Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Roxanici

Si sa ti se implineasca ce iti doresti tu, si inca vreo 10% de la mine

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

multumeeeeeeeeeeeesc

va trimit pupici la toate si prajiturici si suculet si bericica sau uischiuletz...ce vreti voi

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_jors spune:

Alex la bazin

Diana de Alex (23 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

ROXANAAAAAAAAAAAAA iarta-maaaaaaaaa... nu am reusit sa ajung inainte de 12 noaptea :((
LA MULTI ANI!!!! numai fericire bucurii si impliniri iti doresc! x 10000000000 de ori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_oana spune:

neatzaaaa

cafeaua e gata , poftiti va rog.

urat afara va ploua...

azi e sarbatoare! asa ca stau si lenevesc, ieri am fost bagata in priza toata ziua, mancare, praji, alergat afara cu edy, am picat franta aseara.

diana super faine pozele de la bazin .

revin mai tarziu ca edy plange si ma trage de tricou sa ma joc cu el.

va pup

Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007

Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdalena76 spune:

Vin si eu la cafeluta! Neata!

trebuie sa ma laud. Vladut are de ieri si maseluta numarul doi. acum avem 6 dinti si 2 maselute.este cam marait dar macar merita. ieri toata ziua s-a masat la gingie cu gheata cubulete. eu am incercat sa-i dau si cu orajel dar am fost refuzata categoric.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

neata...si eu la cafeluta!!!

roxy hai vino si zi-ne cum ai petrecut,ce ai baut,ce cadouri ai primi!!!

noi suntem bine,pe aici,iesim,mancam,ne jucam,mai plangem si cam atat!

Poze Razvanelu

varsta nazdravanlui Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Hristos s-a Inaltat!

MARTUTZA- multa sanatate si putere sa treci cu bine si cat mai repede peste toate. Suntem alaturi de tine.

ROXANICI- La multi ani!sa fii sanatoasa si fericita , sa ai parte numai de bucurii din partea sotului si a lui rares si tot ce-ti mai doresti. imi pare rau ca nu ti-am putut ura toate cele bune ieri dar nu mai reusesc sa intru in fiecare zi pe forum.

BIKY- mie mi s epare ca gaza ta face foarte multe lucruri si mi se pare un lucru deosebit ca reusiti sa o cresteti in curte, la aer curat... ce frumos sa culeaga singura capsuni si sa le manance, sa se joace cu pisicile.... pupici si sa o tina tot asa cu pofta de mancare.Maria tot la 9 kg este.

Azi am fost cu Maria la biserica si pe drum spre casa i-am luat o roata care se impinge (ca tanjea de mult dupa ea)dar cum nu mai aveam timp sa o dau pe jos sa o impinga am lasat-o cu ea in carut si o taraia asa din carut. facea un zgomot infernal iar eu mergeam f repede sa ajunge acasa la masa si apoi pe la 2 sa se culce ca de obicei. Si ce credeti? A adormit asa aplecata peste carut si impingand roata. era adorabila. Asa ca am stat afara 20 minute sa doarma si abia apoi am urcat in casa si a mancat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Uuuuuuuu ati fugit in lume? Sunteti pe afara si bagati mare, ca o sa se strice vremea???
Haideti la raport

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Doamne ce plictiseala pe-aici....

io nu mi-am serbat ziua nicicum. Nu m-a vizitat nimeni, am primit numa telefoane. Zi obisnuit de banala.

Cadou, de la cine naiba sa primesc daca nu mi-am facut ziua....sotu mi=a
daruit un ap foto mic ca tot m-am plans ca am o caramida. De la serv am primit o oglinda d-aia cu picior de mareste de 3 ori ....ridurile.

raresu e cum il stiti, nu face nik nou, mergem pe-afara unde nu are astampar si se joaca numa aiurea ca sa ma enerveze pe mine.

gata ca n-am inspiratie...se vede, nu?!

Eliano da tu cica haideti la raport si nu zici nica de virusatii tai. IS mai bine ori va luptati in continuare? au muci? tusesc?

a, raresu tuseste putin, nu-mi dau seama de la ce si maselele alea is chiar aproape, le simt si forma cand pun degetu pe ele. si culmea, face scandal cand il dau cu orajel, fraier....

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput