Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 19

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
Cred ca o sa ma bag si eu la concursul ala, dar mai intai sa vad daca gasesc o fotografie care sa se incadreze in cerinte.
Nana,Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
nana,chiar ma gandeam sa participi si tu la concurs,ai niste poze superbe iar tu arati precum o printzesa,
sa stii ca am vazut o barbye in magazin (printzesa islandei) si i-am zis fetei:uite-o pe nana

_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

gabitz78 spune:
la multi ani luy!muuulta sanatate si fericire alaturi de comorile tale.
sabina - pai vreau sa-l fac om de stiinta, d-aia ia toate premiile.
http://s170.photobucket.com/albums/u270/cgaby/eliza/

danielle02 spune:
ana sper din suflet ca sa vina rezultatele bune ptr tatal tau
papanash, multumesc
eu nu ma stresez nici cum de greutatea fetii,atata timp cat e ok si sanatoasa nu imi fac griji deloc,in schimb e inalta si asta completeaza si la greutate :D
nu am fost in oras,m-am inervat rau ca toate autobuzele astea erau cu scari si am asteptat atata in statie de m-am plictisit,
am fost pana la magazin si am cumparat una alta ptr fata,am facut o tura de parc si acu acasa la leneveala :D
alintata asta de Ebonee numai in bratze vrea,numai sa stea cu mine ca altfel e jale mare,
ma duc sa o buricesc ca ma trage de pantaloni,
_
pozici
Ebonee(02/10/2007)

carpatina spune:
Auzi mai danielle, aia cu aratatul borcanelor e din initiativa ta (ca sa nu mai stai sa-i spui pe limba ei ce mananca E, sau e ea cea care-ti cere sa ii arati?
Papanasho... io' credeam ca ai inceput sa cauti o alta tanti Mimi... nu o faci? Ca zau de merita sa te utupesti singura cu toate treburile..
Roxano, am pierdut telenovela... ce-au facut oamenii aia cu buteliile?
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

carpatina spune:
gabitz78, felicitari pentru succesul repurtat
zau ca sunt curioasa... cum suna intrebarile de cultura general pentru un copil de 5 ani. Imi zici si mie vreo 2-3? merci
=====================

afibebe spune:
quote:
Originally posted by Yaia
Si Tudor s-a trezit azi noapte de 2 ori, el care doarme legat... numai cand au iesit dintii se mai trezea sa pape tzitzi. Probabil a fost luna plina...
Si a inceput si el sa se bataie in 4 labe si sa se rdice de tot ce prinde. Dar e foarte instabil, iar in 4 labe, dupa batait, isi intinde picioarele si incepe sa tipe ca nu-i mai convine pozitia.
Intrebare: copii vostrii (cei care au dinti, fireste), isi scrasnesc dintii? Tudor parca ii cerceteaza, ii freaca pe cei de jos de cei de sus, parca ii ascute pt. un festin cu carne. Mi se pare ca deja si l-a crapat pe cel din stanga sus, dar nu o luati de buna, eu sunt o mama proaspata si stiti cum sunt astea, asa, mai stresate fara motiv...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
Poze
si Cristi scrasneste din dinti.
de obicei cand isi doreste ceva face asa si se si incordeaza.
in ceea ce preveste dintele spart,sunt sigura ca te-ai inselat.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

danielle02 spune:
quote:
Originally posted by carpatina
Auzi mai danielle, aia cu aratatul borcanelor e din initiativa ta (ca sa nu mai stai sa-i spui pe limba ei ce mananca E, sau e ea cea care-ti cere sa ii arati?
Papanasho... io' credeam ca ai inceput sa cauti o alta tanti Mimi... nu o faci? Ca zau de merita sa te utupesti singura cu toate treburile..
Roxano, am pierdut telenovela... ce-au facut oamenii aia cu buteliile?
=====================
eu am intrebat-o doar daca vrea sa vada ce fel de borcanele ii dau fetii si a zis ca da,si a zis ca de acum pot sa ii dau si lapte de vaca!!?? dar sa nu ii intrerup formula,
am vrut sa va intreb ceva:chiar se pun 10 pastile de calciu lactic la 1 litru de lapte?nu e prea mult?
_
pozici

Ebonee(02/10/2007)

Roxali spune:
Rox noi mergem cam in fiecare wekeend la mare,cu exceptia nuntilo,botezurilor etc...avem un camper(caravan) de 5 persoane si aprofitam...in august(luna italienilor de concediu) vom mrge la munte-Dolomiti
La mare e frumos peste tot,dar cu pitici poti face prea putin...era fff frumos ptr fata sa va duce-ti unde ai fos cu sotul L.Garda
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

afibebe spune:
Luy
sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele. si multi
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristi
sunt mare

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Adi, ce dulce Lisa cu rostogolitu! parca o vad, vaaaai, ce caraghioos! cred ca mori de ras!!!
Sa stii ca Gheorghe mananca demult cu lingrita de metal.
Sabina, da, ma distrez la maxim cu ea. Se amuza singura si se mai uita la mine din cand in cand si ma coopteaza si pe mine in jocul ei. Iar eu ma pun in 4 labe si uit de toate

Si stim sa batem din palme si sa facem cu mana pt "bye-bye"

Si da, papam f bine cu lingurita de metal. Si ca si Yaia, trebuie sa avem "entertainment" la masa. Si si asa, nu rezista in scaun prea mult. De obicei in brate la mine, dar azi a stat in fundulet pe masa, ca nu puteam s-o tin, se tot sucea si nu ii nimeream gurita. Asa ca a stat in fundulet pe masa, eu o tineam bine de bluzica, iar ea se amuza copios imitand un titirez si jucandu-se cu o soseta intr-o mana si cu o jucarie in cealalta. Inca nu am ajuns sa ii cant, dar nici departe nu sunt

Yaia, ce repertoriu ai?

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii