Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Am ajuns si noi acasa, am culcat copilul si am vazut multe poze. io am facut doar cateva poze, dupa care am uitat de aparat. Mi-am mai amintit de el abia pe drum.

Una peste alta, mie mi-a placut tare, ma bucur ca am reusit sa vad live multe fete cu care imi beau cafeaua in fiecare dimineata.

Pup bebeii bolnaviori si sper sa le treaca repede.

Acum ma bag si eu la nani, ca maine plecam iar la Tusnad.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Buna seara
A fost o zi cu adevarat minunata.Copiii sunt adorabili si i-as fi luat pe toti acasa dar ma temperat sotul din dotare.
Adevarul e ca sunt mai frumosi in realitate decat in poze.
Imi pare rau ca nu am prins-o pe Mada si ca Matei dormea cand am ajuns noi.
Le-am propus fetelor o intalnire doar intre noi la un club pe care l-am descoperit de ziua mea (de c-tin si elena)si sper sa veniti mai multe binenteles fara pici si tatici...doar noi fetele.Anne,Iunia si Sherbi au zis da...asa ca atunci cand hotarati lasati copiii in grija tatilor si haideti si voi la o distractie pe cinste in club "deja vu"-b-dul magheru,in Bucuresti pe stanga

Gabistiu ca e obositor dar parerea mea e sa dormi cu el si sa-l verifici noaptea sa numai creasca temperatura.am trecut prin asta acum 3 luni si noroc ca am simtit cum se incinge "sobita mea" si i-am pus repede sosete umede si l-am frectionat cu un amestec din 2 linguri otet cu 2 linguri spirt din cap pana in picioare.a scazut febra mult mai repede decet cu novocalmin sau nurofen si chiar a dormit bine atunci.Muuuulta sanatate lui Tudor.Aveti grija de voi.

Acum descarc si eu pozele.Victor a vizionat toate pozele puse de voi si am observat o simpatie evidenta pentru Mihai de Elliane cu care sa si jucat frumos cu pietricele pe terasa.Cand a vazut poza lui pe monitor a mangaiat monitorul si a zis "be-be".Sper sa fie asa dragut in continuare cu toti copiii.
cand sunt gata descarcate pozele dau de veste
Anne si Roxana ma bucur ca ati ajuns acasa cu bine.
ALexa sa stii ca nuanta de par pe care ai ales-o te intinereste.Mi-a placut cum iti sta blonda.
Ioana am vazut pozeleee si m-a topit poza nr 201..stii tu cand sta Matei lipit de tine.E induiosatoare.
.......
ce sa mai zic.MI-E DRAG DE VOI TOTI...MAMICI SI PITICI....la tatici nu ma bag

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaaa

haideti fuguta la o cafeluta

gaby cum ati trecut peste noapte??? astept vesti de la voi.

am vazut toateeeee pozele...superbe si mamicile si pitici si veveritza e misto tare.

noi am fost la iarba verde trebuie s apun si eu poze ...dar dupa ce beau cafelutza.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

poze de la iarba verde de 1 iunie 2008

daca vreti sa ne vedeti.

edy era numai dupa beee-eee( bere) vedeti si in poze.lua sticlele in brate si le facea daga-dagaaaaa.beticu lu mama... si de la lada cu bere abia l-am luat sa plecam acasa...pacalit cu altceva...

ne pregatim s aiesim afara.

pupam.

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Neata! Beau si io un capucinno, ca-s cam nauca.

Gabi cum mai sunteti acum?Si-a mai revenit Tudor?

Trebuia sa mai zic ceva...am un blanc in minte...
Revin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Laura ce hotarat e Edy cu sticla de bere
Si lu' fi-mea ii place sa bage degetul in paharul de bere sau vin...l-ar baga pana la cot daca ar putea Ce mai, am o drosophila de bere/vin autentica!
A, ieri la ai mei i-am dat niste suc de grapefruit cu paharul, ea hotarata sa bage degetulS-a ofticat ca i-am dat sa bea cu paharul

Ia, spuneti-mi si mie, pt piscaturi de insecteexista ceva de dat pe locul piscaturii, sa treaca mai repede?Sau cel putin sa se mai estompeze un pic?Io stiam-asa imi dau io- cu fenistil gel, si chiar ma ajuta sa nu ma mai scarpin, dar pt pici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Neata fetelor!
Am baut si eu cafelutasi am vazut multe poze de la intalneala si nu numai. Am admirat multe albinute si bondarei toti frumosi foc. Imi pare rau ca nu am venit si noi la intalnire dar m-a speriat ploaia si „aventura” de sambata seara.
Sa va povestesc. Am fost la un coleg de-al sotului, la casa la tara, la 40 km de buc, ca-si serba omul ziua de nastere. Toate bune si frumoase, ne-am intalnit si cu alti copilasi, ne-am jucat, am mancat, ne-am distrat.... pana aproape de plecare cand, la o secunda de neatentie din partea noastra, s-a aruncat copilu de pe scari fix in nas. A cazut gramada fix intre mine si sot. Desi eram amandoi la nici un metru de el, s-a intamplat totul atat de repede ca nici unul n-a apucat sa-l prinda. Finalul apoteotic: circ mare, nas rupt cu sange si tot tacamul, ochi umflat, ce mai, ne-am simtit tare neajutorati. Nici nu stiam la ce spital sa mergem si ce sa facem mai repede. Pana la urma am ramas pana ni s-a oprit sangerarea, am pus comprese cu apa rece si la nas si la ochi, ne-au mai oblojit bunicile prezente la eveniment si, intr-un final, ..... ne-am calmat.
Ieri a inceput sa se dezumfle locul cu pricina dar s-a si invinetit. Arata tare caraghios gupilu’ meu. Asa ca ne cerem scuzele de rigoare pentru chiulul de ieri, zic eu, motivat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Prospectul spune ca merge Fenistil si la pici, cu conditia sa nu fie pe suprafata mare a corpului.

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisikuta spune:

Buna dimi!
La multi ani ptr copiii nostri, sa ne traiasca sufletelele mici si angelice, sa fie sanatosi si sa imparta bucurie!
fetele, felicitari ptr intalnirea voastra. am vazut poze super frumoase, v am citit cu sufletul la gura si parca astept mai mult, mai mult!! mi as fi dorit sa fim si noi dar nu pierd speranta ca intr o zi, la mare, ati veni mai multe sa ne intalnim la o plajica, ceva...
pupim deliuta cu manuta lovita si mucila mic de elyanna(elyano, s au dus virozele cu vara, cred ca de emotii e febra asta!), pe tudor bolnaviorul lui gabi...si pe bietul vladut al magdalenei, ca noi stim ce inseamna aruncatu' inainte pe scari...hai,sa va faceti repede bine!
petrecut si noi ieri cu un copil nervos si alintat, care si a varsat supa pe hainele albe la restaurant si a mers in carut in picioare. azi, copilul vesel, bine dispus, mama obosita si cu ochii lipiti. a fost o zi grea...
pupim, revenim la o pauza de munca.

mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita

Varsta mea

Everyday is the right day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Tudor s-a trezit f bine.
S-a trezit pe la 5 fara un sfert, i-am dat si pastilutele si laptic si apoi s-a culcat la loc si a dormit pina la 10.30.
S-a trezit f bine dispus, isi scosese o soseta si vroia sa o puna la loc si apoi a vrut sa facem aaaa ca indienii.
Nu are febra, se joaca si incearca sa ma muste deci credca nu il mai dor gingiile asa tare.
A mincat 120 ml lapte cind s-a sculat, la 5 mincase 200 ml.
Acum chiar cind va scriu face kk, deci ii merge stomacul .

Va multumesc inca odata tuturor pentru grija.

Mergem sa cumparam sandalutze.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput