Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 14
biky spune:
LA MULTI ANI ROXANA!
sa fii fericita, iubita, sanatoasa si implinita alaturi de Rares si toti ceilati dragi tie!
Mii de pupici cu toata dragostea si din toata inima!
Andra(20.11.1995) si Caterina(22.03.2007)
biky spune:
buna!
Am fost foarte ocupata in ultima vreme si nu am mai scris, dar printre picaturi am citit tot ce ati scris!
Am admirat fotografiile de la 1 IUNIE.....grozave!
Chiar daca nu am fost acolo, vazand pozele m-a cuprins asa...o emotie, un fior dulce! Pacat ca suntem asa departe...
Martutza- mah, cuscra...io zic sa te repari repede ca avem multe de facut si pus la cale!. Tinem pumnii si ne gandim la tine si nu uita ca Victor e leacul cel mai bun!
Magdalena- ma bucur ca totul e ok si Vlad s-a reintors la cucerit fetitze. Cat despre gramele in minus nu cred ca e bai....ori a fost mai energic luna asta, ori cantarul va pacaleste....oricum 10.6 kg nu-s din drum! E o greutate ok.
madybulancea spune:
LA MULTI ANI ROXY!SA FII SANATOASA SI FERICITA!
MARTUTZA MULTA SANATATE!
Poze Razvanelu
varsta nazdravanlui Razvan
Crina_mio spune:
La multi Aaaaani Roxana
Sa fi sanatoasa, fericita, sa te bucuri de nazdravaniile lui Rares si toate dorintele tale sa ti se implineasca!!
Am admirat pitici si pitice nazdravane. Ma oftic ca nu am putut ajunge si noi, dar sper ca la o urmatoare intalneala sa fim si noi prezente.
Maya e super bine la tara, sta toata ziua afara. Este in continuare matinala, la 6, 6.30 e in picioare, isi bea biberonul de lapte si apoi isi pune dupa gat orice obiect de imbracat ii e la indemana si se posteaza langa usa sa o scoata mama afara. Mama saraca nu mai poate face nimic prin casa sau gospodarie decat in orele ei de somn. Noroc ca doarme o repriza de 3 ore si inca una dupa amiaza de o ora jumatate. Cu mancarea sta mult mai bine decat in perioada in care am avut-o la mine. Acum face ceva nazuri ca-i iese o maseluta, dar trece ea si peste asta. Nu vrea inca saearga singurica decat maxim 2-3 pasi, iar de vorbit tot mai mult pe limba ei.
E foarte fericita cand mergem joia si o luam acasa, intinde manutele sa o luam in brate cand eu cand tati sau vrea sa ne stranga pe amandoi in brate. E tare dulce, ma topesc de dorul ei de luni pana joi, dar recuperez de joia dupa amiaza si pana luni dimineata cand imi petrec tot timpul cu ea.
toti puiutzii bolnaviori.
Marta - tinem pumnii sa scapi cat mai usor si ne rugam pentru tine .
Crina si Maya Georgia
1 Anisor
varsta Maya
biky spune:
....si pentru ca acum am timp si de scris, va mai spun cate ceva si despre Caterina...
Deci...Caterina are acum aprox. 9 kile, desi inainte de viroza avea vreo 9,600. E chele si os, dar sper sa recuperam ce am pierdut intrucat in ultima saptamana a mancat super-bine. Doctorul mi-a zis ca in afara de mezeluri, semipreparate si conserve sa-i dau orice mancare ...si asa am facut! Fiind gusturi noi, mancaruri"adevarate", manaca cu pofta. Mananca singura cu lingurita sau cu mana, desi pentru mine este un chin varianta asta, dar ma bucur ca infuleca mai bine decat daca i-as da eu! Face la olita si isi duce olita la baie si scutecul la gunoi.
Acum vreo 10 zile i-a iesit si cel de-al 4 dinte, iar de maselute si canini nici nu poate fi vorba la noi! Merge singurica doar cand vrea, varianta de o manutza este cea mai agreata deocamdata. Nu spune decat "mama" dar nu neaparat mie... si cateva bolboroseli de silabe pe limba ei, pe care io, una, nu le descifrez, in schimb intelege tot, si ne uimeste zilnic cu cate un gest nou.
Cred ca ramanem repetenta stupului la toate!
Ca lauda... rupe iarba si duce la pui, dar nu rupe florile, doar le miroase si le uda cu stropitoarea ei, recunoaste florile de care o intreb, fructele din copaci, culege capsunile coapte (deci, stie care sunt bune), matura pe terasa cu o matura mica, se joaca frumos cu pisica si puii ei (nu-i strange de gat), desi ii iubeste de-i turteste! De fapt, poate ca sunt normale chestiile astea, dar pe mine ma topesc...
hai, va pup, si sa auzim de bine....
karla32 spune:
La multi ani, Roxana!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de cei dragi, sa fii iubita si fericita!
Luca, dragostea mea
Luca 1 an
pisikuta spune:
quote:
Originally posted by martutza
Intru repede sa va spun ce am facut la doctor.
Miercuri pe 11.06 ma interneaza si joi 12.06 imi vor face investigatii (sange,urina,urografie)...abea dupa asta decid ce,cum si unde si mai ales daca taie.
Mor de frica...adica nu mie de mine ci doar ma gandesc la Victor...sa nu creasca fara mama....din pacate am si probleme reumatice iar astea asociate cu cele renale pot duce la un diagnostic la care nu vreau sa ma gandesc.
Sa ma scuzati ca va deprim dar as vrea sa imi motivez absenta de acum incolo de pe forum.Simt nevoia sa stau mai mult cu Victor.
Va pup cu drag pe toti si va doresc sanatate multa-multa de tot.Sa fiti iubiti si fericiti.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
MARTUZA, baga ti mintile n cap si fa te bine ca te iau cu . bafta pe 11-12, un diagnostic cat mai usor si mult curaj ptr ce va urma. facem noi aici o claca ptr tine, uite asa, , ca sa te ntorci sanatoasa la victor. tu doar spune cand.
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
pisikuta spune:
ROXANICI, La multi ani !! O viata fericita alaturi de cei dragi!
mama de papusha si cateodata balaur, Loli mic
Asa creste o fetita
Varsta mea
Everyday is the right day
radcarmen spune:
La multi ani Roxana! Sa fii sanatoasa, fericita si norocoasa!
Marta, tinem pumnii ca totul sa fie bine si il rugam pe Dumnezeu sa te refaci repede. Si nu te mai gandi la prostii, da? Fii tare si ai sa vezi ca toate trec repede iar gandurile noastre vor aduce vestea buna!
Am vazut pozele de la intalnire. Nu pot spune decat ca imi pare rau ca nu am putut sa va intalnim si noi, dar asta e! Aveti niste copilasi minunati! Pupici la bolnaviori!
Pupam si pe Vladut cu nasucul julit.
O zi buna va doresc!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
karra80 spune:
Nu puteaam azi sa nu intru sa urez cuiva drag...deci....
ROXI
sa fii sanatoasa si fericita!!!
Carmina de MARIA CRISTINA (Winnie) 8 martie 2007
Mai 2008
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">Comoara mea mica
www.dumex.com.my/members/tickers/98439/ticker4.png" target="_blank">Varsta Winnie