Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (86)
Raspunsuri - Pagina 16
paxela spune:
chiar ca liniste pe aici,
noi ne-am adunat de pe drumurile tarii, dupa 24 de ore cool, o sa imi ia 1 luna sami revin, am dormit ieri noapte o ora si azinoapte o ora, aum e 11 si nu dorm...
a venit o prietena din italia cea la care am stat noi , si a trebuit sa o luam din arad ca deja condusese 1500 km, si sa nu piarda o zi pe acolo , ca si asa sta putin , am luato noi, asa ca sa fi vazut 3 nebuni in tren, 12 ore, am ajuns in arad noi la 10 dimi ea la 5 dupamasa, deja noi fiind rupti, si iao innapoi spre buc , am ajuns la 5.30 azi dimineata, am mai si fost cu amandoi pe cap de la 7 dimi,
ca fimiu nu a fost la gradi azi
Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu
laura_oana spune:
neatzaaa
am facut cafeaua...dar se pare ca nu va place cafeaua mea ca nu prea mai intrati pe forum... ioanaaaaaa fa tu de acum cafeaua poate vor veni mai multe....la cafelutza ta.
ma apuc de trebi... cu un chef nebun nebunnnn
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
elyanne spune:
Bine... raportez...
- n-au muci (sau au f.f.f. putini)
- nu tusesc
- nu haraie
- nu vomita cine stie ce (mihai unoeri, ce are din gura)
- nu mai au febra
- dar iau antibiotic
- si din cauza ca sunt idioata... si nu i-am zis pediatrului ca fac alergie la zinat... mihai are bubuite pe el... asa ca in paralel luam si claritin
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
sivma spune:
Buna dimineata mamici de albinute si bondari!
Am o intrebare la voi.As vrea sa-i dau Irenei branzica de casa si nu stiu daca e indicata. Pana acum ii faceam doar in casa dar nu-i mai place, o scuipa. Ce ziceti dragelor?
Si as mai avea o problemuta....de 10 zile nu mai vrea carne deloc. Voua vi s-a intamplat? Cum sa o pacalesc???
Multumesc, Manu
laura_oana spune:
LA MULTI ANI!!!!!! BIKY SA FI SANATOASA, FERICITA, IMPLINITA SI SA AI PARTE NUMAI DE BUCURII DE LA VIATA.
Laura si comoara mea Eduard Darius 22.03.2007
Nu trebuie sa fii mama perfecta! Trebuie doar sa fii cea mai buna mama pentru copilul tau!
radcarmen spune:
La multi ani draga Biky!!!
Sa fii sanatoasa, fericita si sa ai parte de tot binele din lume alaturi de printesele tale si de toti ai tai!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - 7 Aprilie 2007
Vlad de la 0 luni la 1 anisor
Vlad 1-2 ani
roxanici spune:
La multi ani draga Biky!!!
sa fii sanatoasa si sa te bucuri de minunile pe care le-ai facut
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
gabi78 spune:
Buna tuturor!
O sa incep cu restantele:
La Multi Ani! Roxi! sa fii sanatoasa si fericita. sa te bucuri de tot ce e in jurul tau!
Marta sanatate multa si diagnostic usor (ce urare o mai fi si asta)
gemenutii mei dragi sa va faceti bine si sa bagati la cap ca DA vine vara si nu se mai fac viroze puilor.
La multi ani, Bicky Sanatate si numai bucurii!
Raportul ultimelor zile:
-Tudor a mincat lapte exclusiv pina marti. De miercuri a inceput iar sa inghita ciorba, iaurt, pufuleti, biscuiti dar nimic fara ca mai intai sa urle. E vindecat la dinti mai lucram la cap.
- avand in vedere ca intre mine si Tudor nu s-a taiat cordonul ombilical, dupa ce s-a vindecat el m-am imbolnavit eu de absolut aceleasi chestii. O amigdalita super nashpa care cica se aude prin plamani??!! si asa ca bonus a incepu sa imi iasa si o masea de minte care nu vrea sa iasa decit cu scandal. Am mers marti la dr pt git si am inceput sa iau antibiotic si tot tacamul, miercuri la dentist care mi-a bagat mana in gura si a zis in 24 de ore trebuie sa te operezi. M-a bagat pe Zinnat si genta injectabil. O placere, mai ales ca in fund nu ma durea .. asa ca acum ma doare. O doua zi dupa ce ma chinuise deja cica nu mai e nevoie sa ma opereze ca arata mai bine. E bun.
Asa ca luni nu m-am dat jos din pat, marti doar ca sa ma duc la med de fam, miercuri am mers doar la dentist, ieri dentist si bonus ginecolog la Bucuresti ca aveam programare.
Asta din urma cel putin mi-a dat cea mai buna veste posibila adica m-a spus mai fa femeie un copil si mai repede ca sa rezolvam problemele intr-un mod fericit. Deci am verde la facut copii. So what??!!! Ca nu imi arde nici sa vad un film sexi macar cu burta care imi ghiotaie de foame ca nu pot sa inghit din cauza amigdalitelor si nici sa mestec din cauza dintilor si nici sa dorm nu pot ca durerea de dinti trece numa daca iau 2 nurofenuri forte odata. Asa ca ....vraisteeeeeee.
Si va spuneam de cordon ombilical: cind Tudor a facut enterocolita la fix o saptamina dupa el am facut si eu, o forma usoara insa, acum el cu gitul si gingiile la fix o sapt si eu cu git si dinti. Deci noi mergem de buric impreuna inca.
Nu va speriati azi sunt mult mai bine adica m-a mai lasat gitul si dintii parca ...
Dar nu pot sa vorbesc ... fericirea sotului!
Va pup.
Sa aveti o zi minunata!
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
gabi78 spune:
quote:
Originally posted by sivma
Buna dimineata mamici de albinute si bondari!
Am o intrebare la voi.As vrea sa-i dau Irenei branzica de casa si nu stiu daca e indicata. Pana acum ii faceam doar in casa dar nu-i mai place, o scuipa. Ce ziceti dragelor?
Si as mai avea o problemuta....de 10 zile nu mai vrea carne deloc. Voua vi s-a intamplat? Cum sa o pacalesc???
Multumesc, Manu
Eu cred ca poti sa ii dai. Te referi la brinzica dulce din magazin, nu?
Daca nu mai vrea carne nu ii mai da. Nu cred ca e musai sa manice carne. Pe caldurile aste si noi adultii simtim nevoia de o pauza de carne si de o ciorba de dovlecel acrita cu zeama de zarzare.
Al meu nu mananca nici branza nici ou de luni de zile si nu ma panichez.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)