Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)
Raspunsuri - Pagina 14
ceska777 spune:
Acuma "roade" inelele de lemn de la trapezul ce atarna peste balansoar si face gargara! Singura problema e ca inelele astea si bilele sunt vopsite colorat si sper sa nu dizolve din vopsea cand le baga in gura!!!!!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
gattasalvaje spune:
Multumim tuturor fetelor care ne-ati admirat , aveti cate o de la noi.
Tocmai am avut prima incercare de a manca papica cu lingurita...e vorba de un mar facut piure ...esec total . Saracul mar este imprastiat pe hainutele Sarei , pe ale mele , pe jos , pe cuvertura de la pat...numai in burtica ei n-a ajuns. Sara s-a invatat sa faca ploitza la gurita si cum ii dau ceva ce nu-i place , cum il scuipa peste tot. A trebuit s-o bag in chiuveta si s-o spal aproape peste tot , ca era tot una pe ea. Nu stiu daca face asa ca nu-i place ce-i dau sau ca o amuza...ca era tot un ras de ea
Ceska , nu e obligatoriu sa indulcesc preparatele ...eu cred ca nu voi face asta ...insa pediatra mi-a recomandat alternativa asta , in cazul in care zuzi nu va vrea sub nicio forma sa manace anumite chestii , de ex. branzica.
Grati , i-am facut Rotarixul pt. ca m-am speriat cat am stat cu Sara in spital...era plin de copii bolnavi de enterocolita. Este o boala care se transmite f. usor , mai ales in colectivitati.
Nemary , bafta la vaccin...sa inteleg ca nu ne vedem azi in parc ?!
Gattasalvaje - mamica Sarei ( 22 Decembrie 2007 )
POZE BOTEZ
Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii
Lucrushoarele Sarei vacanta 2007 Bebelina din burtica Cununia civila Nunta
ceska777 spune:
UF! l-am pus intr-o parte pe paturica centrului de activitati, i-am explicat cum sa tina in mana inelul cu niste chestii de silicon pe el tocmai bun pt gingii, ca il poate roade pe asta nu destu-copilu a priceput. Vin la comp citesc 2 mesaje trag cu ochiul dupa colt la el: inelul langa el, degetul mare al mainii dr in gura, ridica privirea, ma vede si trage un zambet smecheresc:" tot degetul e mai bun!".
Azi nu ne-a prea placut marul, cred ca nu are apetit din cauza caldurii... pastarnacul incercat zilele trecute, desi e mai bun la gust ca morcovul, a fost un esec total! Greu cu diversificarea asta!
Ceska, mamica de Benji
mic si scump - 5 LUNI (23.12.2007)
LA MULTI ANI clopoteilor sarbatoriti AZI!
Filmulete!!!
http://www.youtube.com/watch?v=I9mc8EEY2yk
Poze NOI incepand de aici...
http://good-times.webshots.com/photo/2796701990102658297sGiqfZ
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113744
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
Ellenuta spune:
ziua buna zuzici,
noi am iesit in parc mai devreme si nu am apucat sa vin la . ieri i-am facut vaccinul lui bitzi si a plans nitel, azi i-am lua temperatura si are 37,8. i-am dat nitel pandaol.
am sunat ieri la irinuoka si nu mi-a raspuns .. ii dau mesaj.
creata cred ca e ocupata si cu gradinaritul, angi probabil ca e cu traducerea, gina e cu trei copii .. or da ele semne de viata cand vor avea timp liber.
alina eu sper sa fie alarma falsa!
tinna si bitzi la inceput adormea numai in brate. cam dupa botez a inceput sa adoarma singurica. ii dau sa pape si apoi o pun in patut. se mai uita la jucarii si apoi adoarme. cand mai maraie ii pun suzeta. ziua insa nu prea doarme .. mai prinde o tura de 2 ore dimineata si cam o ora in parc .. in rest nu ma doarme pana dupa baie.
ven dar e super 7500 si 70 cm!! si e parfum 500 g pe luna, pe bune!
louiza buna ideea ta cu aramis. preturile sunt super. sa-ti spun .. setuil de 5 bodyuri e pe site 30 ron + 25%= 37,5 ron .. in magazin costa 75 ron .. le-am vazut cu ochii mei!
ereena super ca l-ai prins ... eu l-am ratat!!!
ramona i-ai mai dat suc de morcov pana acum?? daca nu, da-i cateva zile la rand numai morcov .. adica o iei treptat .. 3 -4 lingurite si cresti pe zi ce trece .. dupa aia poti sa il dai combinat cu mar. eu asa i-am dat.
gatta sara e o dulce mica si frumoasa. imi place tare in pozuta somn adanc!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
nemary spune:
MUltumim mult pentru urari
gata, am scapat si de vaccinuri, am facut si Infanrix si Rotarix, doctora a spus ca arata f.bine Daria si sigur nu e bun cantarul si ca are sigur are mai mult de 6 kg. si am intrebat-o si pe ea daca pot manca cirese, capsusi, etc.. si a spus ca da, la fel cum ati spus si voi. asa ca maine mai dau o tura prin piata sa cumpar cirese.
am mai intrebat-o pe doctora daca putem sa mergem la mare cu bebe si a spus ca ea chiar ne recomanda, a masurat-o si are 64 cm lungime.
Gatta, azi nu ne putem intalni, dar maine??? mergem in Herastrau?
Mari de Daria Maria
sunt tot mai mare
odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina
botez Daria
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
raca spune:
Stancutza stiu de programul redus cu 2 ore numai ca nu prea pot... Firma la care lucram inainte de sarcina si care imi permitea acum sa lucrez mai mult de acasa se inchide...si cum ratele de la banca nu stiu ca eu am copil si trebuie sa stau acasa, am fost nevoita sa imi caut alt job....ori nu prea pot din prima asa sa cer pauze de alaptat sau program redus ca nu cred ca s-ar mai incurca cu mine. Oricum am o ora pauza la pranz cand pot veni acasa sa dau papa la bebe, deci ar fi 2 mese de formula pe zi...
Asta e, daca asa ne incurajeaza statul roman sa facem copii.....
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
raca spune:
Asa, acum sa raportam si noi bilantul de la 4 luni: 7500g si 66 cm lungime. Am scapat si de vaccin ..a plans Razvan putin cand i l-a facut dar apoi a adormit. Acum gangureste vesel in leagan...sper sa nu facem febra.
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii
Ellenuta spune:
LUCA GABRIEL
RAZVAN GABRIEL
TUDOR GABRIEL
DARIA MARIA
ANTONIA IZABELA
LA MULTE LUNITE SI ANISORI! SA FITI SANATOSI, CUMINTI SI PAPACIOSI!!
Elena de Eva Maria (14.01.2008)
BITZI CRESTE MARE
BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII
CLOPOTEI SI ZUZE
NataliaS spune:
TUDORAS DE GRATIELA
ANTONIA DE CRISTA
DARIA DE NEMARY
LUCA DE MIKY MAMICA
RAZVAN GABRIEL DE RACA
Gatta - foarte frumusica si delicata Sara - a avut de la cine sa mosteneasca aerul asta special - de la mami a ei Cu vaccinul las' sa fie ele sanatoase ca si la 5 luni e bine.
Grati - am vazut pozicile cu Dudu si Ozi - de Ozi ti-am mai spus ca e superba, dar ce-a mai crescut si s-a mai durdulit Tudor...Si mie mi-a zis dr de familie ca la toti copiii le dau fier de la 5 luni pentru profilaxia anemiei la sugar, dar eu merg pe mana neonatologului care mi-a zis ca-i tare roz si nu are anemie sigur!...
Raca - ufff ce pacat ca tre sa renunti la 2 mese, dar las ca-si pastreaza mami lapticul macar pentru 3 mese pe zi...deh ca tot pentru el faci ce faci...am vazut poze - ce frumos sta viteazul in fundic
Natalia - de 2 ori mamica Stefania-Irina 26.12.2007 si Ana iubita 04.02.2005
Poze: http://www.flickr.com/photos/10220847@N05/
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://www.youtube.com/watch?v=0R-FPIHNFJw
raca spune:
Natalia, multumim . Ti-am vazut si eu printesele (visul meu e sa am o fetita care sa arate exact ca scumpa de Ana, nu ca Stefi ar fi mai prejos, dar Ana e mai mare si are asa un aer aparte) si mi s-a facut o pafta de capsuni!!!! Dau o fuga la piata!
de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
Cum crestem
Povestea nasterii