Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (152)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by Sabina

Ana.....nu se poate! ma roig sa fie bine, Doamne ajuta!!

fetele, numai carpatina are forbbiden la poza? eu o vad perfect!
pliz, spuneti-mi, sa pot schimba linkul(o sui in alta parte)

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

deci nici eu nu vad, ma seaca la ficat reclama asta si imi blocheaza tot ce vreau sa postez, nici sa modific, nimic.....

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA11 spune:

LA MULTI ANI , LUY!!!!!!!! Sa ai parte de tot ce e mai bun in viata si de multe bucurii!!!!

andreea

http://community.webshots.com/user/andreeagogo

Mergi la inceput

Slippers, moralul ridicat face minuni, sa dea DD sa fie bine !

Fetelor ( Cecilia si Danielle ), felicitari pentru reviziile bune.

Carpatina, sa ne spui cum primeste trandafirasul humana 3.
Am primit si eu aseara pachetul, am comandat piureurile pe care nu le-am gasit la noi, cu bostan, combinatii cu spaghete, budinci si scutecele. Scutecele de baie sunt frumoase, culoarea portocaliu, asa cum ii place lui Ghighi, cand le-am desfacut aseara s-a si repezit la ele sa le pape In schimb scutecele de unica folosinta sunt naspa, hartie curata , sa nu comandati beauty baby

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi

Mergi la inceput

Despre noi: Cris mai are de ieri dintisorii de sus!! Cand vad ce repede trece timpul, ma gandesc ca maine-poimaine ma voi trezi ca deja pleaca noptile de acasa, si parca vad cum voi sta in bucatarie, fumand tigara de la tigara si asteptandu-l, sa soseasca sa-mi zica cum s-a distrat (asta dc va vrea sa-mi zica.....). Fetelor nu-mi vine sa cred ca e al meu, cand il vad asa mare!!!!!
Am primit o gramada de cadouri de la matusa din State, printre care si un Elmo. Lui Cris ii place tare mult, insa eu acum 20 min era sa fac infarct. Stateam si citeam topicul, cand aud in linistea asta mormantala: ,,Hi Christian! It's time for lunch! Christian likes smashed potatoes, and Elmo likes fruits! Let's eat!!....." Am, crezut ca mor de spaima! Era Elmo care era setat ca la ora 14 este pranzul!! Doamne, am zis ca sunt intr-un film de groaza!!! Ce sa mai o sa-l tin cat mai departe, sa nu mai am asa fiori!!!!!!!!

andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by carpatina

quote:

La multi ani draga Luy!!

Sabinescu, asta era mesajul pentru sarbatorita?
"403 - Forbidden"

Sau asta e pentru mine?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Si la mine la fel. Am zis sa nu ma bag eu repede sa vad ce i-ai trimis frumoasei Luy. Dar daca ai insistat.... acu' chiar sunt curioasa.

Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

pentru Luy!!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo

Mergi la inceput

Cat despre greutatea copiilor: NU VA MAI STRESATI ATAT!!!! Un copil de 1 an tb sa aiba intre 9 si 11 kg. Si eu sunt de parerea Sabinei, cu cat e mai gras cu atat se va misca mai greu! Are Cris o verisoara care are 13,5 kg la 1 an si o luna. Inca nu merge singurica si dc cade, acolo ramane ca nu se mai poate ridica. Deci, la 8 l - 8,5 kg mi se pare mai mult decat acceptabil!!!! Sunt curioasa ce greutate avea acel doctor care zicea ca-i prea putin 8,5 kg!!! Iar in parc am vazut o fetita care era obeza saraca si mama ei era tare mandra, ca i-ar fi zis dr ca are greutatea unui copil de 1,6 ani, iar fetita cred ca avea pana in 10 luni. Va zic ca-mi era mila de ea. Saraca nici nu se putea misca. Statea impietrita in leagan! Ma uitam la maicasa, era f mandra de cat de grasa era fisa, iar ea era f slabuta (mama copilului), incat abia m-am putut abtine sa o intreb: '' Dc tot credeti ca e mai sanatos sa fii asa, de ce nu puneti mana sa va mai ingrasati inca vreo 50 de kg?????"

andreea

Mergi la inceput

quote:

pentru Luy!!

ptr originalitate! Mi-a placut tare mult, desi nu era ptr mine.

Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!

Mergi la inceput

Dragalaselor, a inceput un nou concurs, cel de miresici. Gasiti detalii la 'generale'. am vazut ca aveti poze foarte frumoase, daca va inscrieti in concurs va urez mult succes !

Mergi la inceput

Cred ca o sa ma bag si eu la concursul ala, dar mai intai sa vad daca gasesc o fotografie care sa se incadreze in cerinte.

Mergi la inceput