Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Pentru ca suntem deja in 4 iunie vreau sa zic tareeee tareee

LA MULTI ANI ROXANA.SA FII SANATOASA,NOROCOASA SI IUBITA.SA AI MULTE BUCURII DIN PARTEA SOTULUI SI A BAIATULUI SI SUCCESE IN CARIERA.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaaa

cafeaua e la termos sa fie calda pt toate, ca io m-am saturat de munca pana la ora asta si am baut si 2 cafele.deci..poftiti la cafeaaaa!

la multi ani !!! roxi sa fi sanatoasa fericita si toate visele sa ti se implineasca.

martutza sa revii cat mai repede printre noi , asteptam vesti, si FI BARBATA!!! si daca tu simti ca trebuie sa stai cat mai mult cu Victor ...asa sa faci.te pupam si nu te punem absenta daaaarrr asteptam vesti si tinem pumnii s anu fie nimik grav. ne vom ruga pt tine.

revin mai tarziu ...vreau sa fac praji cu capsuni...inca nu stiu ce ...ma chinuie talentuuuuuu.....

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Desi nu sunt deloc in dispozitia necesara nu pot sa nu scriu astazi...tocmai astazi:

La multi ani Roxana!!!! Sa-ti aduca numai bucurii Rares, Manu si pisica!!! Sa faci praji buna buna si sa ne dai si noua!!!! Te iubim Roxaniciuleeeee!

Martutza, nici sa nu mai gandesti asa ca te bat!!!!Totul o sa fie bine, o sa ne gandim la tine si sti ca de fiecare data functioneaza! Asa ca sa faci bine sa citesti ce scriem aici chiar daca nu mai scri o vreme!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata!
Am venit si eu sa-mi beau cafeluta.
Ia sa vedem, ce vroiam sa spun? A, gata, mi-am adus aminte.
In primul si in primul rand:
LA MULTI ANI! ROXANA Sa fi fericita si iubita si orice dorinta sa ti se implineasca.

In al doilea rand: Martutza multa sanatate si iti tinem pumnii sa nu fie nimic grav. Pupici multi tie si lui Victoras

Si ceva despre noi: Vladut nu mai are nasucul vanat si nici nu mai este umflat. Se mai vad doar cateva zgarieturi la nasuc si cateva la ochisor. Am scapat usor de data asta. Ieri dupa baita m-a lasat sa-i scot niste sange inchegat din nasuc si nu mai este asa fornait. Azi il scot la plimbare la gagici ca a redevenit baietel dragut.

Va pup si ma duc la treaba desi nu am nici un chef de munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Am uitat sa va intreb ceva. In conditiile in care copilul meu a mancat ok luna asta totusi a scazut cu 200 grame (acum avem 10,6kg si 83 cm- In luna asta a crescut 1 cm in inaltime, deci nu asa mult). Este normal? A mai patit careva asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuuuuuuuuuuuulti ani, Roxana

Marta multi ... si curaj... hai, ca o sa fie bine... Gandeste pozitiv, asta conteaza cel mai mult si mai mult... Ai grija de tine. O sa fie totul bine, o sa vezi. Noi suntem aici sa face galerie, sa tinem pumnii... sa ne rugam pt. tine

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Magdalena, dupa cum stiu eu, in momentul in care copiii incep sa umble mai mult si sa fie mai activi - se poate sa scada in greutate. Pupam nasucul!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Neata!

La multi ani roxana!!

Marta tinem pumnii sa fie totul in ordine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

La multi ani ROXANA!!!

Multa sanatate la pitici .
Marta sanatate si doamne ajuta sa fie bine!

Am admirat pozele de la intalnire, toti piticii absolut superbi iar mamicile la inaltime.

Scuze ca sunt asa tele grafica dar sunt numai eu cu el singura, am de rezolvat probleme si plus de pregatit un proiect.
In rest suntem bine, plini de energie, maraiti ca ne ies 4 dinti odata, 2 sus si 2 jos, au inceput sa se simta pe gingie.

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Ca veni vorba de browser, eu am Firefox.Nu pot sa incarc filmulete in Picasa.Filmuletele sunt cu extensia .avi si imi spune ca sunt fisiere invalide...stie cineva care e problema?

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput