Gravidute si mamici de Constanta (25)
Raspunsuri - Pagina 11
bavi spune:
Neata fetele! Am fost la echo si a fost tare bine! am aflat in sfirsit ca o sa avem un baietel, are 456g, e bine sanatos pina acum.
FISUN sanatate multa
ANGI felicitari pt diversificare PUPI e adorabil.
toate cele bune si celorlalte si multi pupici BB-ilor 

dear_bambie spune:

LA MULTI ANI, ANGI!!! Iti doresc din suflet sa fii sanatoasa, fericita, iubita, sa ai cea mai frumoasa aniversare, sa ti se indeplineasca toate dorintele, visele, idealurile si tot ce e mai bun si mai frumos pe aceasta lume sa iti apartina. 

aniversare casatorie; asteptand o minune;
"Nu rupe firul unei prietenii, caci chiar daca il legi din nou, nodul ramane..."
madaluta spune:
Angi:
La multi ani sanatosi, fericiti cu multe bucurii si cu o surioara pentru Viktor![]()

Felicitari pentru diversificare... nebunia abia de-acum incepe...
Andicu: N-am stiut k si mancarea de catel e foarte buna...darius a incercat-o doar pe cea de pisica, intr-o vizita la niste prieteni....
bavi: felicitari pentru baitel..sa fiti sanatosi cu totii!o sa va trec in listuta...
adryana: felicitari pentru progreseleBiancai..aveti fata mare, ce mai...
Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)
madaluta spune:
Daca aveti cumva chef de cumapraturi de la firme pe care noi nu le avem in c-ta o puteti face aici:http://babystuff.nextvision.ro/cat/cum-comand..
sper sa nu fie considerata reclama ..
ina78 spune:
Angi 

Multa sanatate si indeplinirea tuturor dorintelor.
Bun venit in clubul tinerelor mamici de 30... Se spune ca de acum inainte vine partea frumoasa... eu o astept...
Doc nu-i asa ca te simti "coapta"? ![]()
In legatura cu diversificarea lui Pupi... a savurat filmuletele. E un dulcic. Ca si mami lui.
Pupam si mamica mindra de d-soara frumoasa. Pe Adriana. Si o asteptam la convocari in parc.
Andicu vad ca acum nu mai are nici bubitze albe. Multumim ptr sfat.
Mai vin cu o intrebare: ar trebui sa-i dau cu crema de protectie? Daca da... de care... 
Camelia sa-ti traisca printesica ... plimbareata. De acum incepe dansul, nu?
Voi ati folosit ham... sau cum se numeste acela de tinut copilasii la primii pasi? Dar premergator?
Bavi sa-ti traiasca mica putzulica. sa se nasca sanatos si la termen.
Si as mai scrie... dar a inceput scinceala... se trezeste.
Noi ieri am facut 2 luni (inca o data la multi ani printesei de Yannia) si am petrecut cu niste prieteni dragi. Iar astazi am facut vaccinul. Si am emotii legate de manifestari.
Desi ne-am luat niste granule - Thuya -homeop. si supozitoare Paracetamol).
Oare e bine sa-i tin programul normal? Cu plimbareli? Sau sa-l tin mai mult in casa?
Fuuuuuuugggg... revin...
Pupacim mult.
eu - Ina si minunea noastra mica
madaluta spune:
Ina: La multi ani pentru cele 2 lunisoare...ati crescut ce mai....
Acum sa-ti raspund pe cat stiu intrebarilor tale:
- da, trebuie sa folosesti crema de protectie solara cu factor de protectie 50.Vezi k este deschis un subiect la parintii intreaba...
noi am folosit anul trecut Niveea.Anul asta inca nu ne-am decis ce sa luam, dar deocamdata o mai folosim pe cea de anul trecut( pana va expira)
-Premergator am avut dar nu l-am folosit.Darius nici nu voia sa-l vada....m-am bucurat pe de o parte pentru k nu e tocmai indicat.Oricum daca vrei sa il folosesti sa nu o faci inainte de a se tine bb pe picioare, singur.
- si ham am avut si l-am folosit foarte putin tot datoritapretentiilor lui D.II place libertate..nu i-a placut niciodata sa stea inchis, incorsetat, legat...
- nu am scimbat in niciun fel programul dupa vaccin, dar nici n-am avut reactii adverse, chair fara sa-i administram tratament.Sper sa nu aveti nici voi. Ati facut Infanrixul, nu?Cat mai costa, pentru k si noi mai avem 3 saptamani si trebuia sa-0l facem....
ege spune:
bavi,felicitari pt baietel!sa fiti sanatosi si sa duci sarcina cu bine pana la termen.
ina,la multi ani pt cele 2 luni.ce a fost mai greu a trecut![]()
docdecap,multumim mult pt complimente![]()
mav,tu ai aflat ce o sa ai?eu abia pe 19 merg la echo,pana atunci continui sa cred ca e tot fetitza.
pupici
ege
21 sapt si
arzu ege (30.09.2005)
http://community.webshots.com/user/arzuege
BraveGirl spune:
Buna fetele! Am si eu o intrebare la voi: stiti cumva unde in Constanta pot face gimnastica pt gravide?
Multumesc
==========
Corina
15+
My baby
Albumul meu
Adryana_4u spune:
multumim frumos pentru aprecieri, doc, ina, mada....
noi, nu prea reusim sa stam mult pe net, ca sa vedem unde si cand va mai intalniti, cu toate ca mi-ar face mare placere sa va mai vad...
insa..2 probleme ; 1 - nu stiu cand va vedeti voi, si 2 - fata mea nu mai sta in carut, plange si sa o iau in brate pe distante lungi...imi rupe mainile, deci noi iesim in parc numai cand e tati liber, ca ne duce cu masina...in rest, doar prin cartier in brate...asta e...
LA MULTI ANI, ANGI!!!!
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2516391401/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca
Adryana_4u spune:
aaa....si am pus poze noi...
ce zici , doc? seamana cu mine? asa frumoasa sunt eu?![]()
Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca