Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 10

carpatina spune:
quote:
Originally posted by papanash
ghighi ia lectii din carucior,
Argintul viu mai sta in carucior?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
quote:
Originally posted by bikmaria
TEODORA mea are la revizia de azi ,de 9 luni -75 cm ,9,4kg,6 dintisori si un pic de rosu in gat .
Auzi, lungimea aia sigur e cu minus?

Sa fiti sanatoase amandoua!

p.s. Auzi, nu ne dati si noua un dinte.. ca parca m-apuca ciuda...

=====================

sim_stoian spune:
Papanash, la cresa particulara primesc de la un an juma. Conditii erau, dar nu stiu cum va fi cu inscrierile si locurile, mai cercetez.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

carpatina spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Bernix,Degetica, nu te supara pe mine, dar tare bine seamana cu tati...cel putin asa vad eu.
bine rauuuuuu! (coane Fanica)

=====================

carpatina spune:
quote:
Originally posted by luy
Ma bag la nani, sunt rupta de oboseala, si inca ma mai resimt dupa ziua de ieri, cand mi-a fost rau-rau ( iarasi). Asa ca azi n-am petrecut, daca n-ati fi fost voi, parca nici n-as fi simtit ca a fost ziua mea.
Auzi mai Luy... da' tu chiar nu ai de gand sa mergi la doctor?

=====================

carpatina spune:
Dantjeeee... ce mare s-a facut dulcetica... ce fain ca are par mult si poti sa-i faci codite..
=====================

carpatina spune:
quote:
Originally posted by devylla
Luy iti doresc din toata inima un sincer La multi ani!
Si ceva pentru tine
lol...m-ai terminat cu egg sandwich-ul ala... mi-e o poftaaaaaaa... asa-mi trebuie daca ma uit in curtea altora...

=====================

prisi spune:
buna,
multumim tuturor pentru gandurile bune
Miru e binisor, nu mai face febra, petele au inceput sa paleasca, sper sa scapam cu bine si din asta , ieri si noi am fost la control la dr. Bogdan si a fost superficiala , nu mi-a placut deloc de ea
oricum cred ca tot de la Medicover sau de Alexandrescu am luat virusul, ca in alta parte nu am fost cu ea unde sa fie copii
Sabina merci pentru lamuriri, oricum dr. a zis ca e ori una ori alta , ori vreo reactie a unui virus enterocolitic, nu am plecat prea lamurita, dar ideea e ca mi-a zis ca oricare din ele ar fi trece relativ repede si ca nu pot interveni decat daca face febra sa ii dau antitermice
poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

carpatina spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Hei, se pare ca sunt prima in dimineatza asta. Asadar:pt toata lumea, pe alese chiar: cu si fara cofeina, instant, cu lapte si zahar sau neagra-neagra.Iar eu
... nu pot adormi de emotii. Azi ne vin vizitatorii
...
Merci de cafea.. pot sa iau doua de la inceput?

Io zic ca citesc cu atentie tot ce scrie fiecare dintre voi.. da' zau de-mi aduc aminte de vizitatorii ei. Cine sunt ei si de ce-ti dau emotii?
=====================