Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (153)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

Ioana si Lisa, intra pe fir Ghighi .
eu am daramat de vreo 2 ori stativul cu DVD-uri, nu-i mare chestie, m-am plictisit deja de ele....va trimit o poza cu isprava mea de ieri, am reusit sa-i fac o bucurie lu' mami care credea ca ma ademeneste cu un biscuite sa stau cu ea in bucatarie.....cum am inceput sa bazai m-a dus in camera, ochisem eu ceva interesant acolo. mai am locuri mistoace-n sufragerie, cum iese mami 2 minute cum fac cate-o nazdravanie:
http://www.flickr.com/photos/23756759@N04/2555785296/

P.S. acum dorm. Mai devreme am vazut ca a disparut copacul preferat din balcon, trebuie sa-mi gasesc urgent alta jucarie verde. Va tin la curent cu ce mai descopar.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

am uitat sa zic, a zis ca vaccinul asta se face la 1 an

Benix super faine pozele si mocutele , cat despre bolile legate de plecarea mea la serv cred ca e doar coincidenta, se imbolnavesc si copii la care mamele sunt langa ei...m-am gandit si eu initial la asta, dar infectia urinara nu are nici o legatura cu lipsa mea, rosu in gat la fel, de papat papa mai bine cu mamaie decat cu mine pana sa se imbolnaveasca....lapticul il dau la fel ca atunci cand eram acasa, chiar mai des, nu cred ca e traumatizata de plecarea mea la job in asa fel incat sa se imbolnaveasca

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza.
carpatina - am ramas datoare cu un raspuns....la cunoasterea mediului le-a aratat niste poze cu animale si i-a intrebat care sunt salbatice; la matematica au facut multimi si corelatii intre ele; la educarea limbajului le-a arat o imagine si ei faca o poveste pe marginea acelei imagini.
multa sanatate micutilor bolnaviori.
am vazut poze frumoase de hannah - ce par lung are!vreau si eu la eliza!!!!
danielle02 - nu stiu sa-ti zic ce cantitate, ca eu nu fac cu 1 litru de lapte, dar storci lamaie pana se branzaste...te-am lamurit bustean, nu?
va pup dulce. ma cheama datoria.

gabi, mamica de stefan(13.07.2003) si eliza(28.10.2007)http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

am inteles,multumesc frumos
ma duc mai tarziu sa cumpar lamaie,incerc si cu asta sa vad cum iese,

_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

quote:
Originally posted by gabitz78

neatza.
danielle02 - nu stiu sa-ti zic ce cantitate, ca eu nu fac cu 1 litru de lapte, dar storci lamaie pana se branzaste...te-am lamurit bustean, nu?

Oricum, e o explicatie mai <normala> decat aia cu "faina cat cuprinde"..
p.s. si eu tot asa fac, storc pana se branzeste. Atunci cand laptele fierbe.

merci pentru ca mi-ai satisfacut curiozitatea.

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Danielle, e prea mult 1 litru de lapte, parerea mea. Eu faceam cam dintr-un sfert de litru, cu cateva picaturi de lamaie sau 2 lingurite de iaurt, pus tot asa, cand incepea sa fiarba laptele. Oricum nu mananca mai mult de 1 lingurita, la inceput.

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by papanash
Oricum nu mananca mai mult de 1 lingurita, la inceput.

Inseamna ca a mea a inceput ... pe la mijloc.. ca a mancat din prima aproape 50g de branza

=====================

Mergi la inceput

Sim, nu stiu pe unde ai vazut tu ca s-ar fi sesizat cineva sau/si ca ar lua masuri sa ceva... dar la mine n-a venit nimeni sa masoare

Sau o lasa pe luni ca acum e deja weekend?

=====================

Mergi la inceput

Christina, bine ati revenit! Cica e normal sa aiba o diminuare de apetit la schimbarea locului... o sa intre in curand in "normal"

Devyilla, te cred ca esti obosita, cam asa e si programul meu... eu am scos gatitul de pe lista.. si invatatul l-am trecut in zori - ca seara adorm cu capul pe carte...eu am (in iunie) doar examene finale la cursurile de limba (olandeza/franceza).. si nu-mi ia nimeni capul daca nu le iau.. insa io' trebuie sa le iau.. si sa le iau cu nota mare... orgoliul, ce sa fac..

=====================

Mergi la inceput

Annisio, iar esti in vacanta?

Ia sa ma duc eu la ale meue, ca tare sunt ciudoasa azi!

=====================

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by carpatina

Ia sa ma duc eu la ale meue, ca tare sunt ciudoasa azi!

=====================

nu esti 'ciudoasa'. ti-ai recuperat sacosa ?
eu inca 'sap' dupa inlocuitoare lu tanti mimi. am primit si o veste naspa, cica soacra-mea n-ar putea sa-si ia concediu in august cand trebuie sa plecam noi. am platit de mult biletele de avion, ori il luam si pe ghighi cu noi, ori il echipam si-l ducem la bunici, asta inseamna sa plec eu cu el cam cu o saptamana inainte, sa predau lectii de facut bibe, schimbat pampers, adormit atomicul si entertainment .....

Mergi la inceput