Gravidute si mamici de Constanta (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

Madaluta multa sanatate si La multi ani!!! Scuze de intirziere ... dar in ultima vreme... abia maninc, de dc ... rar gasesc timp.

Eris ce mai faci?

Doc cum reusesti tu sa te ntilnesti cu fetele la pitici? Eu merg zilnic aproape - nu la aceiasi ora - si zau ca n-am vazut pe nimeni.

Mav ce face burtica? Legat de plata concediului ... nu stiu daca ai scris inainte sau dupa ce am vorbim amindoua (sper ca inainte... nu ca am explicat eu de-a indoaselea ).

Andicu si Madaluta pe voi va aud despre creme... avem si noi niste mici cosulete in bartbitza... unde mai scapa picaturi de laptic. Dar trec in maxim 2 zile... pina data viitoare ... La acelea va referiti? Sa merg la dermatolog?

Va pupam... O mamica ...

Noi aparem mai rarutz in zona... stam destul de rau cu moralul.. in we am ajutoare si sper sa am odihnesc si eu si sa-mi revin si psihic. Am ceva tendinte ... stranii de izolare. Si.. stiu ca nu suna prea bine... ma tratez.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina78 spune:

bavi bine ai venit!

Angi nu stiu daca ti-am spus ... dar ne-au placut mult pozele... asteptam continuarea.

Si ca tot veni vorba de poze... mai adaugam si noi... citeva.

eu - Ina si minunea noastra mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ege spune:

aa.... si ce voiam sa va mai intreb: prin ce magazine de incaltaminte ati vazut Crosi pentru copii? eu am gasit doar in Leonardo si nu au marimi asa mici dar as vrea sa-i iau lui darius o pereche pt k sunt nemaipomeniti pt la plaja sau la joaca....

Madalina+Darius Cristian (14.12.2006)+
Briana Amelia (08.05.2008)

madalutza,in primul rand la multi ani,sa fi sanatoasa si sa te bucuri de fam.ta!
incaltaminte crosi a primit si ege de la buni,ia luat de pe undeva din KM.5 cu vreo 6 lei,am mai vazut la" Z",cu 47 lei.dar sunt tare buni si usori chiar mi-as lua si eu.

ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bavi spune:

neata fetele! ce mai faceti?
ege nu l mai lasa pe fratele tau sa se uite ce sciu ca ma spune sotului ca cica l barfesc ca nu sta pe acasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Neata!

Eu iar sunt de capul meu pana maine! au venit bunicii si l-au luat iar pe Filip la tara!..

Mada, am vazut Crosi si la Kaufland, adica special pt copii; noi am primit de la prietena mea din Germania, insa mi se par cam greoi pt Filip acum...

Ina, cu bubitele alea albe nu ai de ce sa-ti faci griji! alea or sa treaca de la sine in primele luni; nu trebuie sa-l dai cu nimic . Bebe Gabriel e un scump si e atat de miiiic!!! da' se face el mare, ca uite cum trece timpul!

Andicu, mami deFilip Gabriel (27 iunie 2007)

Am implinit 11 luni!
www.tickercentral.com/view/9fgr/a.png" target="_blank">Cum crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

quote:
Originally posted by ege

aa.... si ce voiam sa va mai intreb: prin ce magazine de incaltaminte ati vazut Crosi pentru copii? eu am gasit doar in Leonardo si nu au marimi asa mici dar as vrea sa-i iau lui darius o pereche pt k sunt nemaipomeniti pt la plaja sau la joaca....

madalutza,in primul rand la multi ani,sa fi sanatoasa si sa te bucuri de fam.ta!
incaltaminte crosi a primit si ege de la buni,ia luat de pe undeva din KM.5 cu vreo 6 lei,am mai vazut la" Z",cu 47 lei.dar sunt tare buni si usori chiar mi-as lua si eu.

ege 20 sapt si arzu ege (30.09.2005)

http://community.webshots.com/user/arzuege

6 lei???asa ieftini???poate o intrebi pe mama ta pe unde vine magazinul din 5...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingerash_M spune:

Salut!!!
Mada, "La Multi Ani" cu intarziere! Sa ai parte de tot ce iti doresti alaturi de familie! Sunteti cu totii niste scumpi!
Mirela79, te poop!

Noi am fost ieri la echo, si bebe are 1,570kg. E cu 2 saptamani mai mare! Suntem tare mandri de el ca se hraneste asa de bine la mami in burtik. Statea intr-o pozitie tare ciudata, cand vedeam manutza, cand piciorutz, si misca incontinuu. Cum mi-a pus gel pe burtik, cuma inceput s-o bata pe mami ca ii deranjeaza somnikul.

Fetele care se pregatesc pentru botez... daca aveti nevoie de vin, poate va ajut eu. Trimiteti PM si va dau toate detaliile. Sper ca nu se considera reclama, ca nu am nici un interes ascuns, doar sa va ajut daca nu ati gasit inca si cautati.

Va poop pe toate!

Mihaela
29s+
poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AndreB spune:

LA MULTI ANI, MADALINA!

Multa sanatate, bucurie alaturi de familiuta, sa va simtiti impliniti si fericiti alaturi de cele doua minuni ale voastre.

Doc, am marfa de contrabanda (filmulete la negru), mai vrei?

MoKika draga ce mai faci? Bine?

Mama lui Matei (5 nov. 2007)
Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Asaaaa....pe rand!
MADALUTA:La multi Aniii!
BAVI:Bine ai venit printre noi
ANGI:Ce sa iti spun forta ,si eu cu Ana trag ca a prins o sensibilitate la picioruse ..ieri am fost la nisip si probabil a frecat prin sosetute si iar avem bubite,,cand zic ca trec apar altele.Or sa treaca si astea ..probleme mai grave sa nu avem cu ei

INA:Te inteleg perfect..insa ai grija ca mie din cauza asta mi s-a taiat laptele si nu am mai avut cu ce sa alaptez.Oricine te poate ajuta nu refuza.Ai grija de tine!Please
Pupici si pt:Yania,Doc, Mokika, Bisous, Isidora, Andicu, Adryana,creem etc etc..
Jojo_mihA..ce mai stiti de ea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

'NEATA!!

iaca si eu, balamucu' inca doarme . de bine ce saptamana trecuta m-a cam capiat, ca nu mai vroia sa adoarma singur, trebuia sa fie mami langa, ieri a fost un ingerash cu tat-su, a stat singur in patut pana a adormit, a adormit singur, n-a facut scandal...azi il las tot pe tati 'sef de proiect' si fur meserie

Cami, Teodora e o dulcica, si vad ca s-a diversificat asa, 'gospodareste'

Andre, vreau, vreau si la negru!! iupiiii !!

Ina, treaba cu izolarea nu-i bai, aia cu moralul trebuie dreasa repede.

Ma gandeam ca poate ne vedem azi, da' ploua . si mi-am luat ieri rochita noua si vroiam sa ma scot si eu la lume imbracata mumos...
Fug, fug, se aud zgomote suspecte din dormitorul lui bb, se da trezirea!

Monica de Serban-Andrei, inginer si/sau poet (15.01.2008)
prima intalnire -povestea nasterii
www.flickr.com/photos/monicu/sets/72157600515391346/" target="_blank"> poze cu cupilu'
www.youtube.com/results?search_query=Serban-Andrei&search_type=" target="_blank"> filmulete

Mergi la inceput