Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 8
ina78 spune:
Buna dimineata!
E mai buna dupa 6 ore dormite intr-o noapte. Va multumesc mult pentr incurajari.
Andicu adica acele bubitze albe nu sint ... grave? Sa nu-i dau cu nimic? Eu si asa am rezerve ca-l spal prea rar pe fata - numai la baie si peste zi il sterg numai cu servetele umede. E ok? Merci mult ... in avans.
Cit despre Gabi ca e mic... sa-l vezi pe taica-su... Cind era mai mic... adica la 3-4 saptamini si-i spunea cineva ca e mic... spunea "este, abia acum trebuia sa se nasca ... de fapt peste... zile" ... acum... cind aude... spune " sa vedeti cum era acum 1 luna, 1-2 luni... " Crestem si noi... credem ca am depasit 5 kg... dar vedem saptamina viitoare. Facem 2 luni.
Florin-a cu lapticul deja am avut ceva "certuri" si cu suptul lui gabi... deja scazuse f tare cantitatea de lapte. Noroc cu Gabi ca m-a anuntat. Acum speram sa ne revenim. Facem o cura puternica cu ceai si niste granule.
Ei sa fie sanatosi... cu lapte supt, cu muls sau formula.
Doc si noi aveam planuri maretze azi... dar se pare ca ... vom fi mai rezervati. Cred ca parcul iese din program. Dar de iesit din casa trebuie sa iesim, ca de nu... avem scandal mare.
Nu stiti cind este spectacolul aviatic? Am merge in Mamaia... sau pe la Cazino.... sa vedem si noi ceva, sa papacim o inghetata.
Voi... care, unde?
Va pupam pe toti si toate...
eu - Ina si minunea noastra mica
eris spune:
Buna fetelor!Ce zi urata!Dar o sa-l iau pe pitic si cred ca mergem prin Real.
Ina sa nu renunti la alaptat.Eu alaptez si ii dau si formula de la nastere.Vreau sa-ti spun ca intai papa san si abia dupa formula,adica nu vrea el bibe pana nu papa san.De ceva timp a inceput sa manance foarte des 150-180 dupa ce a papat san.Inainte papa 90-120.Eu ma intreb oare am eu mai putin laptic sau e pt ca a crescut el si papa mai mult.Nu stiu dar o sa alaptez cat pot pt ca tare mi-e drag de el cand il vad cum papa san. fata si puisorul
Doc ce super!Iannisw nu a adormit niciodata singur.Pana acum vreo luna dormea plimbat prin casa in BRATE.Dar ce se gandeste maicasa: "Ia s-l pun eu pe pat la san"ce-i drept adormea dar acum vrea sa doarma numai in pat cu mine
Angiimi inchipui ce greu iti este cand vezi puiutul cu bubitele alea.Dar Stelatopia face minuni.Eu il dau pe Iannis pe fata in fiecare seara dupa baita.
Voiam sa va intreb ce creme pt soare folositi?Eu am luat Mustela 50 sper sa fie buna.
Adriana ce face printesica.A mai trecut pojarelul? Intr-adevar la noi nu era pojarel era intoxicatie de la ceva ce a papat mami.Iannis pe Bianca
Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)
http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family
andicu spune:
Ina, mie mi-a zis dr sa nu le fac nimic ca or sa treaca de la sine.Eu il stergeam cu compresa sterila cu ser fiziologic, nu il spalam pe fata cu apa normala, sau cu apa fiarta si racita, asta in primele 2-3 luni max, apoi il stergeam doar la ochisori cu ser fiziologic.
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
creem spune:
Buna, fetele!
Vad ca vorbiti de bubite...pe fata am avut si noi...multicele si urate...dar au trecut de la sine. Acum, insa, i-au aparut pe picioruse doua pete mai rugoase si cam rosii, una mai mare, una mai mica....hmmmm, arata ca o eczema cumva. La medic o sa ajungem spre sfarsitul saptamanii...ma gandeam sa ii dau cu ceva...dar nici nu i-as da cu orice (cred ca sunt ambigua).
Noi am iesit azi afara..mai intai la cazino, apoi prin parcul din tomis II, binenteles ca eram singurii cu carutul....ca doar ploua! dar in casa e o maraita nonstop, afara se mai potoleste.
Pe la noi mai naste cineva? Ne pregatim pampoanele de galerie?
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
andicu spune:
Creem, sa nu fie vreo alergie de la ceva; a mancat ceva nou ? sau poate a ciupit-o ceva si a facut alergie...stiu ca asa se manifesta. Am vazut si la finuta mea, de Pasti, dar la ea s-a intins intr-o clipa pe coapse si burtica,gat,etc..am sunat-o pe dr mea si ne=a trimis de urgenta la Homeomed, e pe Lapusneanu, exact langa cab Dr Sima si Blacioti, cum te duci spre Gara, mai sus de semaforul de la Trocadero. E non-stop si au medic pediatru de garda- astea-s valabile pt toate fetele care au urgente cu copiii si le e teama de Urgenta Spit Jud.
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
abibrinza spune:
Buna seara!
Madaluta, la multi ani!Cum mai stai cu timpul caci la mine s-a redus drastic?
Ina, eu am inceput sa mananc cate o ceapa mica in fiecare zi si mi-a revenit lapticul.
Creem, mai bine o vede un doctor pana sa-i dai cu ceva.I se poate agrava daca nu se potriveste crema cu care ai dat-o.
Mai este cineva care a avut icter prelungit la bebe?Imi spuneti si mie doza de fenobarbital care ati dat-o?Eu sunt in ceata.Doc de familie ia dat 10mg pe zi, nu i-a trecut si acum pediatra zice ca i-am dat o doza infima.Abia astept sa ma intalnesc marti cu dansa sa vedem ce ne mai zice.
Noapte buna,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
Tinna S. spune:
Salut fetelor!
...nu va suparati pe mine ca intru mai rarutz, da' sunt prinsa rau de tot saptamanile astea, nu-mi vad capul!
In primul rand, chiar cu intarziere, La multi ani fericiti Madaluta!
Fetelor vad ca vorbiti de bubite pe fetisoara, si Luca al meu inca mai are desi mai are un pic si face 4 luni... Cand ii apar cand ii dispar... si sunt asa ca niste cosuri... Nu'sh ce sa zic, dr mi-a zis ca vor trece pana la urma...
Creem vezi ca petele rugoase pe piele pot fi semn de dermatita atopica... Cel mai bine du-o la dr...
Arabela, ambii copii ai mei au avut icter prelungit...a fost forma aia de icter data de laptele matern... La Andrei m-am stresat mai tare pe tema asta, si dupa o luna si ceva de viata, cand el tot mai avea icter, i-am dat 3 zile cate putin fenobarbital seara (din pacate nu mai stiu doza) si i-a trecut. A, si i-am facut si o echo abdominala ca sa elimin orice suspiciune de malformatie a ficatului.
Acum la al doilea bebe am fost mai relaxata, si el a avut icter prelungit, dar nu i-am dat nimic si tot i-a trecut pana la urma. Totul e ca icterul sa nu fie f intens (sau sa creasca in intensitate). Daca mai are doar putin (de exemplu bilirubina din albul ochilor se elimina mai greu), nu e nici o problema.
Pup toate fetele,
Tinna , mami de doua minuni, Alexandru Luca (14 feb. 2008) si Andrei Florin (1 ian. 2001)
Poze Luca la botez NEW
www.flickr.com/photos/21493362@N02/sets/" target="_blank">Poze cu iubirile mele
Povestea nasterii lui Andrei
Povestea nasterii lui Luca
bavi spune:
neata fetelor!
ajutati ma si pe mine daca puteti.
am dureri de cap foarte mari.nu stiu ce sa mai fac, am luat paracetamol, frectii cu carmol dar nimic. la urgenta nu imi fac nimic imi spune sa merg acasa si sa stau linistita in pat dar pina cand? voi ati avut asa dureri? ce ati facut? nici macar nu stiu unde sa merg.
creem spune:
Azi am fost la analize cu fata..i-a luat sange din degetel, si cand vin rezultatele mergem si la dr. O sa ii arat atunci si petele alea.
Andicu...multumesc de info...stiu unde e homeomed..ca eu sunt la dr. blacioti inscrisa, si lucreaza si ea acolo.
Poze Maria Sofia
denise1301 spune:
quote:
Originally posted by creem
Azi am fost la analize cu fata..i-a luat sange din degetel, si cand vin rezultatele mergem si la dr. O sa ii arat atunci si petele alea.
Andicu...multumesc de info...stiu unde e homeomed..ca eu sunt la dr. blacioti inscrisa, si lucreaza si ea acolo.
Poze Maria Sofia
Creem unde ati facut analizele? Si cum s-au comportat asistentele? A fost greu? La un moment dat a fost vorba si la noi de facut analize dar mi-a fost frica sa o duc sa o intepe cine stie cum.