Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)
Raspunsuri - Pagina 11

carpatina spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
ziua ei de nastere duminica,
La multi ani! Sa va traiasca!
Drum bun si petrecere frumoasa!
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by bernix
Sa va arat acu si voua campul cu www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">maci
fotografiat week-end-ul trecut camd am fost la tara la bunicul meu. Si daca tot m-am apucat de unload, am mai pus si cateva www.flickr.com/photos/22336005@N05/2554483506/in/set-72157605291358063//" target="_blank">meclutze care pe mine ma termina de ras.
Sper ca si pe voi...
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007)
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
sunteti foarte frumosi bernix,iar degetica o scumpete de printesa,sa o tzuci toata de la mine

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

crishtina spune:
Luy cu intarziere, La multi ani si de la noi, sa fii fericita alaturi de Maria si sotul tau! Multa sanatate si tot atatea bucurii cate imparti si u celorlalti(adica multe)
Multumim si noi ca ne'ai inclus in filmulet...as fi vrut sa iti scriu sa ne schimbi si noua poza sa se vada mai bine fatza....dar esti ocupata cu atatea si e deja prea mult din partea mea. Multumim!
Noi am revenit din tara, ieri am ajuns cu cititul la zi...dar am fost plecata si nu am avut timp sa scriu. Si pe deasupra sunt tare racita, nu am fost asa nici cand a fost frigul mai mare iarna. Bine ca nu e si Robert, el a fost putin cand am venit din Ro...paracetamol si i'a trecut. Am luat si eu si sotul...si acu sa ne revenim. Si pe deasupra nu m'au ocolit rusii...ma ingrijoram ca is 9 luni si poate e ceva in neregula...uite ca nu a fost. Ma asteptam sa fie abundent....insa e f mic fluxul...a mai fost cineva in situatie? e ca de sfarsit asa...
Din Ro ce sa povestesc...a fost f obositor...cateva zile sa rezolvi cu toate...cu avionul la intoarcere Robert a fost f agitat...nu a vrut sa manance nimic in ziua aia...doar tzatzi...si de atunci nici acasa nu mai voia mancare...abia de 2 zile a inceput sa manance putintel...nici nu vreau sa ma gandesc cum era sa ma intorc singura...un chin. Ma bucur tare mult ca am fost, si'a vazut bunicii, strabunicii...alintat...plimbat...o fericire...nu a dormit ca acasa...insa noaptea dormea mai bine Si cam atat despre noi... ma bucur ca voi toate sunteti bine. Parca a venit vara si pe forum asa... sau mi se pare doar mie?
Crishtina & Robert
09.09.2007

carpatina spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
Ioana, Ioana, aici Lisa pe receptie!!!
Dar tu cum bei apa? Canita Avent are cioc de silicon - brrr. Beau si nu prea, ca imi e sete, nu am ce face, dar tu cum te descurci. Mama a incercat si cu lingurita, dar ma plictisesc sa beau apa asa...
Lisa, hai sa-ti zic repede - ca mami are multa treaba si nu pot sta la calculator prea mult....
La inceput am baut cu biberonul. Cu suzeta de latex, normal. Apoi am vrut sa beau din pahar, insa ma cam udam pe haine (as fi zis hainute, dar mamei nu-i plac diminutivele...

Gata, fug! Pe curand! Ioana
=====================

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Dantje
Buna buna
N-am mai intrat de mult pe la voi , nici nu stiu daca imi ajunge anul sa citesc ce ati scris , ati fost foarte harnicute.
Noi suntem bine, crestem , suntem foarte active.Am fost foarte prinsi in activitati mai mult sau mai putin frumoase, ne-am mutat , eu m-am ales cu o hernie de disc care mi-a dat de furca si inca nu s-a incheiat.
Am atasat pozici noi, cine doreste sa ne admire, suntem aici:
http://family.webshots.com/photo/2010292160102362195qpJGfK
revenim cu vesti
Dantje & Martijn & Hannah
vaiiiiiiiiiiii ce par carliontzat are frumusetea ta,vreau si eu asa la Ebonee :((
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

crishtina spune:
Aaaa Nana deci e cam o saptamana cat nu a vrut Robert sa manance...si eu i'am tot pregatit ambele mese diversificate si incercam de fiecare data...poate azi mananca...poate poate...si cand imi pierdeam rabdarea ma gandeam la tine...esti un exemplu in asta. Nu stiu daca as fi rezitat atata sa incerc si sa tot refuze. Esti o mama adevarata!
Si ma bucur inca de ceva...am mai slabit putin... Arat aproape ca inainte de sarcina...mai mai ceva sunci pe la spate...insa sunt multumita
Crishtina & Robert
09.09.2007

carpatina spune:
quote:
Originally posted by Roxana_G
Neata. Sunt un pachet de nervi. M-am certat cu bona infernal, iarasi de bani. Va povestesc eu mai incolo ca acum intru intr-o intalnire.
Au mai trecut nervii?
Pot sa zic "ti-am zis eu sa respiri repede ca nu se stie cat timp ai?" sau inca nu esti in the mood pentru glumele mele?

=====================

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxali
Dani stiu fetele si o alta metoda,adica fara calciu.
Rox e superb in Sardenia si ce apa,dar si ce preturiiiiiiiiiiiiii.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze
care,cu lamaie?

cam cata lamaie se pune la 1 litru de lapte?
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by ramonaiani
Hei, se pare ca sunt prima in dimineatza asta. Asadar:pt toata lumea, pe alese chiar: cu si fara cofeina, instant, cu lapte si zahar sau neagra-neagra.
Tati s-a trezit la 5 azi, ca are de terminat un proiect si intalnirea cu domnii aia de la companiile care-i sponsorizeaza munca e in 10 zile.
Iar eu... nu pot adormi de emotii. Azi ne vin vizitatorii
...
papanashaEliza (06.09.07)
multumesc de cafea

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

gabitz78 spune:
neatza.
carpatina - am ramas datoare cu un raspuns....la cunoasterea mediului le-a aratat niste poze cu animale si i-a intrebat care sunt salbatice; la matematica au facut multimi si corelatii intre ele; la educarea limbajului le-a arat o imagine si ei faca o poveste pe marginea acelei imagini.
multa sanatate micutilor bolnaviori.
am vazut poze frumoase de hannah - ce par lung are!vreau si eu la eliza!!!!
danielle02 - nu stiu sa-ti zic ce cantitate, ca eu nu fac cu 1 litru de lapte, dar storci lamaie pana se branzaste...te-am lamurit bustean, nu?
va pup dulce. ma cheama datoria.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/