Clopotei de Ianuarie-Februarie 2008 (48)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Hielau, hielau si de la noi!!!

Multumim mult de tot ca ne-ati felicitat pt cele 5 lunite implinite ieri, am primit felicitari si la telefon si prin sms.

Am vazut ca ati intrebat de noi, va pup dulce pe toate. din pacate tot nu am net la laptop dar am promisiunea ferma ca de sapt viit voi avea asa ca revin cu forte noi.

Am vazut ca ati inceput diversificarea, eu o sa icep de la 1 iulie, pana la 6 luni vreau sa alaptez exclusiv.

Va pupic dulceeeeeeee!!!!!!!!!!!

Angelique, mami de Pupi (bb Viktor, 28.12.2007)

Inimioara mea

Povestea nuntii, Povestea nasterii lui Pupi

noi 2, poze, luni de miere...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

zuzici

mie mi s-a stricat telefonul iar .. deci nu o pot smsui pe irinuka ..

sper sa-l repar .. sa nu pierd numerele

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

fetelor, nu am apucat sa mai citesc nimic de astazi de dimineata.
am fost la cumparaturi pentru trusoul lui eleni de botez.
am facut fotografii sa va arat ce am luat. sper sa se vada ceva....

si pentru ca are dreptate natalia si nu am mai pus fotografii cu copii mei de un car de ani... am la oferta foto cu dimitrakis cu fruntea bandajata ( de fapt, fotografia este de a doua zi cand i-au desfacut bandajul ce inconjura capul si i-au pus niste plasturi...0 si cu eleni "studioasa" lui mami...
cine are timp si placere:

http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/?saved=1
merg acum putin in parc si revin la noapte!
tuturor!!!!

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 0http://www.flickr.com/photos/21462816@N06/5.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Multumesc fetelor mult pt incurajari! Luni voi avea ambele rezultate. Sper sa fie negative la amandoua laboratoarele.
LauraD ma simt mai bine cu raceala. Cred ca e pe trecute...Vad ca si Dariei astazi nu i-a mai curs deloc nasucul.
Gatta f frumoasa Sara! Imi place mult in rochita de blugi! Si noi suntem in intarziere cu vaccinul si ma gandeam dc Doamne fereste, are infectie urinara, vom ajunge sa-l facem pe la 5 luni jumate. Deci nu vom fii singurele care il fac la peste 5 luni
Stancutza o de la noi ca ne-ai dat pontul cu reducerea de la laredouete. Ieri i-au venit hainutzele si sunt super incantata de ele.
sarbatoritilor de astazi!!! Sa fiti sanatosi, voiosi si sa aduceti numai bucurii parintilor!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria
www.youtube.com/watch?v=4P5xyCEDBjo" target="_blank">FILMULET

Alina de printzesica Daria Mihaela (12.01.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Laura, e asa dulce rochita!!!!! Si Eleni studioasa ce mare s-a facut, iar Dimitris e frumu si cu copci...

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Lauraam vazut pozele cu Dimitrakis neastamparatul si Eleni studioasa! Scumpi foc!!! Si trusoul Elenii...o sa fie o adevarata printzesa. Este superbaaaa rochita! Abia astept sa vad poze cu Eleni imbracata cu ea!

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raca spune:

Gatta am vazut-o si pe Sara (profit acu cat mai am timp) e asa frumusica mai ales in poza "Tati ma face sa rad". Ii sta tare bine in rochita de blug...

de Razvan Gabriel
Filmulete Razvan
www.flickr.com/photos/12657960@N03/?deleted=2274601535" target="_blank">Poze Razvan Gabriel
Cum crestem
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

laurici am vazut pozele! super hainute i-ai luat lui eleni. imi place tare rochita de botez, e super frumoasa. si costumasul de a doua zi e tare frumos .. culori superbe! unde i-ai gasit pantofiori asa mici lui eleni - cei petnru rochita de biserica? l-am vazut si pe dimitris neastamparatul .. las' ca trece pana se insoara.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Am mai pus si noi cateva pozici!
http://community.webshots.com/album/562345278bKpraC?start=96

Poze
Poze Daria
Poze botez
Cum creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Laura, ce dulce este Elleni cand "rasfoieste" carticele. i-am admirat si rochitele, o sa fie o frumoasa. si cu toate ca este mai mica decat Daria cu 1 saptamana, vreau sa o laud si sa-ti spun ca sta mult mai bine pe burtica decat ea.
pupici dulci si lui Dimitri cel neastamparat.

Mari de Daria Maria

sunt tot mai mare

odiseea
www.onetruemedia.com/shared?p=3d1513077dbe4d8dc619f9&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj bebelina

botez Daria

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput