Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by karla32

Pai se putea! Normal ca zuza de mine am lasat bibele cu ceai! Bine ca nu mi-am lasat copchilu! Mai grav e ca biberonul ala, de fapt tetina, ii convine lui Luca la beut! Asta e!

Raluca si Luca (8 aprilie 2007)

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

din cate stiu eu a ramas la marta ca a zis ca sta pe langa tine

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

a fost super azi, daca as fi fost si mai in forma, era si mai bine, am vazut copilasi scumpi si draguti , unul mai mare ca celalalt , silviu era cam cat baietii nostrii din stup, la inaltime ca la greutate ei sunt bine peste el
incarc si eu poze acum
si ai mei au cedat pana am iesit din rond la tvr, am fost si iam schimbat si pansamentul deliei, acum are doar degetelul bandajat, mai mergem miercuri , si dupa ma invata sa il schimb acasa ca va sta asa pana creste toata unghia
aaa si da am avut un exemplu de copil azi, mai iese o masea ia nurofen si pt manuta si era bleaga, si dat bine in stamba acasa , dar acolo a fost cooll

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

pozele de azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mihai avea febra 40 (rectal) cand s-a trezit
I-am scazut-o rapid cu supozitor ... altfel era vesel... doar foarte fierbinte... Nemancat, ca deobicei... rafatat, ca deobicei...
Si mai e cam kk-cios... nu f. rau, dar nici ca in mod normal... si puuuute...
Maine dupa-amiaza ne prezentam la pediatru...

Deci Paxela se pare ca nu mi s-a parut azi, la intalneala... avea ceva febra si atunci...

Vizionat pozele Paxela... vrem si noi... te roooooooooog sa le trimiti... ca mi-e o lene sa le salvez de pe picasa... Da' cu ochiu meu ce-ati avut?

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

De marti Tudor are febra in continuu. Vineri am fost la docotor si i-a gasit faringita si gingivita.
Ii dau Ospamox si Nurofen la 8 ore si o solutie pe gingii.

DAR De ieri seara la 5 ore dupa doza de antibiotic +nurofen febra creste la 39,6 la subrat!!!!!!!!!
CE POT SA II MAI FAC PINA MIINE SEARA CIND AJUNG LA DOCOTOR??????????/

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi78

De marti Tudor are febra in continuu. Vineri am fost la docotor si i-a gasit faringita si gingivita.
Ii dau Ospamox si Nurofen la 8 ore si o solutie pe gingii.

DAR De ieri seara la 5 ore dupa doza de antibiotic +nurofen febra creste la 39,6 la subrat!!!!!!!!!
CE POT SA II MAI FAC PINA MIINE SEARA CIND AJUNG LA DOCOTOR??????????/

sosetele cu otzet, nurofen alternat cu paracetamol la 4 ore daca e cazul , nevralgin sau novocalmin daca mai sare de 39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Gabi mai poti sa o scazi si cu imapchetari cu un prosop inmuiat in apa cu cateva grade mai putin decat temp. normala... Sau direct in cada cu apa la fel... mai rece cu cateva grade.
Cand e febra prea mare si pana isi face efect antitermicul (nurofen, paracetamol, novocalmin) poti sa faci asta... ca sa nu creasca si mai tare pana isi fac efectul medicamentele...
si multa sanatate

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sarumina Alexa si Eliana.

I-am bagat novocalmin dar il da afara.
Nu sta la comprese reci.
I-am pus otet si lapte in sosete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Gabi daca vezi ca nu da rezultate nu mai sta, du-te la urgente...e cel mai bine.Sa va faceti bine

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Gata, am facut si noi ochi de ceva vreme, a fost superrrrrr la intalnire.Pacat ca la inceput a picurat un pic, apoi a iesit soarele, am fost la o terasa, apoi in parc.Fi-mea n-a functionat la capacitate maxima, de aseara are muci,si stranuta, de mama-mama.
Luam si noi panadol.
A, sa ma laud si io, am avut ocazia sa ma pozez cu Mihai al Elianei, si sa-l tin in brate!
Ma duc sa pun poze in album, sa le vedeti.
Revin.

Mergi la inceput