Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 10
ege spune:
bavi,multa sanatate!tinem pumnii pt 4d si asteptam vesti.
ege a racit,azi noapte a fost alba.din cauza nasucului nu a dormit pana la 4 dim.sunt terminatanu va spun ca a vrut decat in brate.am fost la dr dumbrava se pare ca e mai mult nasucul si mai putin gatul.sper sa se refaca repede.
cami,felicitari teodorei pt primii pasi.
ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
AngeliquedeS spune:
De ieri ne-am diversificat
Ia uitati aici cum lipaie Pupicu supita si ii place: http://www.youtube.com/watch?v=uk8ykCwkNSo&feature=user
Si uitati aici cum papa morcovelul - si nu ii place http://www.youtube.com/watch?v=3YtQKa8NCyk
Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)
Inimioara mea
Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi
noi 2, poze, luni de miere...
Adryana_4u spune:
eu intru sa scriu mai mult cand am vesti...ei, uite ca am 2 vesti:
1 - ieri i-am pus si noi cercei Biancai..saracuta ce s-a mai speriat de pistol, dar acum e si ea o domnisoara frumoasa foc...
2 - s-a intors azi bibi pentru prima data singura de pe spate pe burta (inapoi nu a mai putut).Inainte de baie,a stat pe patul mare si s-a jucat cu jucarelele,iar cand ma pregateam pt. baita,ii puneam jucariile in patut,si ,va dati seama,intr-o fractiune de secunda cat am luat eu o papusica de langa ea si m-am intors de am pus-o in patut, cand mi-am intors privirea,ea era pe burta..initial m-am speriat,apoi m-am bucurat,am luat-o in brate si fuga cu ea in bucatarie,s-o laud la soacra-mea...apoi am venit si cu soacra-mea in dormitor si am pus-o iarasi pe Bianca in pat..iar ea, nici una, nici doua BiLDiBiC,iarasi pe burta....ce mai? gata, suntem mari..urmeaza statul in fund..ca si-asa, oricum sta mai mult cu gatul incordat si cu capul ridicat,incearca sa se ridice in fund...din cauza asta nici in carut nu prea mai vrea, ca vrea numai sus...
Va pup
ps: ce dulceata este PUPI, cum mananca el acolo,iti vine sa-l mananci cu totul..
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
sinzi_ana spune:
Ma bag si eu putin aici:
Angelique, super filmuletele!!!!! Ce repede a mancat supita si ce haios se stramba la morcov!!!!! Mi se face si mie dor de un bebe...imi aduc aminte ce se mai stramba si David la noutati
Am retinut, faci supe bune!!!
Andicu, si Filip e scump foc...si pare pus mereu pe shotii!!!!
“One test of the correctness of educational procedure is the happiness of the child.
Sinzi, Radu si David psihologul
: varsta, poze, Disneyland 2008
Mami si tati
Mokika spune:
Angi - e mortal Pupi! imi venea sa intind mana si sa il ciup de obrajani! FELICITARI pentru diversificare! A! si tati e mortal cum face galerie!
Mokika - mami de Crina (11 ani) si Theodor (9 luni)
www.flickr.com/photos/12207142@N08/page2/" target="_blank">poze
mav spune:
Angi, multumim ca ne-ai impartasit aceste momente pretioase! Doamne, cat a crescut baietelul vostru si ce frumos s-a facut!!! A fost adorabil la prima lui masa cu supica!
...Iar cu legumele pasate... mai asteptati si voi cateva zile (timp in care dati-i supa). Nu va grabiti, ca aveti timp!
20+
Mami de Sebi (04.02.2004)
www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)
andicu spune:
Salutare!
Angi, felicitari! ce mari sunteti! ati trecut in urmatoare etapa:diversificarea! Pupinelul e un scump!! si ce bine inghite din lingurita!! bravo! Va dorim sa papati bine si de toate!!
Mi-aduc si eu aminte cum a fost la prima lui masa de morcov( eu i-am dat intai suc), l-am filmat si noi atunci, si tot asa dadea din maini, de jumate l-am dat pe el!
Fisun, de-aia nu v-am vazut eu in ultima vreme? sau ati fost plecate? sanatate lui Ege! si noi sfornaim un pic de vreo 3 zile, dar doar un pic!
Sanzi_ana, multumim!
Si mai FELICITAM pe bebelina Teodora a Cameliei pt primii pasi si pe Biencuta de Adryana pt primele rostogoliri!!
Noi va anuntam ca Filip a trecut la un nou fel de mancare: degustare de boabe ale lui Less din castron l-am prins intr-o secunda, trantit in fata castronelului, cu mana ii arunca lui Less boabe, si cu cealalta baga in gura! nu stiu cum i le-am luat, l-am sters, am zis cah! el era f mirat ca nu-l las! si acum numai acolo trage, ma ia de mana si ma duce ori la Less ori la castronul ei. Nu mai zic ca se ridica tinandu-se de ea si ce-o mai jumuleste, si asta sta, ii si place! mai naspa e ca stau cu servetele dezinfectante dupa el, dar n-am cum sa-l opresc! ...mama moare!
Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)
Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi
docdecap spune:
salut!
Bianca, felicitari pentru rostogolire, si Teodora pentru primii pasi singurica!
am vazut poze noi cu Bianca, taaare draguta este!! si tati mandru, da' cam seamana cu mami puiu' mic!
Ege, am vazut si poze cu voi, frumusica tare printesa!
Andicu, diversificare la greu!! oricum in patru labe sta, asa ca (,) castronul cred si eu ca e tentant!! pt. baiat!
Bavi, cum fu la eco?
fetele , de la Denise via eu am un port-bebe pentru un bebelus pana in 7 kg, deci primele 3-4 luni, cereti si se va da . e bleu-marin cu portocaliu, fas, tine copilul strans. sa-i mai fac reclama?
noi suntem bine, azi-noapte am dormit cu paturica pt. ca am spalat sacul de dormit, asa ca la 5 mami a trebuit sa-si dea pe spate odorul care ramasese placintica pe burta si obosise... cu ocazia asta am si mancat (ca de 2 saptamani am scos si ultima masa de noapte, ma rog, de zori-de-zi) si apoi am dormit amandoi pana la 10 asa bine eeee...
am cumparat azi bilete pentru spectacol lacul lebedelor cu baletul moscova-kiev, e lunea viitoare la casa de cultura, am pus-o pe mama de baby-sitter, pana nu pleaca. Abia astept sa ma duc, am o rochita noua si vreau sa ma dau in stamba. sunt o doamna, ce...
a propos, roxx, vrei ceva din Romania? ca pe 3 iulie mama iara pleaca la tong-yeong in delegatie, sa faca de mancare la barbat si sa se plictiseasca pe acolo peste zi, seara poate doar plimbari.
nu mai stiu ce vroiam sa zic... poate-mi aduc aminte!
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
docdecap spune:
hi-hi-hi, La Multi Ani Angi,
don't forget, LIFE BEGINS AT 30!!!
pupici de la Serban, ca ma tot intreaba de tine si de Pupi
Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete
ioana_p76 spune:
Kris LA MULTI ANI!!
Iti doresc sa ai parte mereu numai de fericire si bucurii alaturi de familia ta!
Multi pentru tine si Pupi, care e un scump!
Ioana -the new me!
animalutele mele iubite
www.petitiononline.com/legemame/petition.html" target="_blank">SEMNEAZA SI TU petitia pentru legea mamelor!
HAI ROMANIA!