem si noi cum isi diversifica americanoii copilasii.
Madalina diverisificarea americana o gasesti foarte bine tratata in dr. Spock. Eu dupa cartea asta m-am ghidat si ma ghidez si acum in toate cele nu numai in privinta alimentatiei.
irinouka spune:
roli, multumesc din suflet pt ce mi-ai scris. nu stiam ca voinicii tai au amandoi dermatita atopica. asa e, cum zici tu: nu e o boala, ci o stare de fapt. o "conditie", cum s-ar zice. am inteles ca e o eroare pe care sistemul imunitar o da la nivelul pielii. o vor duce toata viata, cu episoade mai dese sau mai rare, mai acute sau mai lejere. sotul meu a facut asa ceva la 2 saptamani. chiar si acum ii mai apar pe piele eczeme mici-mici. i-a fost f reu pana pe la pubertate. de atunci, n-a mai avut mari probleme. bine, tratamentele existente atunci nu sunt cele de acum, am incredere ca lui bebe rares o sa ii fie bine mai devreme de pubertate. :-) oricum, la cremele care-s azi pe piata, el va fi ferit de tratamentul cu pomezi si cu mainile tinute in pungi de plastic cu care s-a distrat tatal lui.
la roche-posay se pare ca este, intr-adevar, cam cea mai buna varianta pt hidratarea pielii lor. tre' sa fim atente, cum zici si tu...asta micu' era intr-o stare chiar nasoala, avea la gat eczeme uscate iar in spatele genunchiului si in zona axiala avea eczeme supurande. m-am linistit cand mi-a spus doctorita ca ambele sunt "normale" pt situatia data si ca nu e vorba, la cele supurande, de vreo infectie.
asta e. o s-o ducem si noi, impreuna cu ei. odata ce te obisnuiesti cu o situatie, parca nu ti se mai pare atat de dificil nici tratamentul, nici nimic. pup fata si baieteii pe pielicica!
irina de bebe rares
http://www.flickr.com/photos/10189719@N06/
ramonab spune:
Neata
Alinatudor tare.
Cati ce frumos se intoarce Mateiu si ce voce blanda si frumoasa ai tu, cum sa nu se intoarca la indemnele tale.
Gratiela, sorry pt dintisorul Ozanei.Cred a durut-o tare tare.Da las ca se repara, cum au spus si fetele cu tehnologia de azi...
Virgo ma bucur ca , cazimirus e bine, sanatate in continuare.
Ana Antonia si Ralph Gabriel
Fetelor despre ce doctor Spock tot spuneti voi? E o carte sau ce? Luminati-ma si pe mine pls.
Mami de Razvan-Matei,09.01.2008
Poze http://good-times.webshots.com/photo/2931650980102497651nVxMzr
roli25 spune:
Irinouka mie doctorita mi-a zis ca daca sunt atenta cu cremele astea si intervin la momentul potrivit, sunt sanse mari sa scape de mari probleme dupa adolescenta, daca s-a activat acum cand sunt bebelusi.
ginnette spune:
Cristina, si a mea se linisteteste dak o iau in brate; bine ca nu se trezeste de-a binelea; am incercat cu ceai - m-am gandit ca ii e sete (ea e pe formula) dar n-a vrut; se calmeaza dak ii pun obrazul meu langa al ei.
Zgomote nu sunt; dar de cald, m-ai pus pe ganduri: ea doarme intr-un body cu maneca lunga, subtire si o pereche de pantaloni (casa e de caramida si e racoroasa); s-o culc in salopeta cu maneci si craci scurti?! s-o-ncerc si p'asta!
LA MULTI ANI ANA ANTONIA SI RALPH GABRIEL!
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA
NataliaS spune:
'Neata zuzulici!
Trec si eu o data de doua ori/sapt sa scriu...deh e tare greu fara tanti...cu doua gaze care solicita la maxim si cu sotz care e mai mult absent decat prezent...uufffff
Gratiela - pt ozi...imi pare tare rau de patzania ei, dar las' ca tot la fel de frumoasa ramane fata, are ea grija de dintzisori si tot acelasi zambet minunat va avea dupa ce-l repara...nepotzica mea saraca si i-a rupt pe ambii superiori centrali imediat dupa ce isi scosese proteza de corectare ; ei dr i-a zis ca nu ii corecteaza decat mai tarziu, cand mai creste.
Irinouka, Roli - vreau sa va spun ca si eu sunt in aceeasi oal;a cu Ana care a avut o dermatita atopica foarte nasoala, dar care in cazul nostru a trecut dupa 2,6 ani; acum nu mai face deact usoare alergii la alimente si atunci ii mai ies doar bubitze , nu mai face eczeme. copilasii si va doresc sa nu se prelungeasca nici la voi...si Irinouka - tind sa o aprob pe dr ta - si eu am gresit la Ana si am cocolosit-o, spalat-o, frecat-o mult prea mult...
Noi bine, Stefi mica cresdte rapid, se enerveaza ca nu poate sa se deplaseze, gangureste si spune moa-moa cand e suparata si duguduguduguduguanananana si alte de-astea :)
Ana a fost cateva zile la gradi si acum nu mai vrea...a fost insa la serbarea de sfarsit de an, deghizata in "Soare" - am muncit o gramada la rochita ei si va pun poze cand apuc.A fost foarte scumpica, uimita tare se tot uita in jurul ei si parca nu-i venea sa creada...
Alta noutate - m-am tuns scurt si-mi place- fac o parada cand am timp.
toate fetele si clopoteii si fug la piata cu fetele dupa mine sa pot gati ceva ...
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
danonique spune:
Buna!Cred ca ne-ati uitat.Noi suntem la bunici de doua saptamani.Suntem bine si am reusit cu greu sa ne adaptam in noua casa.Pupici tuturor clopoteilor.
Dana mami de Vanessa(08.03.2006)si Albert (20.12.2007)
poze albert
ginnette spune:
Dana(danonique), nu v-am uitat - stiam ca esti in Ro; eu una,m-am gandit ca numai de forum n-ai timp, in perioada asta.
NataliaS, abia astept s-ajung acasa sa vad poze.
Roxana si Adela !
Ingerasul nostru
Poze
Fetze de buburuza
SUNT VEDETA