Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 8

Dantje spune:
Buna buna
N-am mai intrat de mult pe la voi , nici nu stiu daca imi ajunge anul sa citesc ce ati scris , ati fost foarte harnicute.
Noi suntem bine, crestem , suntem foarte active.Am fost foarte prinsi in activitati mai mult sau mai putin frumoase, ne-am mutat , eu m-am ales cu o hernie de disc care mi-a dat de furca si inca nu s-a incheiat.
Am atasat pozici noi, cine doreste sa ne admire, suntem aici:
http://family.webshots.com/photo/2010292160102362195qpJGfK
revenim cu vesti
Dantje & Martijn & Hannah

Roxali spune:
Dani stiu fetele si o alta metoda,adica fara calciu.
Rox e superb in Sardenia si ce apa,dar si ce preturiiiiiiiiiiiiii.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

laviniaN spune:
LUY! sa fii sanatoasa,iubita si fericita alaturi de cei dragi tie.
ai adus multa bucurie in sufletele noastre asa ca meriti din plin aceste urari din partea noastra ,a fetelor de pe acest forum.
cu intarziere iti spunem si noi LA MULTI ANI!
LAVINIA & Miruna Antonia(5 sept 2007)
http://good-times.webshots.com/album/563237596XKGDWp

Roxali spune:
Dantje e o dulce fetita si pare mullt mai mare...ce coafura sicoasa.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

devylla spune:
Luy iti doresc din toata inima un sincer La multi ani!
Si ceva pentru tine
Jurnal de mogalneata-click login,user:septoct2007@yahoo.com ,parola o stiti.
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator
Sabina Y. si Erika(31 august 2007)

devylla spune:
Stau foarte rau cu timpul liber...defapt nici nu mai stiu ce inseamna timp pt mine.
Dupa munca stau ma ocup de Erika,dupa ce o culc de obicei ma apuc de gatit si apoi invatat si habar n-am cand se face 11-12 noaptea cand ma duc la culcare.
Mi-as dori sa pot intra mai des pe forum,citesc destul de rar,asa cat sa stiu ce mai faceti,sa fiu la curent cat de cat.
Erika e f energica,e isteata si pusa pe sotii tot timpul.Creste frumos si sunt tare multumita de evoluttia ei.
Eu am primit o oala pt bebei si am inceput sa pun bebelina pe ea.Deocamdata ne distram si ne minunam de ceea ce gasim prin ea.Am inceput s-o las fara scutec ca tot este cald,ii pun chilotei.
Intr-o zi am gasit-o plina de kk pe fatza,maini si bineinteles in gurita.Se stramba de mama focului.

ramonaiani spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Am atasat pozici noi, cine doreste sa ne admire, suntem aici:
http://family.webshots.com/photo/2010292160102362195qpJGfK
revenim cu vesti
Dantje & Martijn & Hannah
Oauu, ce par mare are Hannah! Pai eu nici n-am ce pieptana la Eliza, nu mai zic de clame si elastice de par

papanasha

ramonaiani spune:
Hei, se pare ca sunt prima in dimineatza asta. Asadar: pt toata lumea, pe alese chiar: cu si fara cofeina, instant, cu lapte si zahar sau neagra-neagra.
Tati s-a trezit la 5 azi, ca are de terminat un proiect si intalnirea cu domnii aia de la companiile care-i sponsorizeaza munca e in 10 zile.
Iar eu ... nu pot adormi de emotii. Azi ne vin vizitatorii
...
papanasha Eliza (06.09.07)

afibebe spune:
buna dimineata,
Ramona merci de .
Si noi ne-am trezit de la 6 fara ceva.
Cristi e tare matinal.
va doresc o zi minunata tuturor.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

cecilia L spune:
Buna dimineata,
M-am trezit la 6 sa titzileasca puiul si nu am mai putut adormi, asa ca am facut putina ordine, mai am sa bag aspiratorul si sa sterg pe jos, dar astept sa se trezeasca Cristi.
Apoi astept un nepot de la Baia Mare, care a venit la Ambasada SUA, iar dupa ce pleaca el tb sa fac bagajul, plecam la tara, maine petrecem, mamaia isi sarbatoreste iesirea la pensie(ma rog a iesit anul trecut dar fiind eu gravida a amanat pt anul asta) si mai este si ziua ei de nastere duminica, deci ne auzim duminica seara sau luni.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi