Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 9
roxanici spune:
Gabi, mai stiu o chestie dar daca dr a vazut la voi faringita si altele.... cand e sa faca o boala a copilariei face febra maricica si nu prea ii scade cu nimic. Oricum nu e de lasat sa o ia pe campii febra
Am ajuns si noi acas, io is franta, rares da cu aspiratoru. Pe drum au dormit amandoi bebeii pana pe la predeal apoi au fost cuminti, nu prea le-am auzit gura.
desi n-am facut prea multe poze pun si io cateva:
http://picasaweb.google.com/roxanici/IntalnirePitici
si io l-am tinut in brate pe Mihaiu, na, da io nu m-am pozat
Eliano, vezi, avea el ceva de era asa marait.
SAnatate la toti puii
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
ioanaradu spune:
am ajuns si noi in bucuresti ... din nou.
ne pare rau ca a trebuit sa plecam mai devreme ca i-am ratat pe cei veniti mai tarziu.
oricum, pupam pe alex, david, edy si mamicile din dotare.
avem si noi cateva poze ... revenim mai tarziu.
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
diana_jors spune:
quote:
Originally posted by roxanici
Gabi, mai stiu o chestie dar daca dr a vazut la voi faringita si altele.... cand e sa faca o boala a copilariei face febra maricica si nu prea ii scade cu nimic. Oricum nu e de lasat sa o ia pe campii febra
asa e, iar rubeola (pojarul) are si astfel de simptome... dar din ce stiu eu ati facut ROR-ul, nu?
Later edit, am gasit asta despre varicela:
quote:
Primele simptome ale varicelei sunt:
- febra intre 38 si 39,4 °C
- indispozitie, oboseala si stare de rau
- apetit diminuat sau disparut
- dureri de cap si inflamatia gatului.
Primele semne sunt de obicei usoare la copii, dar la adulti pot fi severe. Aceste semne persista pe toata perioada bolii. Dupa 1-2 zile de la aparitia primelor semne de boala, apare eruptia (urticarie) pruriginoasa (care produce mancarime).
Sa il verifici totusi si de bubite...
Diana de Alex (23 aprilie 2007)
gabi78 spune:
da, deci m-ati speriat definitiv!
A scazut febra la 38.4 de la 39.6 . luata la subrat. I-am pus novoclamin dupa ce pe primul il daduse afara, sosete cu otet, apoi doza de antibiotic si nurofen. Si i-am dat si fenobarital ca imi daduse dr de vineri sa ii dau dar nu i-am dat ca nu am vrut. Ea mi-a explicat ca il si calmeaza si ajuta f mult sa nu creasca febra. In seara asta i-am dat si sper sa il ajute macar sa se odihneasca.
Aseara de abia la 12 a reusit sa adorama si tot intr-un plinset. A adormti la taica-su in brate apoi a deschis ochii m-a vazut si pe mine si a vrut la mine si apoi s-a linistit si am putut sa il punem in patut. A dormit pina la 6, s-a trezit a mincat putin si s-a culcat iar pine pela 9.30. Dar a avut somnul f agitat ca d-aia l-am lasat in patut la el in camera. Cu o noapte inate l-am luat cu noi si toata noaptea m-a batut cu picioarele de nu am inchis un ochi. Cred ca se razbuna mititelul pentru cit il chinui cu mincarea.
Simtomele pe care tu le pui acolo Diana sunt indentice si la fel cu cele pe care le are Tudor.
Nu manica de marti, si pina ieri inclusiv i-am turnat mincarea pe git. Azi a mincat numai lapte si pe ala ca vai de el.
Acum eu imi inchipui cu il usutra gingiile care sunt aproape carne vie .. dar ceva trebuia sa bag in el.
Febra .. am zis ca tot are.
Indispozitie si tot restul ... da ..
Durere de cap nu stiu ca nu spune mititelul dar inflamtia gitului da prin faringita.
Bubite .. are una sub buza pe barbita care seamana cu un cos si inca 2 la 2 degete una de alta sub asta in jos spre git. Am dat cu fluocinolon si s-au mai usact.
ROR-ul l-a facut pe 5 mai.
Deci daca e vreo boala d-asta ..am pus-o ca peste 2 saptamini plecam in concediu.
Acum ce sa zic ca doctora la care am fost e din spitalul de pediatrie deci cred ca ar fi recunoscut simtomele ca l-a sucit pe toate partile.
Da deci cam astea are fi.
Am vazut si pozele si sincer imi pare rau ca nu am venit. Culmea este ca si sotul era de acord! Sau o fi zis numa' asa ca stia ca nu pot sa vin...
O pup pe Delia care e plina de evenimente neplacute.
Sanatate multa tuturor.
Va multumesc tuturor si va doresc o noapte linistita
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
karla32 spune:
Am reusit sa descarc si eu din poze. Sunt format mare si se descarca foarte greu. Am mult mai multe, dar se cam repeta, asa ca am selectat din ele.
1 IUNIE 2008
Cam atat. Imi pare rau pentru bolnaviori. Sfaturi deja au fost date...
Va doresc noapte buna!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
ioanaradu spune:
gabi imi pare rau ca tudor e bolnavior.
sfaturi ... cam aceleasi: supozitor si sosetele. cu mancarea ... rabdare, rabdare, rabdare!
avem si noi poze: aici poze multe si aici poze de intalneala.
noapte buna!
mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN si 1 luna!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!
carmenefr spune:
Gabi imi pare rau pt piticul Tudor...offf, poate in seara asta veti reusi sa va odihniti, cel putin!
Si poate n-o fi nici o boala a colipariei...sper
Va pupam si sa va treaca mai repede.
roxanici spune:
deeeci sa va zic si io cateva impresii
- pelerina de ploaie a Teodorei: super funny
-Delia super cuminte, da o credem pe Alexa ca ii daduse Nurofen si era bleguta
- Elena si Silviu sprinteni la nesfarsit. nesfarsit = o tranta luata de Elena soldata cu putin bocet
- Mihaiu si Andreiu fix cum i-a descris Eliana, Andreiu independentu si Mihaiu mamosu(da azi a avut el ceva)
- mi-a placut coltul de terasa devastat de pici, hihihi, cica sa punem pietricelele la loc
- Edy de Andra un ursulet scump care se legana molcom in leagan. MAria o dulcica si Robert un frate responsabil
- David de Sherbi, un cuminte si el, mie asa mi-a parut
- Alexu de Diana, un explorator
- Victor de MArta un cuceritor, are niste ochi superbi.
- Matei de Ioana un cuminte, a venit, a papat, a facut nani, nu a comentat prea multe
- Iarina o strambacioasa, mi-a aratat fata cu zambilici si fata trista
- Raul nu va zic cum a fost la intalnire, va zic doar ca a fost foarte cuminte in masina si la dus si la intors. Ma asteptam sa fie haos cu 2 bebei in masina din care un rares care are tendinta spre scandal in masina
- raresu in lumea lui, de aia nu prea e in poze ca el nu prea avea treaba cu gasca, o lua pe aratura pe unde ii venea lui, numa cu ceilalti copii nu statea
sa stiti ca desi nu am stat de vb cu fiecare in parte, v-am avut in vizor si nu mi-a scapat mai nimic
aaa, si vevetita aia....supre haioasa, sa stiti ca a mai venit o tura
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
VA MULTUMESC MULT FETELOR!
Este extrem de linistitor ca va ginditi la noi.
VA MULTUMESC! PENTRU VOI
Si totusi ... LA MULTI ANI! tutror copiilor nostri de ziua lor! Sa creasca mari si sanatosi si sa ne bucuram de reusitele lor in viata.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)