Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 9
madaluta spune:
quote:
Originally posted by denise1301quote:
Originally posted by creem
Azi am fost la analize cu fata..i-a luat sange din degetel, si cand vin rezultatele mergem si la dr. O sa ii arat atunci si petele alea.
Andicu...multumesc de info...stiu unde e homeomed..ca eu sunt la dr. blacioti inscrisa, si lucreaza si ea acolo.
Ecaterina o mamica fericita de MARIA SOFIA (7.11.2007) cu (26.05.2008)
Poze Maria Sofia
Creem unde ati facut analizele? Si cum s-au comportat asistentele? A fost greu? La un moment dat a fost vorba si la noi de facut analize dar mi-a fost frica sa o duc sa o intepe cine stie cum.
Mamy von Jasmin
noi i-am luat analize lui darius si din deget( biotest) si din vena(NPA), dar l-au chinuit mai mult la cele din deget pt k a trebuit sa-i scoata o cantitae destul de mare din sange si tot ii strangeau degetelul si el plangea de mama focului...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
andicu:am fost in Kaufland si nu am gasit Crosi.Aveau doar niste incaltari pentru apa, dar aia sunt grei intr-adevar.Eu ma refeream la sandalute din alea de cauciuc .inchise in fata si cu bareta la spate...Mi se par superusori si comozi, dar nu gasesc asa mici( 23)
quote:
Madaluta, la multi ani!Cum mai stai cu timpul caci la mine s-a redus drastic?
abibrinza: cu timpul stau relativ bine, caci este mama soacra la mine si numai ea se ocupa de darius,curatenie si mancare..
sa vadem din w-end incolo cand va pleca ....dar tot de atunci ii voi face si lui darius detasarea la tzara la parintii mei...
andicu spune:
Mada, am incurcat eu borcanele! scuze! asa am primit si noi, d'aia de apa, de-aia mi se pareau mie grei.. Crosi am vazut numai pt copii mai mari, noi ne-am luat de la Metro, acum vreo 2 luni, dar habar n-aveam ca aia sunt Crosii, stiam ca e lumea innebunita dupa ei si merg la plaja.
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
creem spune:
quote:
Originally posted by denise1301quote:
Originally posted by creem
Azi am fost la analize cu fata..i-a luat sange din degetel, si cand vin rezultatele mergem si la dr. O sa ii arat atunci si petele alea.
Andicu...multumesc de info...stiu unde e homeomed..ca eu sunt la dr. blacioti inscrisa, si lucreaza si ea acolo.
Poze Maria Sofia
Creem unde ati facut analizele? Si cum s-au comportat asistentele? A fost greu? La un moment dat a fost vorba si la noi de facut analize dar mi-a fost frica sa o duc sa o intepe cine stie cum.
Mamy von Jasmin
La medicover am fost si a fost super! I-a luat din degetel si nici n-a simtit intepatura...a marait spre sfarsit ca se plictisise, cred, si o tineam si eu cam strans
Poze Maria Sofia
madaluta spune:
noi plecam acum in parc la Pititci..cine mai vine?
creem spune:
quote:
Originally posted by bavi
neata fetelor!
ajutati ma si pe mine daca puteti.
am dureri de cap foarte mari.nu stiu ce sa mai fac, am luat paracetamol, frectii cu carmol dar nimic. la urgenta nu imi fac nimic imi spune sa merg acasa si sa stau linistita in pat dar pina cand? voi ati avut asa dureri? ce ati facut? nici macar nu stiu unde sa merg.
bavi
Bavi..si eu aveam dureri mari de cap, mai ales la inceputul sarcinii. Paracetamol simplu (nu sinus), comprese cu apa rece pe frunte si la ceafa si masaj la frunte si la ceafa. La un moment dat am apelat si la un altfel de terapie (reiki) pentru ca mi-era si foarte rau...nu puteam manca nimic si vomam tot ce bagam in gura.
Poze Maria Sofia
florin-a spune:
Fetele da puneti si voi o poza cu incaltarile astea Crosi...ca io prima data aud si sa vad si eu cum arata..macar sa stiu dp ce sa uit !
Pupici
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by florin-a
Fetele da puneti si voi o poza cu incaltarile astea Crosi...ca io prima data aud si sa vad si eu cum arata..macar sa stiu dp ce sa uit !
Pupici
Asa creste veverita mea
http://www.crocs.com/#3
Incearca sa fie chiar de la firma crocs...imitatiile sunt destul de incomode...
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
bavi spune:
neata! merci mult de sfat am sa incerc.azi ma simt bine dar merg si la un neuro.Mi e teama sa nu iau prea multe pastile dar mi au zis ca am voie 3 pe zi maxim.doar paracetamol.
Miine dimineata merg la 4d. abia astept...
Ontica Camelia spune:
Salut!
Crosi am vazut la Leonardo (Tom Mall).
De aseara Teodora a inceput sa faca 2-3 pasi singurica, problema este cand cade in funduletz in mijlocul camerei si nu se poate ridica. Noi o puneam pe langa pat, mobila, dar ea dorea altceva, asa ca ne-a facut surpriza si a plecat de nu stiam cum s-o prindem sa nu cada.
poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi
Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)
www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator