Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

buna dimineata!

hai ca beau si eu repede o cafeluta si ma apuc de trebi!

pupam bolnaviorii si nasucul lui vladut!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Raport:
Mihai si Andreiu sunt iarasi virusati... le-am zis ca veni vara, dar ei nu si nu.
Elena a scapat doar cu picaturi in nas... nici n-avea alte semne... Nici Andreiu nu prea avea, dar se pare ca le facea pe sest...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Buna dimineata!

Beau si eu o cafea cu voi.

Eu nu prea am ce raporta! -am vazut un asa copil! Desi e mult mai greu pe saltea, face echilibristica si e foarte incantat!Pe tare nu vrea neam! Ciudat copilul Sunt in continuare ofticata ca Luca nu vrea sa mearga decat prin pat! Nasta al meu... Imi e teama ca o sa vina gramada pe jos ca se duce sngur in dormitor, se urca in pat si face ture. Patul e destul de mare dar tare imi e ca vine in nas!

Cred ca il mai incearca niscaiva masele sau dinti ca e cam nervozat. Iar mananca noaptea pe la 3 un biberon de lapte si completeaza cu apa daca nu ii ajunge...

Cam atat despre noi...

O zi buna va doresc!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Ce hal de mesaj! Nu stiu ce naiba l-a amestecat asa de nu se intelege nimic! Merge ca naiba netul asta! Sper ca intelegeti ce am vrut sa spun...

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

nu am crezut vreodata sa vad asta: edy a adormit pe scaun in timp ce ii dadeam sa manance. am vrut sa iau camera sa il filmez dar mi-a fost frica sa nu cada ca el acu cica e mareeee si papa pe scaunul normal din bucatarie al lui e langa masa din bucatarie facut scaunel si masuta dar acolo doar se joaca , citeste si isi face "lectiile"
.era tare comic.de la 6 trezit , de la 9 am fost afara unde nu i-au stat piciorusele un minut ... cred si eu ca e obosit.

mai fac ceva trebi prin casa si mai revin...
pupici

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna!

Am vazut pozele de la intalnire puse pe Picasa. restul tot nu le pot vedea. Mai fac o data apel la fetele pricepute sa-mi spuna si mie d ece nu le pot vedea si ce pot face. mentionez ca acum avem Vista nu Xp si nu putem instala Xp-ul ca nu mai putem rula toate aplicatiile.

Noi am lipsit motivat asa cum va spuneam si vestea buna e ca am terminat oarecum lucrarea. Maine ma duc cu ea. si o predau in ultima zi pe 8 iunie(ca sigur voi mai avea cate ceva de modificat). Apoi prezentarea pe 23 si concediu total de pe 6 iulie cand fug cu gaza la mama.

Marta ma bucur ca Victor e bine, imi pare rau ca gemenii sunt iar virusati, am citit si despre problemele intampinate de Gabi....
Maria e bine. Problemele noastre se rezuma numai la mesele administrate cu mare dificultate. In rest e f vioaie, s-ar catara peste tot, face numai prostii in casa asa ca prefer sa o tin mai mult pe afara si mai nou ne iubeste.... Ne strange in brate, ne pupa... ea nu facea asa. Acum isi manifesta in fiecare zi afectiunea si ne topim dupa ea.Ieri a fost cu taica-su toata ziua ca eu am lucrat ca nebuna si ei s-au distrat d eminune prin parcuri, la cumparaturi... si Maria a fost f cuminte in masina numai cu el. cand sunt si eu se mataie, vrea jos din scaun.. ieri nu a comentat nimic.Asa fac si ai vostri?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by tzuna

Buna!

Am vazut pozele de la intalnire puse pe Picasa. restul tot nu le pot vedea. Mai fac o data apel la fetele pricepute sa-mi spuna si mie d ece nu le pot vedea si ce pot face. mentionez ca acum avem Vista nu Xp si nu putem instala Xp-ul ca nu mai putem rula toate aplicatiile.

firewall aveti instalat? ala mai poate pune bete in roate

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

quote:
Originally posted by roxanici

quote:
Originally posted by tzuna

Buna!

firewall aveti instalat? ala mai poate pune bete in roate

firewall-ul de la vista este de-a dreptul NESIMTIT. eu mi-am prins urechile rau la serviciu. asa ca vb cu cineva priceput in de-astea ca se scoate f greu. si vedeti ca o sa dati peste o chestie, tot made vista - genuine - un fel de update la vista. trebuie sa scapati si de asta ca altfel merge f greu si nu va merge tot.

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Intru repede sa va spun ce am facut la doctor.
Miercuri pe 11.06 ma interneaza si joi 12.06 imi vor face investigatii (sange,urina,urografie)...abea dupa asta decid ce,cum si unde si mai ales daca taie.
Mor de frica...adica nu mie de mine ci doar ma gandesc la Victor...sa nu creasca fara mama....din pacate am si probleme reumatice iar astea asociate cu cele renale pot duce la un diagnostic la care nu vreau sa ma gandesc.
Sa ma scuzati ca va deprim dar as vrea sa imi motivez absenta de acum incolo de pe forum.Simt nevoia sa stau mai mult cu Victor.
Va pup cu drag pe toti si va doresc sanatate multa-multa de tot.Sa fiti iubiti si fericiti.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

quote:
Originally posted by martutza

Intru repede sa va spun ce am facut la doctor.
Miercuri pe 11.06 ma interneaza si joi 12.06 imi vor face investigatii (sange,urina,urografie)...abea dupa asta decid ce,cum si unde si mai ales daca taie.
Mor de frica...adica nu mie de mine ci doar ma gandesc la Victor...sa nu creasca fara mama....din pacate am si probleme reumatice iar astea asociate cu cele renale pot duce la un diagnostic la care nu vreau sa ma gandesc.
Sa ma scuzati ca va deprim dar as vrea sa imi motivez absenta de acum incolo de pe forum.Simt nevoia sa stau mai mult cu Victor.
Va pup cu drag pe toti si va doresc sanatate multa-multa de tot.Sa fiti iubiti si fericiti.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

mmmmmm, nu sunt de acord cu statul pe forum mai putin dar....

Sanatate multa si sa fie cel mai usor diagnostic din cele posibile. Sa scapi usor si sa revii printre noi

Mergi la inceput