Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Cumatroooo, neuronu' meu este gravid... si totusi... cand am zis "nasicu' mic" m-am gandit la bb din burta (ca doar a fost si el prezent la botezul lui Serban, nu?), nu m-am referit la "finutu' mic"...

20+

Mami de Sebi (04.02.2004)

www.youtube.com/watch?v=RYMC822iT4I" target="_blank">CITY OF ANGELS
"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

of, of, cumatro, se vede treaba ca neuronu' care alapteaza e mai afectat decat ala gravid...

deci nasicu' mic va avea oricum de ales dintre 2 pe care le avem deja, ca pana atunci cred ca finutu' mic va fi crescut destul si nu vom mai avea nevoie de ele -de altfel nici nu stiu pana la ce varsta sunt ok, oricum greutatea va fi din ce in ce mai mare, asa ca retinerile de a le folosi la fel...

face sens?

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput

Face sens! Ce bine ca ne-ai pus la socoteala!

Vazut/placut poze de bb grasun, deja posesor de dintisor de roxx!

Eu cica "lucrez" de acasa azi.... Da' ma terorizeaza raaaaau vecinu' de deasupra cu bormasina (de fapt, cred ca foloseste doua deodata)....

20+

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Eris, ai un bebe superb! Concureaza cu oricare fetita dulce de seama lui!
Felicitari!

Azi-maine pun si eu poze noi cu Matei: ce face mai nou? Vorba reclamei " uite mami- urc si canapeaua!" (la 7 luni)

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Andre, oauuuuuuuuuu! Felicitari!!! Poze, vrem poze cu dovada!

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

Am postat poze cu doavada si alte nebunii! (in semnatura)
Distrati-va!

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
[[URL=http://family.webshots.com/album/562151171ZHVSEO][/URL]Matei[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Buna seara! Heeeeeelp!
Dragele mele, ajutati-ma cu un sfat, cu ceva...Fata mea de cateva nopti nu mai doarme deloc noaptea. Intr-o noapte mi s-a trezit din ora in ora, iar urmatoarea noapte la 2 ore...Ce are? Eu stiam ca de la 3-4 luni bebelusii incep sa doarma toata noaptea, sa renunte treptat la mese...in schimb a mea parca e nou-nascut! Si are 4 luni jumate. Iar eu mai am putin si o iau razna!!! Azi noapte imi venea sa musc din perna cand o auzeam scancind...
Am zis sa ii dau lapte praf, m-am gandit ca nu se satura de la mine, mi s-a pus pe un urlet (nu-l vrea sub nicio forma), acum am imbracat-o doar intr-un body si am invelit-o cu un cearsaf, dupa o ora s-a trezit...
Ce sa ii fac? Unde gresesc?? Plus ca s-a invatat sa adoarma doar la san. Offf...am cazut intr-o stare de depresie rea de tot din cauza de nesomn.
Multumesc, v-am pupat si multa sanatate!

Deiutz, mami de Ana Ilinca

http://community.webshots.com/album/562601418QZDGPr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deiutz spune:

Doc, nu am apucat sa raspund pana acum. Am sa postez poze de la botezul Ilincai, insa pana acum mi-a fost imposibil. Ilinca nu sta decat in brate ziua, vrea in fund sau in picioare, iar atunci cand doarme prefer sa atipesc si eu odata cu ea).
Dar...promit sa imi fac timp intr-o seara cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

quote:
Originally posted by deiutz

Buna seara! Heeeeeelp!
Dragele mele, ajutati-ma cu un sfat, cu ceva...Fata mea de cateva nopti nu mai doarme deloc noaptea. Intr-o noapte mi s-a trezit din ora in ora, iar urmatoarea noapte la 2 ore...Ce are? Eu stiam ca de la 3-4 luni bebelusii incep sa doarma toata noaptea, sa renunte treptat la mese...in schimb a mea parca e nou-nascut! Si are 4 luni jumate. Iar eu mai am putin si o iau razna!!! Azi noapte imi venea sa musc din perna cand o auzeam scancind...
Am zis sa ii dau lapte praf, m-am gandit ca nu se satura de la mine, mi s-a pus pe un urlet (nu-l vrea sub nicio forma), acum am imbracat-o doar intr-un body si am invelit-o cu un cearsaf, dupa o ora s-a trezit...
Ce sa ii fac? Unde gresesc?? Plus ca s-a invatat sa adoarma doar la san. Offf...am cazut intr-o stare de depresie rea de tot din cauza de nesomn.
Multumesc, v-am pupat si multa sanatate!

Este posibil sa nu se mai sature cu lapticul de la tine. Daca vrei sa-i dai formula, eu spun sa incepi cate putin in cursul zilei, sa se invete si sa nu aiba dureri de burtica noaptea. Ar putea fi si alta cauza agitatiei, poate dintii, dar este cam micutza, ceva ce ai mancat tu si ajuns la ea prin laptic... Urmareste si tu si vezi care este cauza. Multa sanatate si odihna cat mai multa!

we placut!

poze si www.dropshots.com/day.php?userid=173213&cdate=20070416" target="_blank">filme cu noi
tot noi

Camelia cu Alexandra -Elena (27 feb 2004) & Tedora Lucia (5 aug 2007)

www.youtube.com/watch?v=IEL5RoD_xZc&NR=1" target="_blank">Tudor Gheorghe - Dorul calator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adryana_4u spune:

haideti sa va arat cea mai noua realizare...
sta intre perne de zici ca numai asa a stat pana acum
http://www.flickr.com/photos/adryana_4u/2576696211/in/photostream/

Adriana S. - mami de puiut BIANCA(02.02.2008)
Bianca creste
de toate
www.flickr.com/photos/adryana_4u/2573056336/in/photostream/" target="_blank">Eu sunt Bianca

Mergi la inceput