Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mada_rozz spune:

Cred ca tocmai azi o sa ploua...macar de ar fi o ploaie de vara,dar nu cred...
Ce facem daca plouaaaaaaaa????

Mada 11+ si bebe Mark Alexandru(22.02.2007)

http://b2.lilypie.com/VT7vp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mutam intalnirea pe insula copiilor? Tot herastrau... mai precis, balonul copiilor... ce ziceiti?
http://www.insulacopiilor.ro/

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

quote:
Originally posted by elyanne

Mutam intalnirea pe insula copiilor? Tot herastrau... mai precis, balonul copiilor... ce ziceiti?
http://www.insulacopiilor.ro/

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

vad ca au plecat norii, cel putin la noi aici
insula nu prea e de ei, sunt copii maaarii si e cam aiurea , si oricum daca e sa ploua tot aia e

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

Intalneala placuta va doresc!!
Eu l-am dus pe Raul la baschet, am tras o tura de spital la tata, am votat si ma pregatesc de mers la nunta. si tare ca nu pot sa ma intalnesc cu voi, dar o sa va stresez cu un telefon in curand!

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

.LA MULTI ANI TUTUROR COPIILOR!!!

Intalneala cat mai placuta si...ia sa vedem care vine prima cu poze...

Elena M.&Adrian Atit de mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Va pup!

Intru sa va spun ca a fost o intalnire minunata. Chiar daca ne-a si plouat putin, nu prea ne-a pasat! Eu am plecat mai devreme ca Luca era frant.
Copii frumosi, dragalasi si nazdravani. Nu nominalizez pe nimeni ca m-am indragostit de toti! absolut toti! A, ba da, micuta Delia cu manuta bandajata este atat de cuminte...
In rest, nebunie! Cred ca s-au luat cu mainile de par cei de la terasa unde am stat, ca le-am cam rascolit-o! Poze pun mai tarziu ca nu stiu ce virus am si nu merge. Astept sa se trezeasca sotul si percutez!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

Ne-am returnat de la intalneala pe la 3:30... Am ajuns tarziu... pe la 12 cred... Ne-a plouat putin, a iesit soarele intr-un final... nebunie, zapaceala...
Mada a fugit asa repede... ca nici n-am apucat sa-i fac poze lui Mark. Dar are motive intemeiate... asa ca o iertam... plus ca io am cam intarziat...
Lui bb Matei (de Ioanaradu) nu i-am facut nici o poza ... daca a tras repede pe dreapta... si in zapaceala care a fost...
Careva v-ati uitat bine cu ceai (karla voi?)
Zapaceala, cum ziceam... atunci nu-ti dai seama... apoi iti pare rau ca ai fi facut mai multe... vorbit, pozat etc.
Cand am plecat a venit si Andra cu trupa... pacat ca n-am apucat decat sa ne vedem si cam atat...
In mare parte au ramas incontinuare... dar eu cu Elena dupa mine... mai greu...
O sa vedeti in poze... in maxim 5 minute de cand am plecat erau toti cazuti la datorie...

Acu dorm picii, incarc pozele.. si o tai putin la o prietena...

Poze aici: http://picasaweb.google.com/elianacalin/Iunie2008
Scuze, nu's intoarse, nu's triate, nu's cu legenda... dar va descurcati voi... promit ca fac ordine cand am putin timp...
Precizare... Mihai: camasa cu albastru, costum cu verde prazuliu si sandale cu albastru si rosu... Andrei: camasa crem, costum cu verde-kaki si sandale crem cu maro... Ca sa nu ziceti ca nu v-am spus...

Pupaaaaaaaaam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Pai se putea! Normal ca zuza de mine am lasat bibele cu ceai! Bine ca nu mi-am lasat copchilu! Mai grav e ca biberonul ala, de fapt tetina, ii convine lui Luca la beut! Asta e!

Luca, dragostea mea

Luca 1 an

Mergi la inceput

la careva este... nu l-am abandonat... dra nu stiu la cine a ajuns... ca pp ca este al tau sau al Ioanei... Cred ca-i la Iunita... dar nu garantez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Hello,

am ajuns si noi acasa, am pus si cateva poze.

Din pacate
1. am uitat aparatul foto acasa, asa ca astea sunt facute cu telefonul;
2. am ajuns mai tarziu, ALex a dormit ca o valiza pana la ora 1.
3. Am ratat niste bebei la poze (Teodora, gemenii) pentru ca m-am trezit prea tarziu ca pot folosi macar telefonul

oricum, a fost frumos, si noi mai vrem

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput