Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

gabi ma bucur ca tudor e bine.sa dea DD sa o tina tot asa sa pape bine si faceti ca indienii daca asa vrea el. te pui cu picii nostri cu personalitate! cum vor, cand vor ca de nu vai de parintii ce nu asculta de copii!

carmen eu fenistil gel folosec de cand era edy micut pt ca la musctaurile de tantari sau orice gaza facea ditamai buba si i se imfla locul de zicei ca cine stie ce goanga l-a muscat.mi-e mi l-a recomandat Dr. lui, si ieri la iarba verde nu am plecat fara fenistil...si bine am facut ca il muscse o ...nu stiu ce ...si l-am dat repede ca incepuse sa se roseasc si se umflaaaa si azi dimineata deja nu mai avea nimik. deci io iti recomand fenistil gel.

magda pupam pe vladut sa treaca vanataile si cunostem si noi cum e cu scarile si cu cazutul de pe ele... culmea e ca dupa ce cade tot acolo vrea sa se urce si s ale coboare singur el care habar nu are ca isi da drumu ca din pod!

ma duc sa pun mancarea la fiert si revin

mi ciuda ca nu ma lasa sa pun filmulete pe webshot ...ma oftic la maxim...

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

am reusit in sfarsit s apun niste filmulete...la unele mi-a dat eroare nu stiu de ce.

icepand de AICI

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

Ma bucur tare mult ca am vazut pozele de la intalnire , le-am studiat cu mare atentie si , ma gandeam ce facea Timeea daca eram si noi pe acolo; tare frumos ma bucur pt voi!

Timeea e bine si cu gura mare ne strica de cap cat tipa dar imi place asa cum e; ar trebui sa mai pun niste poze , incerc nu promit, pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna
sper ca Teodora si Mihai sa fie bine si fara nimic grav....nu de alta dar ne bagam si noi la capitolul stranut si muci pana la brau...e doar o stare gripala usoara.curatam nasul de 3-4 ori si nurofen si vitamina C.Lui i se trage de la tasu care a lasat geamul deschis si pana la 2 cand m-am bagat eu in pat era deja rece in camera.
Desi e gripat azi mi-a facut surpriza sa manance bine si a mancat mar ca un copil mare..adica muscand...o sa pun filmuletul si restul de poze de ieri dar aseara nu mi-a mers..din 40 de poze abea 8-9 s-au descarcat...nu stiu de ce.
pupici lui Tudorica papaciosu sa se faca bine,lui Vladut cu nasu spart (lasa mami ca trece ca fimiu mereu are botul ca angelina jolie si e plin de vanatai si zgarieturi pe picioare) si lui Edy bericiosu.
fimiu isi sufla nasu in servetel singur in timp ce stau eu la comp..hihihi...
fug sa il mai bag la o tura de nani ca nu a dormit decat 1 ora de la 11/30 la 12.40 si e cam varza asa...
va doresc o zi minunata.
si mai scrieti si voi cate ceva...Doina Todor,Aliona.Criabv,Radcarmen,Phili,Raisafudulu,Arissa,Laina....hai fetelor ca puteti...macar 3 vorbe acolo

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Multumesc frumos pt raspunsuri.Intr-adevar, am dat-o de mai multe ori pe ciupiturile de pe fata, si parca s-au facut mai mititele.
Imi pare rau de nasucul lui Vladut, pupam si nasucul si pe mami Magda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florin-a spune:

Ce intalnire supeerrrr!
Laura-da ii place lu Edy ai grija sa nu o dati in alcoolemie ca nu va mai primesc la mare
Gabi-ma bucur din suflet ca sunteti mai bine..se simte din ''tonul ''mesajului tau..multi pupici
Ciupituri tantari-la noi trec cu Sanosan crema de fundulet.Ana e alergica si face niste blindeeee dar Sanosan le rezolva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

poze din herastrau

scuze, nu am timp de mai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Repede-repejor ca mor de somn
Kmi pune poze cu iubita mea mica.
Bicky ce face nora mea?
Mady e totul bine la voi?Nu te-am vazut la cafele de dimineata
Elpower ce face cheliutza?
Iunia am ramas cu o lopatica verde si o grebultza roz care cred ca sunt ale voastre.Te sun maine sa ne vedem si ti le dau.

Am reusit sa pun pozele de ieri AICI

nu reusesc sa pun filmuletul cu Victor mancand mar dar mai incerc maine.

Noapte buna si vise placute.

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

neatzaaaaa

cafeau e gata, fierbinte , bineinteles sut treaza de la ora 6am un copil matinal ... am si paine prajita ...asa ca cine mai doereste cine mai pofteste ... serviti-va ... e si capuccino ... si ce vreti voi ...

revin dupa ce fac putina treaba prin casa...poate mai scrie carev apana atunci...e cam LINISTE in ultima vreme... se vede ca au crescut copii si nu mai avem timp de forum ca inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

Neatza....moamaaa ce de poze frumoasee,ce ma oftic,as fi vrut si eu dar eu am muncit 3 zile ca nebunii,visez si acum clovni,baloane si toate cele...
razvi astea trei zile a stat la mama si mi-a fost atat de dor de el,e cuminte,papa bine,nu am facut ink vaccinul de an,pt ca ink are gatul nasol si ink un pic de mucii,asa k acum luam antibiotic,treb sa fac ceva sa aflu de ce tot face el asa in gat,exudat nu pot sa fac ca mi-au zis alea sa nu pape sa nu bea nici macar apa iar asta chiar nu se poate,asa k l-am trimis pe sot sa isi faca exudat ca el avea probl cu gatul si sa il tratam pe el,eee complicat!!!!

eu sunt bine,ieri am fost iar la stomatolog,si m-a ciopartit ala,asa ca supravietuim pe aici!!!

asa vrea sa ies pe afara dar tre sa ii fac lui razvi ceva de papa!!!

va pup!
gata laura vin la cafea!
sanatate bolnaviorilor!
multumesc marta de apel!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput