Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 9

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Draga Lisa,
inca nu pot sa trag de CD-uri... sunt prea sus pentru mine.. aici deocamdata nu pot sa te "insotesc".. dar o sa tin minte ca e amuzant.
Sa mai verific lista:
- xilofon - done
- rostogolire pana la punctul ochit - done
- lingurita de metal - done - fooooarte buna. Oricum, mai am si nostalgia celei de melamina si mai mananc si cu ea. Alea de silicon nu mi-au placut niciodata
- facut cu mama by-bye - done... Imi place cel mai mult sa-i fac bye-bye fetitei care sta in oglinda mea. Ai si tu una?
De mancat insa eu mananc in scaun... cel putin cand sunt cu mama.. care e foarte stricta in privinta asta.. pe buni o mai pacalesc insa din cand in cand
- eu mananc cu fond sonor.. ca d'aia avem cutiutele muzicale...sigur, canta si "lingurarul".. si e foarte amuzat. Io' zic sa insisti.
Semnat, Ioana
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
Ioana, Ioana, aici Lisa pe receptie!!! Am vazut mesajul tau. Aseara cand l-ai trimis, eu dormeam. Si l-a vazut mama. Ce mi-ai facut?!? A vazut ca tu stai in scaunul de masa cu mama ta si ce am patit azi?!? M-a pus si pe mine si a insistat sa stau. M-am impotrivit, dar in van, caci m-a mituit cu periuta de dinti si indragostita cum sunt de ea, m-a prins in mreje. Si asa am mancat si micul dejun, si pranzul si parca vad ca si cina... Dar o las sa aiba si ea o mica victorie si sa nu se demoralizeze de tot.
Nu iti face probleme, o sa vezi ca o sa ajungi la CD-uri mai repede decat te astepti. Numai sa profiti repejor, pana nu le muta mama ta. Ca a mea a vazut ca ajung la ele si nu am apucat sa ma bucur decat vreo 3 zile de noile mele deprinderi, ca CD-urile au si disparut din raza mea vizuala, iar DVD-urile au ajuns pe rafturile de sus. Dar nu-i nimc, le vin eu de hac si alora, numai sa ma mai inalt si sa stau bine in picioare.
Daaa, stiu fetita din oglinda. Am si eu una, dar oare e aceeasi??? In schimb, aceeasi fetita din oglinda de la mine e si la mama pe telefon. Asa ca ma intreb: oare in cate locuri e fetita asta?...
Mda, multumesc pt pontul cu muzica din surse "lingurareshti". O sa insist, desi cand stam la masa nu prea merge muzica, cel putin nu muzica mea, aia saltareata, pe care o recunosc usor. Stiu ca in weekenduri cand mananc impreuna cu mama si daddy, avem swing ca fond sonor, dar in rest... Interesanta ideea cu cutiutele muzica. Ia sa investighez si eu si sa vad ce iese. Merci de idee.
Aaa, ziceai ca nu iti plac linguritele de silicon. Mda, nici mie. Bine ca s-a prins mama ca am insistat si pap si eu ca "big persons", cu lingurita de inox. La botez am primit una de argint, de prin anii 1800 si ceva, ia sa vad daca o conving pe mama sa o scoata la purtare. Dar tu cum bei apa? Canita Avent are cioc de silicon - brrr. Beau si nu prea, ca imi e sete, nu am ce face, dar tu cum te descurci. Mama a incercat si cu lingurita, dar ma plictisesc sa beau apa asa...
Acum ma duc sa ma culc, ca se pare ca am obosit. Am mancat un pranz imens, de pui cu morcov, bostan, gulie, ardei verde, zucchini si ce o mai fi fost pe acolo (nu stiu exact, ca era cam de nerecunoscut), am baut apa si apoi laptic de la sursa si sunt gata de odihna.
Astept raspuns cand ai timp. Te pup, Lisa.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

cecilia L spune:
Luy, cum poti sa spui ca nici nu simteai ca e ziua ta, pai frumoasa Maria si tati ce pazesc acolo?
Aaaaa legat de starile tale de rau, mamico i-a da o fuga la nenea dr, ca prea iti este rau si destul de des, iar Maria are nevoie de o mami sanatoasa....chiar te rog sa-ti faci putin timp pt tine(parca ma aud si eu cand iti spun tie....hihi cine vb???).......poate sti de ce iti este rau, atunci imi retrag cuvintele, important este sa nu stai asa. si un sfarsit de saptamana placut.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by luy
Buna seara, dragele mele, abia acum reusesc sa postez si eu, in sfarsit a adormit si Maria si pot sa leg si eu doua idei.
In primul si-n primul rand va multumesc din suflet pentru urari, sunt impresionata, n-am primit in nici un an atat de multe si-n atatea forme. Sunteti extraordinare, m-ati facut sa ma simt minunat
![]()
Draga mami de trandafirash, observ ca ai capatat obiceiuri de pensionar si te-ai postat la coada cu sacosa in asteptarea tortului, cu noaptea in cap. Practic tu ai inaugurat coada
I-ai suflat "onoarea" asta Andreei
, deh, ce sa-i faci ea avea de scris ditamai mesajul, asa ca postarea ei a aparut dupa urarea ta. Deci oficial, tu ai biletul de ordine cu nr.1
Aaaa, da' vad ca ati fost mai multe insomniace, acu' am vazut la ce ora ati postat... Nana
, Bee
( bine, la mamica de crocodil noctambul era de asteptat sa bantuie pe la ora aia
), ricea
( vad ca tu n-ai mai asteptat ca duamna C tortul si ai bagat repede un pahar de sampanie
); multumesc mult !
Adimercedes, sa zicem ca tu nu intri la capitolul insomniace, dat fiind ca esti pe un alt fus orar. Dar asta nu ma impiedica sa-ti trimit un pupic apasat. Si inca unul pentru minunata Lisa
Danuta, tie cum as putea sa-ti multumesc ? M-a impresionat pana la lacrimi melodia, in prima faza am vazut filmuletul fara sonor, ca dormea Maria, dar dupa ce s-a trezit l-am pus din nou si trebuie sa recunosc ca am dat apa la soricei. Iti multumesc mult pentru cadou, e minunat !
Multumiri multe pentru dedicatie, mandarinutza, mi-a placut tare melodia, n-o stiam.
Prisilica, ramonaiani
( da, abia astept sa ne revedem ), alina.clau
( ma bucur ca ai scris din nou dupa o lunga absenta, iar faptul ca ai facut-o cu ocazia zilei mele ma face sa ma simt foaaarte magulita
. Si sa mai stii ca Andra e o dulceatza
, prin urmare am schimbat poza din filmuletz cu una noua, care mi-a placut tare mult ), greyeras
, amar
( e o frumusete Oana ta, hmmmm, de ce ai tinut-o ascunsa pana acum ? ), Yaia
( ma alatur si eu marturisirii tale - si mie mi-e dor de Marunzika
si de Puppi
si recunosc ca as vrea sa scrie din nou )
Trimit mesajul asta asa, ca imi face figuri laptopul si mi-e teama sa nu-l pierd. Continui imediat.
Luy, fericita mamica deMaria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Luy,

Aaa, am vazut filmuletul pt ziua ta, cu pozele Mariei - SUPERB! Felicitari autoarei

Si am vazut ca si Maria are deprinderi carturaresti. Probabil ca stii, dar vroiam doar sa iti zic ca ziarele sunt f toxice pt bebelusi, ca sunt tiparite cu cerneala cu plumb si, in plus, cerneala se ia extrem de usor de pe hartie. Si e asa de simplu gustata la varsta asta. Revistele sunt oarecum mai ok, din cauza calitatii hartiei, dar cerneala tot cu plumb este. E ok sa se joace cu revistele, atata timp cat nu le "gusta". Dar sunt sigura ca stii deja asta

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

afibebe spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Buna dimineata,
M-am trezit la 6 sa titzileasca puiul si nu am mai putut adormi, asa ca am facut putina ordine, mai am sa bag aspiratorul si sa sterg pe jos, dar astept sa se trezeasca Cristi.
Apoi astept un nepot de la Baia Mare, care a venit la Ambasada SUA, iar dupa ce pleaca el tb sa fac bagajul, plecam la tara, maine petrecem, mamaia isi sarbatoreste iesirea la pensie(ma rog a iesit anul trecut dar fiind eu gravida a amanat pt anul asta) si mai este si ziua ei de nastere duminica, deci ne auzim duminica seara sau luni.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi
Cecilia, la multi ani bunicii tale.
Petrecere frumoasa.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

sim_stoian spune:
Neatza! Multumesc pentru . Stefan e in continuare f matinal, nu intelege ca mami bantuia asta-noapte pe net
.
Cecilia, drum bun si distractie placuta.
Am vazut ca s-au sesizat si adminii intre timp in ceea ce priveste reclama aia afurisita. Sper sa o repare, astfel incat sa se inchida pe bune si sa putem folosi butoanele.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

papanash spune:
io mai vreau o cafea, mai este ?
'neata !
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

papanash spune:
Mamici, de la ca varsta primesc picii la cresa ? vad ca voi ati vizitat ceva gradi, sunteti multumite de careva, vad ca locuri sunt fff putine.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Roxana_G spune:
Neata. Sunt un pachet de nervi. M-am certat cu bona infernal, iarasi de bani. Va povestesc eu mai incolo ca acum intru intr-o intalnire.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

alina.clau spune:
Roxanamultumim mult!Sper sa-i fie bine Andrutei!Oricum nu lucrez decat 6 ore pe zi si am tura de 8-14 sau 18-24,asa ca nu voi lipsi foarte mult!Cat despre problema Alexandrei,eu zic sa mai consulti un ORL-ist inainte sa-i scoti polipii.Daca vrei ma interesez de unul bun,doar sunt din sistem. :)
Luymii de .Sper sa mai pot posta cate un mesaj,tinand cont ca ma intorc la munci!!!!
Papanash la cresa se primesc de la cateva luni,cred ca de la 6 luni.
alina+ANDRA MARIA(26.08.2007)
POZE cu Andruta