Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madaluta merci ptr raspunsuri. Vad ca nu avem febra, parca e ceva mai adormit. Sau imi pare mie ... VAccinul a fost 265 ron parca sau 275 ron... ceva de genul. Si il au la cabinet - la Dr Sima.

Ege multumim la fel.
Stiu ca Mav a mers la DR Ciufu si la Dr Lutescu. O sa-ti dea ea detalii. Noi la Dr Ciufu l-am vazut tot cam la jumatatea sarcinii.

Adriana nu stii ca bebeii si copii isi depasesc parintii... Deci e mai frumoasa galusca.
La ce biserica ati facut botezul? Arata bine ... cazanul.

BraveGirl imi pare rau ... nu stiu sa-ti raspund.

Poate daca stiam acum nu eram cit un munte.
Ieri... stiti ce am patit? Mi s-a spus ca sint gravida. Sa mor... Asa ca sint intr-o depresieeeeeeeee ... mare, eu si kg mele...... muuuulteeeeeee. Mi-am cumparat cite o ciocolata din fiecare fel - dintr-o alimentara si ma tratez.

Va pupacim .. astazi se cunoaste ca l-am avut pe bunicul al plimbarit.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, va multumesc din tot sufletul pt urari!!

Adryana, la un port bebe te-ai gandit? nici Pupi nu mai gusta caruciorul...

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Multumim pentru urari!

Angeliques La multi ani si fericire alaturi de cei dragi! Superb micul Pupi, succes la diversificare, se stramba la morcov da' manca.
Ina noi am folosit premergatorul de la 7 luni, depinde si de copil daca-l accepta sau nu.
Bavi felicitari pentru baietel. Sarcina usoara!

O seara buna!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eris spune:

Salut fetele cred k sunt singura pe aici la ora asta dar am stat sa pun poze noi cu Iannis k ma chinuiam de o saptamana. Sper sa va uitati si la pozele noastre si sa va placa vedeti pozele aici: http://www.flickr.com/photos/27675080@N08/

Mada mami de Iannis Cristian(17.01.2008)

http://community.webshots.com/album/562202159zAAsCa?vhost=community&start=24
http://family.webshots.com/album/561183310PuJpdG?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Eris, sunteti superbi! Ce dolofan s-a facut Iannis!!!!!!!!!

Mada, Kris, inca o data LA MULTI ANI CU SANATATE, DRAGOSTE SI BUCURII!

Ege, eu am mai scris ca am tot baiat (mi-a spus dr Ciufu de la 12s). As fi vrut sa fac morfo-fetala de trim. II la dr Ciufu, dar am uitat sa-mi fac programare si acum e tarziu... Asa ca ramane sa merg doar la dr Lutescu, am programare peste 2 sapt. Sper ca totul e ok. Cam am contractii.... si dureri de spate... da'... cu Dzeu inainte!

Corina, la un moment dat vazusem ca-s cursuri de Lamaze la Provita si gasisem eu ceva particular, cabinet/clinica.... nu mai stiu ce era, pe Bdul Mamaia, langa Sp. Militar... unde o gravida putea avea antrenor personal. Dar... a trecut ceva timp si nu mai stiu daca mai sunt valabile informatiile.
Ca idee, cred ca poti intreba la Iaki (nu stiu daca am scris bine), in Mamaia!

Yannia, vezi ca ti-am trimis un PM acum cateva zile!

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Am uitat: pai Moni, tu pui intrebari d-astea pe forum? La nasicu' mic nu te gandesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

helau!
angi, la multi ani, multa sanatate si numai bucurii!
pupi e bestial! cum papa el supica...si morcovelul
doc, multumesc frumos ca te-ai gandit la mine. acum nu-mi vine nik in minte...dar ma gandesc.
bavi, felicitari pt baietel
ina, la multe lunite inainte!
adryana, felicitari pt rostogoliri... fata frumoasa
eris, frumos foc iannis

cateva poze noi

ne votati si pe noi aici? http://www .nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3102 (fara spatii dupa www si ro) multumim frumos.

_

Roxana , mami de bubu Luca Teodor (05.12.2007)

Cum creste
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

Ina, botezul l-am facut la biserica de la Dacia, nu stiu exact cum se numeste, pe tomis, cum urci dinspre dacia spre spital, e imediat pe stanga
Ange, da, avem marsupiu, insa este de-ala in care bebe sta numai cu fata la mine...deci...tot nu-i convine, ca nu vede lumea....dar macar in ala mai sta cat-de-cat
pup fetele si bebicii

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

ege:baii, da voi ati aboslvit deja facultatea???nu ma mai joc...ne complexati...sau ianis o ia de la facultate in jos?
e un scumpic si un dolofanic...

quote:
Madaluta merci ptr raspunsuri. Vad ca nu avem febra, parca e ceva mai adormit. Sau imi pare mie ... VAccinul a fost 265 ron parca sau 275 ron... ceva de genul. Si il au la cabinet - la Dr Sima.

ina: stiu asta, dar in farmacii e mai ieftin...sau era mai ieftin..trebuie sa ma interesez.
quote:
am cumparat cite o ciocolata din fiecare fel - dintr-o alimentara si ma tratez.

ciocolata???pai nu mai alptezi???ce as manca si eu o ciocolata si mai ales ce-as bea o cafea-cafea...mmmmm..

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

quote:
Originally posted by mav

Am uitat: pai Moni, tu pui intrebari d-astea pe forum? La nasicu' mic nu te gandesti?

pai eu ma gandesc la el in ton optimist, adica sper ca am trecut si noi de 7 kile... nu stiu, nu l-am mai cantarit si nu am curaj (ca mie tot slabanog mi se pare, asta si fiindca e lung).
Iar el are, ca i-a luat taticu' lui ca sa-l tina in brate... el sa-l tina, spatele meu nu e amator...

eris, am vazut bebelu' frumos si maricel deja, e bine ca mananca sucul de morcov si numai pentru poze...

roxx, te gandesti, regula e sa nu fie prea greu, ca pe avion...

Si Adriana da, frumusica asa ca tine

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput