Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)
Raspunsuri - Pagina 20

carpatina spune:
quote:
Originally posted by danielle02
eu am intrebat-o doar daca vrea sa vada ce fel de borcanele ii dau fetii si a zis ca da,si a zis ca de acum pot sa ii dau si lapte de vaca!!?? dar sa nu ii intrerup formula,
am vrut sa va intreb ceva:chiar se pun 10 pastile de calciu lactic la 1 litru de lapte?nu e prea mult?
Eh, asa suna mai normal... Mi se parea straniu sa te "controleze la borcane". Si jignitor. Da' daca-i din initiativa ta, e OK.
Cat despre aparatori.. zic sa te conformezi, ti s-or fi parand tie inutile, dar.. <<paza buna trece primejdia rea>>
(de parca primejdia ar putea fi buna...)
Branza o poti face punand lamaie in laptele care fierbe...
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Roxali spune:
Era incomplet mesajul,dar nu am reusit sa-l modific...am probleme cu tastaura
Era incomplet mesajul...am probleme cu pc
Rox la L Garda sti f bine ca e Gardalan si Parcul Natura Viva cu zoo safari(te poti plimba cu masina printre animale) si o gradina botanica,dar binentels atractia principala Gardalandul...trebuie sa-mi spui ce preferi distractie sau doar mare
Nana sanatate piticului
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

Roxali spune:
La multi ani Luy si un
!
Danielle de ce te complici sa faci branzica nu gasesti branzica proaspata acolo???...aici sant o gramada.
Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 8ani
poze

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Sabina
tot pt ADI:)
wrap iti poti confectiona dintr-un material lung de aprox 5 metri, si latimea cam 70. La varsta asta nu mai trebuie sa fie elastic.
das cred ca gasesti si e cumparat
Sabina, osa caut in magazine, ca nu am timp de confectionat, plus ca nici masina de cusut nu am. Faza e ca la noi e rece deja, sunt 10-11*, si pe Lisa o imbrac mai grosut si parca sta cam inghesuita in carrier - am pus-o saptamana trecuta, cand a fost mai rece, dupa cateva saptamani (cand era cald si soare). Nu vreau sa ii fie incomod. De aceea prefer carutul. Ca ei ii place sa se intinda, isi scoate picoarele pe sus, se impinge de bara, isi scoate sosetele, se culca, se trezeste etc. Wrapul mi-ar fi f comod pt ca ar incapea in geanta. In plus, carrierul l-am primit cadou de la una din perechile de nasi ai lui Lisa si le-am promis ca il dam inapoi cand terminam cu el. Dar cred ca terminam mai repede decat preconizat, ca mie imi rupe umerii carrierul ala. Wrapul cum e pt spatele "purtatorului"?

Apropos, superba poza

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa
Povestea obtinerii sarcinii

carpatina spune:
Draga Lisa,
inca nu pot sa trag de CD-uri... sunt prea sus pentru mine.. aici deocamdata nu pot sa te "insotesc".. dar o sa tin minte ca e amuzant.
Sa mai verific lista:
- xilofon - done
- rostogolire pana la punctul ochit - done
- lingurita de metal - done - fooooarte buna. Oricum, mai am si nostalgia celei de melamina si mai mananc si cu ea. Alea de silicon nu mi-au placut niciodata
- facut cu mama by-bye - done... Imi place cel mai mult sa-i fac bye-bye fetitei care sta in oglinda mea. Ai si tu una?
De mancat insa eu mananc in scaun... cel putin cand sunt cu mama.. care e foarte stricta in privinta asta.. pe buni o mai pacalesc insa din cand in cand
- eu mananc cu fond sonor.. ca d'aia avem cutiutele muzicale...sigur, canta si "lingurarul".. si e foarte amuzat. Io' zic sa insisti.
Semnat, Ioana
=====================

carpatina spune:
quote:
Originally posted by adimercedes
In plus, carrierul l-am primit cadou de la una din perechile de nasi ai lui Lisa si le-am promis ca il dam inapoi cand terminam cu el.
Cum bre sa dai cadoul inapoi?

=====================

adimercedes spune:
Picio, concediu placut!!!!! Sa faceti multe poze, sa va distrati la maxim si sa va odihniti!
Pupam matrozul de-zulufat .
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
Lisa

carpatina spune:
Gata, o intind, ca s-a facut de capitoul nou si eu nu prea am vreme
=====================

Sabina spune:
:))
Adi, cauta pe net wrap din astea, la noi se gasec cu 135 de lei...cam 40 de euroi parca e asta, nu e putin deloc din pacate, dar...
Pentru spate e excelent, pentru ca se repartizeaza f bine greutatea cand esti asa infasurata.
si daca mai vine si iarna la voi, numa bine sta lipita de tine si invelita.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo

adimercedes spune:
quote:
Originally posted by carpatinaquote:
Originally posted by adimercedes
In plus, carrierul l-am primit cadou de la una din perechile de nasi ai lui Lisa si le-am promis ca il dam inapoi cand terminam cu el.
Cum bre sa dai cadoul inapoi?
=====================
Carpatina,

Lisa